Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA, kuralları gereği Şampiyonlar Ligi gruplarında oynanacak olan üçüncü maçlarda takımların giyecekleri formaları belirleyerek kulüplere bildirdi.

Buna göre takımımız CSKA Moskova ile oynayacağı karşılaşmada beyaz forma, mavi şort ve beyaz çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise sarı forma, siyah şort ve sarı çorapla sahada yer alacak.
    Rakibimiz Lille’nin müsabaka kitleri ise kırmızı-mavi çubuklu forma, mavi şort ve mavi çorap olarak tespit edildi. Rus takımının kalecisi ise karşılaşmada su yeşili forma, şort ve çorapla görev yapacak.
    En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 10.10.2011, 17:23.
    7

Yorum

• UEFA, kuralları gereği kurallar gereği Şampiyonlar Ligi gruplarında oynanacak olan üçüncü maçlarda takımların giyecekleri formaları belirleyerek kulüplere bildirdi.

Hey Allahım..

Yorum

• Geçen Victory formamı kargo ile C.L logosu eklemeleri için Trabzon'a göndermiştim yanında parası ile, geldi formalar.

Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• sportoto süperlig logosunu yapıştırmıyolar dimi arkadaşlar formalara
          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• İlk olarak FURDUNA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sportoto süperlig logosunu yapıştırmıyolar dimi arkadaşlar formalara
            Aman yapistirmasinlar....!

Yorum

• Oğlumu V formaya ikna edebilsem 15 tl cebimde kalacaktı,illa çubuklu dedi yaktı yıktı cebimi neyse bakalım verdik siparişimizi,maksat TS'm kazansın
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oğlumu V formaya ikna edebilsem 15 tl cebimde kalacaktı,illa çubuklu dedi yaktı yıktı cebimi neyse bakalım verdik siparişimizi,maksat TS'm kazansın
                habole uşakları alkışlıyorum bravo uşa
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  habole uşakları alkışlıyorum bravo uşa
                  Sercan biri elinden öper ikisi tokalaşır 3 tane TS taraftarı kazandırdım şanlı takımıma,ama onların Trabzonsporluluğunu perçinlemek için yakın deplasmanlar ve forma takviyesi derken baya bi özveride bulunuyorum çok dar bütçem ile.Bunu niye söylüyorum,korsan ürün e ve alana karşıyım İmkanı olana bişi demiyorum onlar alsın zaten ama benim durumumda olanlar da şartları zorlasın alsın ama lisanslı ürün alsın para kulübe gitsin,çorba da tuz olalım,bilinçli taraftar grubunda yerimizi alalım,millet salladığında yüzümüz kızarmasın
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sercan biri elinden öper ikisi tokalaşır 3 tane TS taraftarı kazandırdım şanlı takımıma,ama onların Trabzonsporluluğunu perçinlemek için yakın deplasmanlar ve forma takviyesi derken baya bi özveride bulunuyorum çok dar bütçem ile.Bunu niye söylüyorum,korsan ürün e ve alana karşıyım İmkanı olana bişi demiyorum onlar alsın zaten ama benim durumumda olanlar da şartları zorlasın alsın ama lisanslı ürün alsın para kulübe gitsin,çorba da tuz olalım,bilinçli taraftar grubunda yerimizi alalım,millet salladığında yüzümüz kızarmasın
                    alkışlıyorum abi bizim durumda senle aynı ama kulübe can feda

Yorum

• nedense enerji ve victory formalari hic hosuma gitmiyor..

Yorum

• Ürün tasarımı

7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ürün tasarımı

Forma beyaz, çizgiler bordo-mavi olsaydı çok daha hoş olurmuş. Umbro tasarımlarının devamını bekliyorum Metin'im

Yorum

• Sağolasın
                            7

Yorum

• Zaten Umbro hastasiyim Yapmayin bunu bana

Yorum

• formadan çok swet e benziyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X