Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mavi sort hic yakismiyor gecisli formanin altina...
    tam aksine geçişliyi tamamlayan unsur mavi şort bordo şort bozuyor bu formayı
    TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Rizenin formaları 1.20'lik cücük kimse mahvetmiş Karadeniz olarak beceremiyoruz biz kurumsallaşmayı . . .
      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Iki geçişli forma yapmışlar.

Son 10 yılda özellikle şort boyundaki uzama da dikkatlerden kaçmasın. Ben geçişli formayı beğendim ince çizgili de hoş aslında ama turuncu tam bir felaket.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tam aksine geçişliyi tamamlayan unsur mavi şort bordo şort bozuyor bu formayı
          Formanın arkası önü gibi olsaydı ozaman tamamlamış olurdu. Ama bizim durum biraz farklı. Bizimkisinin özelliği arkasının bordo olması. Öndeki maviye ayri bir hava katıyor.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 4 Beta
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Geçişli formanın arkasının da geçişli olmaması çok göze batıyor.

Yorum

• Geçişli forma katalog forması katalogda da arkası düz.Ayrıca federasyonun kuralları gereği bir açık bir de koyu renk arkada numaranın yer aldığı kısma gelemiyor.

Yorum

• forma geldi kargo sistemi baya hızlı güzel )

Yorum

• Keske bizimkiside rizeninki gibi daha yukaridan baslasaydi. Öyle cok daha güzel görünüyor bence.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formalar güzel hayırlı olsun.
                    Güzelim formaya yazık ediyolar ya. Şu armanın etrafı beyaz konturlenseydi ne olurdu? Ayrıca mutlaka beyaz şort ve konçla denenmeli bu forma

Yorum

• nike ile olan sponsorluk anlasmasinin bu sene biteceğini zannediyordum..sanirim bes senelik anlaşma yapmislardi..ya anlasmayi uzattılar ya da anlaşma seneye bitecek..neyse gelelim bu basliga yazma sebebime ; formalar sadece bordo mavi olduğu için güzel.nike in forma modellerini beğenmiyorum.

Yorum

• İlk olarak talibim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nike ile olan sponsorluk anlasmasinin bu sene biteceğini zannediyordum..sanirim bes senelik anlaşma yapmislardi..ya anlasmayi uzattılar ya da anlaşma seneye bitecek..neyse gelelim bu basliga yazma sebebime ; formalar sadece bordo mavi olduğu için güzel.nike in forma modellerini beğenmiyorum.
                        Sözleşme uzatıldı ancak bilgi verilmedi kaç yıllık olduğu filan..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sözleşme uzatıldı ancak bilgi verilmedi kaç yıllık olduğu filan..
                          soyle bir intiba var bende sanki nike firmasi modellerini manken olarak Trabzonspor'un üzerinde sergiliyor..mesela renk tonlari bile seneden seneye değişebiliyor..sabit bir ic saha formamiz olmasi lazim..

Yorum

• Bugün ilk defa İstanbul'da bulunan herhangi bir Nike mağazasında Trabzonspor'un formasının satıldığını gördüm, oturup dükkan sahibiyle karşlılıklı ağlaştık

Hatta değişik mi değişken ney o formayı vitrinin can alıcı noktasına mankenle koymuşlar.Vitrin bağırıyordu adeta.
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• Nike

Trabzonspor
                              Galatasaray
                              Eskişehirspor
                              Gaziantepspor

Adidas

Beşiktaş
                              Fenerbahçe
                              Kasımpaşa
                              Kayserispor
                              Sivasspor
                              Kayseri Erciyesspor

Puma

Bursaspor
                              M.P. Antalyaspor
                              Akhisar Belediyespor

Lotto

Gençlerbirliği
                              Çaykur Rizespor

Lescon

Karabükspor

Umbro

Elazığspor

Hummel

Torku Konyaspor
                              En son Sefa tarafından düzenlendi; 03.08.2013, 17:23.

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün ilk defa İstanbul'da bulunan herhangi bir Nike mağazasında Trabzonspor'un formasının satıldığını gördüm, oturup dükkan sahibiyle karşlılıklı ağlaştık

Hatta değişik mi değişken ney o formayı vitrinin can alıcı noktasına mankenle koymuşlar.Vitrin bağırıyordu adeta.
                                Aklıma şu Trabzonspor gazetesi editörünün yaşadığı olay geldi

"

Çorumun Alaca ilçesinde çarşıda dolaşır iken bir giyim mağazasına girdim ve ilk olarak ilgimi formaların satıldığı reyon dikkatimi çekti ve sadece Beşiktaş, Galatasaray ve RıvRıvBahçe formaları var isin açıkcası biraz üzüldüm acaba neden Trabzonspor forması hiç yok diye tam reyonun önünden ayrılırken bir erkek müşteri reyona gelip eline RıvRıvBahçe formasını alıp " - İşte hayat bu hayat bu renklerde " dedi haliyle bende onca olan bitenlerden sonra halen bu kadar rahat olabilmelerine biraz orucun ve o Karadenizliligin verdigi asabilik ile o müşteriye dönerek sunu söyledim " - Eğer hayat o renklerdeyse saol üstü kalsın " dedim sonra ordan ufaktan uzaklaşmak istedim ortalık daha fazla alevlenmesin diye müşteri bilegimdeki Bordo Mavi Trabzonspor bilekligini görünüş olacak ki " - Anlaşıldı senin derdin 3 büyüklerin formasının olmadıgı yerde Trabzonspor'un forması olmadıgı icin yaran var olsun alışırşınız bu manzaraya " demesine kalmadan reyon sorumlusu geldi " - Buyrun nasıl yardımcı olabilirim arkadaslar " dedi. Hemen RıvRıvBahçeli atladı oradan nede olsa sazanlık kanlarında var .)
                                " - Arkadaş Trabzonspor forması bakıyordu ama ben gerekeni kendisine söyledim " dedi .
                                Reyon görevlisi " - Kardeşim kusura bakma Trabzonspor formaları yok satıyor getiriyoruz geldigi gun veya ertesi gun bitiyor " demesi ile o an da o RıvRıvBahçeli'nin suratının ifadesini izlemek görmek paha bicilemez .)
                                Eee bende altta kalırmıyım rahat dururmuyum hemen yapıştırdım " - Biz boşuna haykırmıyoruz tüm dünya ya BİZE HER YER TRABZON diye oruçlu olmasan soğuk su ikram ederdim ama artık iftardan sonra buz gibi su icersin içindede beni hatırlarsın " dedim magzadan çıktım gittim sonra ama RıvRıvBahçeliye ne oldu ne yaptı hiç haberim yok bu yaşadığım bana 35derece sıcaklıkta ne açlığımı nede susuzluğu unutturdu gitti birde serinledim ki bunun tarifi mümkün degil .)

"
                                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X