Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Olcan podyuma bir şeyler yerken bir anda çıkartılmış ve yemeği yarım kaldığı için de sinir stres yapmış belli ki
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet işte budur. efsane forma. çok güzel olmuş. renkler doğru. ligimizin en güzel forması bu olacak bu sene.

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çok hoş

Yorum

• Beyaz formayla sadece Zokora'nın olduğu bir kare yok mu?

Yorum

• Benim görüşüm formalar güzel eksikleri var ama yinede güzel. Geçen sene formaları beğenilmemişti bakıyorum şimdi beğenilmiş.
              Kaleci formaları muhteşem bence ilk kez kaleci forması beğendim.
              Beyaz forma güzel olmuş.
              Precision forma ise renkleri diğer türlü olsaydı daha iyi olabilirdi.

Genel olarak beğendim. Hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çakamadınız mı ağzının ortasına iki tane ne şekli yapmış size.
                Fransiz polisi zaten kapadi kapilari 2-3 bin taraftarin uzerine 5 saat bilet kuyrugunda bekledik, baktik bileti dagitan Fatih bey, elinde telefon taze gelinler gibi yavas yavas dagitiyor bide onume kimse gecmesin diye bi kac kisiyi ittim, guvenlik felan cagirmaya kalkti ki guvenlik zaten orda olmasi lazimdi okadar insan kuyruga baska turlu sokamazdin. neyse sikayet yeri burasi degil

ama bunun tweetlerini yonetime bildirmemiz lazim yakismiyor yoneticilerimize boyle sozlerle yazmak !

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Nihayet ! TS Club'de artık AHMEDOVİC yazdırabilcem ! Eskiden forma aldığımda AHMEDOV olarak sınırlıydı 7 harfe sınırlıydı ve mecburen ATESH alıyordum, artık Ahmedovic yazdırıp altına da 61 yazdırcam ! Ama font berbat, Nike font'u değil bu yüzdendir.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Şimdi geldim Mecidiyeköy Ts Club'dan..Formalar gayet şık resimlerden içime sinmeyen çubuklu formayı bile bir an alsam mı diye düşündüm canlı görünce Bordo formayı aldım sonuç olarak kumaşı çok iyi, hiç rahatsız etmiyor..Adidas Liverpool formam var ama bizim bordo forma ona göre çok daha rahat..Hayırlı olsun, güzel iş çıkarmışlar

Yorum

• Yakaları da beğendim. Üçgen ve üçgenimsi yaka iyidir.

Yorum

• precision'un arkasi mükemmel

Yorum

• Beyaz Victoryi alacağım ama bizim klüp Trabzon'dan başka yerdekileri pek düşünmüyor
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• internetten satışada başladı büyük ihtimal sürpriz oydu ben bordo formadan alacağım yine inşşallah forma malzemesi gecen seneki bordoda iyidir..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

precision'un arkasi mükemmel
                              Sırf precision'un arkası için alasım var ... kargo parası ne kadar bilen var mı

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Formaların V yaka olmaması güzel.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X