Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umbro'nun kollardaki bu desenine hayranım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• TFF gibi ne yaptığını niye yaptığını bilmeyen bir yapı.
      TFF'nin formada kullanılacak yazı karakterini Arial olarak seçmesi başlıca bir eziyet.
      Kendi koyduğu kuralın uygulanıp uygulanmadığını kontrol edemeyecek kadar konudan uzaklar.

Kimi bold kimi ekstra bold kullanıyor, şikeciler gibi sırf adı Arial ile başladı diye bambaşka kullanan da var. Forma rengi ile zemin renginin kontrast olması kuralını da takan yok.

İspanya Ligi yeni sezonda yeni bir font kullanacak ama koyu zemin veya açık zeminde nasıl kullanacak kurallarını sınırlarını çizerek belli etmiş. Font olayı Türk futbolu gibi neremiz doğru ki?

Arial ama hangisi? Koyu zeminde nasıl? Açık zeminde nasıl? Kulüplerin forma numaralarını yanyana koysak aynı olana rastlamayacak kadar keşmekeşlik mevcut.

Tipografi yazı medeniyetin göstergesi. Okumayan, yazamaz veya bildiğini okur.

En son a f s tarafından düzenlendi; 08.08.2017, 16:48.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• [MENTION=11506]a f s[/MENTION]

Abi federasyon uluslararası bir yarışa düzenleyip Süper Lig için özel bir font tasarlansa iyi olmaz mı? Koskoca federasyonda bunu düşünecek bir beyin bile yok mu. Ligimizin marka değeri arial ile mi büyüyecek.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @a f s
          Abi federasyon uluslararası bir yarışa düzenleyip Süper Lig için özel bir font tasarlansa iyi olmaz mı? Koskoca federasyonda bunu düşünecek bir beyin bile yok mu. Ligimizin marka değeri arial ile mi büyüyecek.
          Öyle bir vizyon yok Demirören federasyonunda ne yazık ki.

Yarışma olayını beceremiyorlar Türkiye'de. Onun yerine zaten tasarlanmış, yurtdışından seçilebilecek çok güzel fontlar var. İşi font üretmek olan firmalar var. Lisans bedelini ödeyip satın alacaklar daha ucuz ve pratik olur bu yöntem. Seçimi yine bu işten anlayan bir profesyonelin yapması şart tabii.

(küçük bilgi notu: bilgisayarlarda kullandığımız fontlar, lisanslı yazılımlar. Çoğu insan fontlar için para ödenmesi kültürüne alışık olmadığı için fontların satın alınan bir yazılım olduğunun farkında değil. TFF bilgisizliğinden, bilgisayarlarda standart gelen Arial fontunu öneriyor. Arial fontu Helvetica fontuna telif ödememek için sonradan çıkarılan bir font. Arial ve Helvetica ile ilgili daha önceki mesajlarımda birkaç bilgi paylaşmıştım)

Nike Milli Takıma özel bir font üretmişti geçtiğimiz yıllarda. Yapılamayacak şeyler değil. Marka değerine değer katan küçük ama değerli dokunuşlar. Ayrıca formada kullanılan yazı karakteri forma tasarımının bir parçası.

Türkiye ile İspanya arasındaki font farkı iki lig arasındaki kalite farkı gibi duruyor.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şu takımlar içersinde en eski Nike giyen takımız ayrıca ülkedeki ilk kontrat imzalayan takımız,geldiğimiz noktaya bak.Sadece katalogdaki formaların renklerini değiştirebiliyoruz.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• a
              En son Cihan Ince tarafından düzenlendi; 08.08.2017, 18:54.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cuvaldizini bi kendimize batiralim.......Yok Nike yok Adidas,Puma vs vs... hepsi hikaye.Ben hep derim,bizim taraftar hep mirin kirin eder.Kimse kusura bakmasin..
                2001den beri her sezon en az bir forma alirim. 2005den sonra TSClub online sitesi devreye girdi. Ben almanyaya kargoluyorum ürünlerimi.Simdiye kadar hr formaya 3 asaya 5 yukari 40€ ödedim.Yaklasik 12 yildir bu böyle.Her sene bizim taraftarin fiyat isyanini okuyorum. Maddi imkansizlik ayri konu ,ama bu forma fiyati euroya vurursak hep ayni kaldi..... Simdikde ayni tartismalari okuyorum dayanamadim artik.
                Yahu parcali forma ciktinda herkes zevkten tavan yapti.Satilan forma sayisina bakiyorum şaka gibin. Mirin kirin eden taraftarlarin cogu burda 1001fantazi bahane ederek mazaret verir. Katalog forma giymek istemiyorsun ,Allah askina Nike Vaporlarin fiyatina baktinizmi hic Authentic jersey olarak???? PSG 155€ dan satiyor formalari yani 600TL. Yanilmiyorsam GSnin Vapor formalari bi nevin daha ucuz.....Sen daha 160TL vermek istemiyorsun, ama Vapor istiyorsun? Bu bir şaka olmali.....

Ha bana sorarsaniz Macron yada Kappa gönlümde ayri tutuyorum
                Demesi kolay. Formaları Türkiye'den alınca bize 40€'ya geliyor. Avrupa'da aynı formalar 85 EURO'dan başlıyor Yani sen, Türkiye'de yaşayan birine nazaran formanı yarı fiyatına alıyorsun. 120 TL forma hakikaten aşırı derecede yüksek bir fiyat. Nezaman ki 85 EURO'ya Avrupa'da ki Nike mağazalarından alırız formaları, işte o zaman aynı fiyatı ödemiş oluruz.

Sen Türkiye'de formaları 60 TL'ye satsana! Yüz bini bulmazsak ne olayım. Açıkçası biz gurbetçiler bu konuda ucuza kaçıyoruz. Biz konuşmayalım bence
                En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 09.08.2017, 07:03. Sebep: Uygunsuz deyim

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Demesi kolay. Formaları Türkiye'den alınca bize 40€'ya geliyor. Avrupa'da aynı formalar 85 EURO'dan başlıyor Yani sen, Türkiye'de yaşayan birine nazaran formanı yarı fiyatına alıyorsun. 120 TL forma hakikaten aşırı derecede yüksek bir fiyat. Nezaman ki 85 EURO'ya Avrupa'da ki Nike mağazalarından alırız formaları, işte o zaman aynı fiyatı ödemiş oluruz.

Sen Türkiye'de formaları 60 TL'ye satsana! Yüz bini bulmazsak ne olayım. Açıkçası biz gurbetçiler bu konuda ucuza kaçıyoruz. Biz konuşmayalım bence
                  Sen en iyisi benim yazdiklarimi tekrar oku.....hem ne sebeplen ben konusmiyacakmisim?
                  Konu TR / Almanya alim gücü deyil. Ama senin mantiginlan cevab vermem gerekirse.Almanyada ben 1€e aldim arabayi Türkiyede 5€ veren , yada 1€ aldim cep telefonunu 3€ veren, kusura bakmasin o zaman .Benim 80€ verdim formaya 40€ verebilir.....
                  Almaya imkani olmayana lafim yok.Sözüm Bahane üretenlere.

Yorum

• Arkadaşlar Almanya'da ekmek 1€ Türkiye'de 1TL hatta 1,25TL
                    Forma Almanya'da 40€ Türkiye'de 160 TL. Dolayısıyla Türkiye için pahalı. Aslında bu yüzyılda eğlence insanın temel ihtiyaçlarından biridir. Ancak Türkiye ve Türk insanı için böyle değil. Temel ihtiyaçları için paraya kıyabilir bir insan ancak eğlence ve ekstra işler için eli cebine gidemiyor. Maalesef giderse ay sonu uçsuz bucaksız bir ekstre geliyor çünkü
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• --
                      En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 09.08.2017, 10:02.

Yorum

• İnternet sitemizden çubuklu formamız satışa çıktı fiyat 159 Lira

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mehmet Yiğit Alp 15.000 forma satıldığını açıkladı.

fener de 65 bin adet satmış
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yalan.1 ay olmadan 65 bin forma satsalar,Adidas'ın C kategorisinde olmazlardı.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu konuda net bir bilgi var ki bu daha önce burada da konuşuldu. Onlar bayiye gönderdikleri forma adedini "satıldı" olarak lanse ediyorlar.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X