Real Madrid'in formalarını beğenmedim ben
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReal Madrid'in formalarını beğenmedim ben"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF'nin tek bir font uygulaması teoride çok iyi fakat pratikte gerçekten de rezalet.
Arial çok sıradan bir fon, TFF bunun için bir yarışma düzenleyip çok güzel fontlar ortaya çıkabilirdi.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezon çubuklusu %90 bu olacak..
Bu fotoşop değil mi??
Geçen sezon burda paylaşılmıştı.
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu fotoşop değil mi??
Geçen sezon burda paylaşılmıştı.yAlCiN
Yorum
-
sevgili renkdaşlar; hepinize boludan sevgi ve selamlar...
elimde 45 farklı formam var, Trabzonspor forma koleksiyoncusuyum, bu formalar içinde tescilli renklerimizi en iyi şekilde kulllanan firma nike, adidas-puma-kappa gibi firmalar aynı sene içinde bile farklı renk tonlarında formalar üretti bize.
öyle ki adidasın bize 96-97 de ürettiği koyu mavi(lacivert)-bordo forma ki en beğendiğim formadır bunun yanı sıra 98-99 da pumanın pembe resmen pembe olan renkleri kullandığı formalar var elimde.
açıkçası renk konusunda nike en ideali.
arma konusuna gelince çoğu takım(bjk,fb) hala daha yapıştırma arma kullanırken, bizim armalarımız artık dikişli, armanın yapıştırma ve yıldızının büyüklüğü tamamen kulüpün insiyatifinde olduğundan burda da nike'a bir kusur bulamıyorum...
açıkçası renk bakımından en güzel renkler bizde, bunun kombinasyonunu yapmak tamamen yönetimin elinde...
Afs abinin bu seneki formalar hakkında verdiği bilgiler ile de formalarımızın kalitesi için çok büyük bir ümitle beklentideyim ki en büyük beklentim içinde bordo-mavinin desen olarak kullanılacağı beyaz forma ve Atletico madrid kulübünün forma dizaynında yer alan gizli V şeklinin kullanılacağı formamız...
sabırlı olmakta fayda var, bence bu sene formalarımız çok güzel olacak...
Yorum
-
İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezon çubuklusu %90 bu olacak..
Çubuklumuz çok daha güzel olacak.En son a f s tarafından düzenlendi; 05.06.2014, 10:41.
Yorum
-
-
Charlton Athletic 2014-2015
Yeni sezon formalarımız katalogdan olmayacağı için bu formanın bordomavisi olur diye düşünmeyin. Katalogdan beklemeye devam edenler bu özgürlüklerini kullanma konusunda elbette serbestler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum