Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Lescon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkese soruyorum sizce bu formamı güzel yoksa bu senenin çubuklusumu gelsin yorumlar
    Bu senin çubuklusunda geçişle sıkıntıydı biraz. Her türlü bu sezon ki forma efsaneydi.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çubuklu mavi ağırlıklı net bilgi. O kadar diyim yakasıda öyle değil.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Mavi ağırlıktaysa boşuna çıkarmasınlar bu sezonkiler ile devam edelim.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu değil de diyelim bu gecen seneki formamızdan farkı sadece çubuğun genişliği ve kolların düz olması bana göre de bu güzel ama bambaşka bi forma değil ama meselea yakalar siyah ya da beyaz olsaydı o zaman 10 numara olurdu

Abi bıkmadınız mı şu beyaz yakalı formadan. Hatta ben yakalı formaya karşıyım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• .
          En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 17:53.
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi bıkmadınız mı şu beyaz yakalı formadan. Hatta ben yakalı formaya karşıyım.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            valla dostum ben 2010 haricinde beyaz yakalı forma hatrlamıom

o sene de hoş duruyordu bordo maviye beyaz yaka

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.transfermarkt.com.tr/bila...spieler/224256

Alın size Gökhan Töre. Şu adamı alalım 1-2 seneye Gökhan Töreden iyi olur. İnşallah Şota ister bu adamı.

Yanlış başlık

Inşallah yeni formalar yine yakalı olur, bu sezonun cubuklu forma gibi. Son 5 senenin en iyi formasıydı ve ben Tişört yerine giyiyorum onu Sıkça.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlış başlık

Inşallah yeni formalar yine yakalı olur, bu sezonun cubuklu forma gibi. Son 5 senenin en iyi formasıydı ve ben Tişört yerine giyiyorum onu Sıkça.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                He ya hiç sorma Sekme kurşununa can verdim
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• Ben mavi ağırlıklı çubuklu formaları beğenmiyorum. keşke hiç öyle kalın çubuk mavi ağırlıklı vs. gibi olaylara girilmeden düz çubuklu yapsalardı.

inşallah bordo forma sade ve güzeldir.
                  En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 18:01.

Yorum

• Aykırı renk forma var mı yoksa yine beyaz mı? Bilen?
                    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben mavi ağırlıklı çubuklu formaları beğenmiyorum. keşke hiç öyle kalın çubuk mavi ağırlıklı vs. gibi olaylara girilmeden düz çubuklu yapsalardı.

inşallah bordo forma sade ve güzeldir.
                      http://www.oldfootballshirts.com/tr/...rt-s17622.html resim ekleyemedim ama fena dil aslında 2005 sezonunki formamız mavi ağırlıkta

Yorum

• Aykırı renk yok. Ruh sağlığınız için sızıntı yapmama kararı aldım. Bakalim fiyatlar ne isticekler böyle yüksek kaliteli kumaş! Dan yapılan formalara.

Yorum

Aykırı renk yok. Ruh sağlığınız için sızıntı yapmama kararı aldım. Bakalim fiyatlar ne isticekler böyle yüksek kaliteli kumaş! Dan yapılan formalara.

haydaaaeeoooo

Yorum

Aykırı renk yok. Ruh sağlığınız için sızıntı yapmama kararı aldım. Bakalim fiyatlar ne isticekler böyle yüksek kaliteli kumaş! Dan yapılan formalara.

ula vizyonsuz yönetim ramazan günü Allah sizi bildiği gibi yapsın!

hani taraftarlarımız diyordu ya çuvala arma diksinler alırım falan filan diye ha tam ha oyle işte
                            En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 18:58.

Yorum

Yav renktaş biz zaten perperişan olmuşuz forma kötü olsa ne yazar?

Açıkla gitsin

Yorum

Formalarin kumas kalitesi yuksek olduguna gore katalogdan degil diyebilirmiyiz yani😜😜😜

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X