ya delırecem adamlardakı armaya bakbızdekı armaya bak.....armalar daha buyuk armanın dıkısı bıle daha farklı oysakı bızımkınıde nıke dıkıyor dıye bılıyorum ve burda her taraftar dıyor su arma daha buyuk olsun armamızdan utanmayalım armanın dıkımı daha kalıtelı olsun armanın yıldızı ınter gıbı mılan gıbı buyuk olsun,armanın dısı beyaz yada grı ıle donsun......bu işi yapmak bu kadar mı zor ya armamızı gozumuze sokun ya ufaltmayın kacırmyaın bızden tc slub urunu deıl bu sahada gıyılen urun .....bu arma ısıne kafayı taktım ya .....sımdı formlar cıktı ,cok guzel begendı herkes dıyelım tamam emınım kı ıdman urunlerınden anlasılana gore formalardakı armalar gene husran olacak.....
Formaların satışı konusunda gs veya diğer avrupa takımlarının izlediği politikayı izlememiz gerektiğini düşünen renkdaşlara bir tespitim olacaktı:
gsstore.com web sitesine yada herhangi bir gsstore yada nike,ykm mağazasına girip formaların kalitesi hakkında bilgi edindiniz mi?
adamlar 3 farklı forma sattı bu sene :
1.delikli ve t bantlı maç forması>>229 TL
2.deliksiz ve t bantsız maç forması>>129 TL
3.taraftar forması>>95 TL
bu formalardan sonuncusunun fiyatı bizim formalarımızla aynı ama hala satışta olan bu formanın kumaş kalitesine bir bakın derim, yada nike ve gs amblemlerine bir bakın, her ikisi de yapıştırma arma hem depıştırma ar bizim önceki yıllardaki yamalarımız gibi değil bildiğin incecik plastik bir yapıştırma.
bu formalar içinde 2.seçenekteki formayı aynı kumaş kalitesinde biz 99TL ye aldık sene başında.
bunları gördükçe zaten forma satışında gerideyiz artık hiç satamayız...
hamburg bizim seviyemizde bir takim reyting olarak
hatta oynadiklari ligi saymasagik her türlü üstünüz reytingde
nikelen 2 senelik kontratimiz var bildigim kadariyla
forma bas sponsorunu hal ettikden sonra direk nike len bence masaya oturmaliyiz
su an nike len adidasin büyük rekabete girdikleri ortada
patronlar geri adim atmadan, bütceler patlamadan bizde saglam ve uzun süreli kontrat yaptirtmaliyiz
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Nike ile biz ilk 2008 yilinda 3+2 olarak anlasma imzalanmıştık sonra bu sozlesme 2012- 2013 te bitti ama yeni sözleşme imzalandigi bildirilmeden 2 senedir devam ediyoruz nikeden para almıyoruz büyük ihtimalle ilk sozlesmede para bildirilmemis
Nike ile biz ilk 2008 yilinda 3+2 olarak anlasma imzalanmıştık sonra bu sozlesme 2012- 2013 te bitti ama yeni sözleşme imzalandigi bildirilmeden 2 senedir devam ediyoruz nikeden para almıyoruz büyük ihtimalle ilk sozlesmede para bildirilmemis
sadri sener uzatti o kontrati
2015-2016ya kadardi sanirim
nike türkiyeden nike hollandaya gectiydik diye hatirliyorum
afs abi daha detayli biliyordur
yada deaglemanyak
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum