İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIki geçişli forma yapmışlar.
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam aksine geçişliyi tamamlayan unsur mavi şort bordo şort bozuyor bu formayı
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 4 BetaMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Formalar güzel hayırlı olsun.
Yorum
-
nike ile olan sponsorluk anlasmasinin bu sene biteceğini zannediyordum..sanirim bes senelik anlaşma yapmislardi..ya anlasmayi uzattılar ya da anlaşma seneye bitecek..neyse gelelim bu basliga yazma sebebime ; formalar sadece bordo mavi olduğu için güzel.nike in forma modellerini beğenmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak talibim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenike ile olan sponsorluk anlasmasinin bu sene biteceğini zannediyordum..sanirim bes senelik anlaşma yapmislardi..ya anlasmayi uzattılar ya da anlaşma seneye bitecek..neyse gelelim bu basliga yazma sebebime ; formalar sadece bordo mavi olduğu için güzel.nike in forma modellerini beğenmiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşme uzatıldı ancak bilgi verilmedi kaç yıllık olduğu filan..
Yorum
-
Bugün ilk defa İstanbul'da bulunan herhangi bir Nike mağazasında Trabzonspor'un formasının satıldığını gördüm, oturup dükkan sahibiyle karşlılıklı ağlaştık
Hatta değişik mi değişken ney o formayı vitrinin can alıcı noktasına mankenle koymuşlar.Vitrin bağırıyordu adeta.9 # Osvaldo'
Yorum
-
Nike
Trabzonspor
Galatasaray
Eskişehirspor
Gaziantepspor
Adidas
Beşiktaş
Fenerbahçe
Kasımpaşa
Kayserispor
Sivasspor
Kayseri Erciyesspor
Puma
Bursaspor
M.P. Antalyaspor
Akhisar Belediyespor
Lotto
Gençlerbirliği
Çaykur Rizespor
Lescon
Karabükspor
Umbro
Elazığspor
Hummel
Torku KonyasporEn son Sefa tarafından düzenlendi; 03.08.2013, 17:23.
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün ilk defa İstanbul'da bulunan herhangi bir Nike mağazasında Trabzonspor'un formasının satıldığını gördüm, oturup dükkan sahibiyle karşlılıklı ağlaştık
Hatta değişik mi değişken ney o formayı vitrinin can alıcı noktasına mankenle koymuşlar.Vitrin bağırıyordu adeta.
"
Çorumun Alaca ilçesinde çarşıda dolaşır iken bir giyim mağazasına girdim ve ilk olarak ilgimi formaların satıldığı reyon dikkatimi çekti ve sadece Beşiktaş, Galatasaray ve RıvRıvBahçe formaları var isin açıkcası biraz üzüldüm acaba neden Trabzonspor forması hiç yok diye tam reyonun önünden ayrılırken bir erkek müşteri reyona gelip eline RıvRıvBahçe formasını alıp " - İşte hayat bu hayat bu renklerde " dedi haliyle bende onca olan bitenlerden sonra halen bu kadar rahat olabilmelerine biraz orucun ve o Karadenizliligin verdigi asabilik ile o müşteriye dönerek sunu söyledim " - Eğer hayat o renklerdeyse saol üstü kalsın " dedim sonra ordan ufaktan uzaklaşmak istedim ortalık daha fazla alevlenmesin diye müşteri bilegimdeki Bordo Mavi Trabzonspor bilekligini görünüş olacak ki " - Anlaşıldı senin derdin 3 büyüklerin formasının olmadıgı yerde Trabzonspor'un forması olmadıgı icin yaran var olsun alışırşınız bu manzaraya " demesine kalmadan reyon sorumlusu geldi " - Buyrun nasıl yardımcı olabilirim arkadaslar " dedi. Hemen RıvRıvBahçeli atladı oradan nede olsa sazanlık kanlarında var .)
" - Arkadaş Trabzonspor forması bakıyordu ama ben gerekeni kendisine söyledim " dedi .
Reyon görevlisi " - Kardeşim kusura bakma Trabzonspor formaları yok satıyor getiriyoruz geldigi gun veya ertesi gun bitiyor " demesi ile o an da o RıvRıvBahçeli'nin suratının ifadesini izlemek görmek paha bicilemez .)
Eee bende altta kalırmıyım rahat dururmuyum hemen yapıştırdım " - Biz boşuna haykırmıyoruz tüm dünya ya BİZE HER YER TRABZON diye oruçlu olmasan soğuk su ikram ederdim ama artık iftardan sonra buz gibi su icersin içindede beni hatırlarsın " dedim magzadan çıktım gittim sonra ama RıvRıvBahçeliye ne oldu ne yaptı hiç haberim yok bu yaşadığım bana 35derece sıcaklıkta ne açlığımı nede susuzluğu unutturdu gitti birde serinledim ki bunun tarifi mümkün degil .)
"● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum