İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
ATESH yazısında sıkıntı yok harflerin şeklinde öyle gözüküyor yalnız E ile S arası biraz daha dar gibi atıyorum normalde 2 boşluk varsa o arada 1 gibi yoksa pek bi sorun yok tek sorun yamuk olması Avea sponsorken almıştım forma Avea yine böyle yamuk yapışrıtılmıştı gitmiştim değiştirmeye adam aldı elimden git al haurdan bi dene dedi yolladı beni pazar esnafı gibi..
Formayı geri yolla bir şekilde aslında ilk aldığında detaylı bir bakmalıydın benim gözüme ilk o ilişti belki de üründe hemen kusur aradığım için olabilir ilk anda bulmak gerek kusurları..
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli koyma peşinde diyorsun yani...Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
Atesh formayı bizzat aldın herhalde, alırken niye dikkat etmedin? Heyecanlandın mı yoksa formayı görünceŞaka bir yana, burada tasarımlar paylaşıyorsun, fikirler beyan ediyorsun; formayı aldığında dikkat etmemiş olman beni şaşırttı.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoya koya bi hal olmuşlar...
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike'nin font & arma değişikliğine gitmesi şaşırttı beni hayret
Yorum
-
Adidas ilk defa bir Bank Asya takımına sponsor olacak sanırımBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çubuklara dikkat etmiş miydiniz? Fener formaları gerçekten berbat ve gerçekten bizim formalarımız çok iyi.
Hakli bir cubuklu vardi onu da rezil etmis sikeciler.. Neyse Bank Asyaya yeter de artar..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Bu arada arkadasin formasini gordum.. Su isleri ne zaman duzgun yapmaya baslayacaklar merak ediyorum yazik.. Zaten numara fontu ve rengi(bordonun ustune bordo numara mi olur ya) uyumsuz bir de boyle halisaha turnuva vs. formasi yaptirdigimiz yerlerin yapmadigi abuk subuk hatalar yapiyorlar.. Adamlari basmadan once ozellikle soru yagmuruna tutuyorum ki icine etmesinler; ama sikinti fazla malesef..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe'nin bu sezon ele tutulur bir forması yok. Daha doğrusu kaç senedir yoktu. Bir çubuklu formaları götürüyordu işi bu sene onu da mahvettiler.. Gerçi Bank Asya için iyi sayılır..
sarı ve lacivetten ne kadar güzel bir forma üretilebilir ki?TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum