Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Tüm Lansmanlar'da fark ettigim bir mevzu var.
Nasil olurda bu ise emek sarf edenler bunu fark etmez anlamiyorum.
Forma ve Sortlarin cogu Torba'dan cikmis gibi, ütüden gecirmek bu kadar mi zor ???
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Şu forma'daki çubuklar bordo mavi olsa süper olurdu...En son Tahsin Ağaoğlu tarafından düzenlendi; 23.07.2011, 12:06.
Yorum
-
İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu forma'daki çubuklar bordo mavi olsa süper olurdu...Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok hayır komple sarı ama açık sarı antreman tişörtü bir tek Trabzonda gördüm satışını fotoğrafı lazım bir şekilde almak istiyorum almadığıma çok pişmanım muhteşem bir üründ.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok hayır komple sarı ama açık sarı antreman tişörtü bir tek Trabzonda gördüm satışını fotoğrafı lazım bir şekilde almak istiyorum almadığıma çok pişmanım muhteşem bir üründ.
Yorum
-
[IMG]httpsı
Şunun tamamen sarısı, göğüsteki bandı farklı bir renk olanı.En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 23.07.2011, 15:06.
Yorum
-
İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunumu diyorsun Emirhan..
müthişmiş gerçekten. nerede bulabilirim acaba?
Yorum
-
İlk olarak M.Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha önce hiç görmemiştim ne yalan söyleyeyim.
müthişmiş gerçekten. nerede bulabilirim acaba?En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 23.07.2011, 17:06.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum