Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 75 Euro olsa forma fiyatımız PSG olduğu gibi kaç kişi forma alabilir. Kulüp taraftarın alabileceği ve kendinin kar edebileceği formaları tercih etmiş.

Bu anlamda çubuklu forma tercihi ve V forma doğru fakat diğer forma tercihleri konusunda benim tercihlerim farklı olurdu.

Kulübün yapacağı yok sırta Trabzonspor yazısını kendim ekleyeceğim.

Bizim marka formalarımız çubuklu ve Aston Villa tarzı formalar olmalıydı.

Yeni formalarımızda kullanılan DRY FIT kumaş teknolojisi ile ürünler sizi rahatsız etmeden spor yapabiliyorsunuz.

Armalar değiştirilir mi, geri getirirseniz düzeltilir mi bilemiyorum. Ama bu konuda birebir baskı yapmakta ısrarcı olmakta fayda var.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ali fuat abi V formanın çocuk formalarında neden nike işareti bordo da büyüklerinde öyle değil...bunun sebebinide öğrenir misin bi zahmet...
      Trabzon'da değilim. İşlerimin yoğunluğundan herhangi bir TS Club mağazasına uğrama fırsatı da bulamadım. Görüştüğüm TS Club genel müdürü de şu an izinde.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon'da değilim. İşlerimin yoğunluğundan herhangi bir TS Club mağazasına uğrama fırsatı da bulamadım. Görüştüğüm TS Club genel müdürü de şu an izinde.
        Anladım abi teşekkürler...
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Şöyle bi beyaz formamız olur inş ilerde.

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Armalar değiştirilir mi, geri getirirseniz düzeltilir mi bilemiyorum. Ama bu konuda birebir baskı yapmakta ısrarcı olmakta fayda var.
          Abi değiştirilir heralde ayıptır ya

Yorum

• Armalar ve yerleri değiştirilip olması gerektiği gibi olacak. Yanlış uygulanmış olan armalar TS Club'a verildiğinde değiştirilir mi onu bilmiyorum demek istedim.

Forma almış olan arkadaşlar biraz daha sabretsin yenileri düzeltilmiş olarak piyasaya çıkınca bu işlemi daha rahat yapabilirler diye tahmin ediyorum. Son öneri fişinizi saklayın.

Yorum

• formaları 1 ay sonra alacağım belki armalar değişir öle bir muhabbet dolanıyordu( ikinci parti formalar)
              En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 04.07.2011, 18:35.

Yorum

• ben v formada yamuk daha iyi durduğu düşüncesindeyim sitede düz olan var bi bakın bence karşılaştırın
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Böyle de fena görünmüyor.

Bu formayı görünce buz mavisi geldi aklıma

Bu sezonki fotoğraf çekimleri çok güzel fakat bu görüntülerin halâ neden resmi siteden yayınlanmadığını çözemiyorum.

Ara ara forma işini TS Club markası ile yapmamız gerektiği dile getiriliyor. Böyle bir işe bir kez kalkışmıştık. Tasarım ciddi bir iş öyle photoshopta hazır kalıplar üzerinde renk değişikliği yapmak değil tasarım yapmak. Formalarımızdaki detay ve özeni tekstil işi yapanlar çok daha net görüyordur.

Şikebahçe antreman ürünlerini Fenerium markası ile yapıyor ve kaç sezondur yaptıkları ürünler ortada.

Renklerimizin gücünü ve estetiğini doğru kullanabilirsek ortaya çok keyifli güzel ürünler çıkarmak mümkün.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 04.07.2011, 19:20.

Yorum

• bende bugün v formadan aldım arma yan duruyor bildiğiniz gibi forma s beden en küçüğü ama bana yine de olmuyor başka beden yok

Yorum

• Ya armanın böyle bilerek yamuk durmasının dünya üzerinde herhangi bir kulüpte 2. bir örneği var mı? İnsanın çıldırası geliyo artık ya. Yarın arkadaşı gönderiyodum bakırköy tsclub a. şimdi şüpheliyim. ordakiler de mi böyle acaba?

Yorum

• Ali Fuat abi , dikkatimi çekiyor da ;

her yıl avrupadaki herhangi bir klüple bizim giydiğimiz formaların mukayesesinde ense etiketi konusunda farklılıklar görülüyor. Avrupada kumaş üzerine plastik baskıyla yapılan etiket , bizde ise enseye dikili halde. Kumaş teknolojileri aynı olan formalarda bile bu farkı görüyoruz. Bizim formaların doğuda üretiliyor olmasından dolayı oluşan bir fark mı bu.
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• bu fontlar harika bence.
                          nerdeyse sadece adımı değil telefonumu bile yazdırırım formaya bu fontlarla.
                          TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Ya ben antreman ürünlerinde neden sırtımda öküz gibi Ülker yazısı gezdirmek zorundayım , ben Trabzonspor yazmasını istiyorum , sırf şu sebepten almak istemiyorum...
                            bu senekilerdendaha haberim yok ama geçen sene satılan antreman ürünlerin sırtında reklem yoktu formaların çoğu da sırtında reklamsız satılıyor
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Armalarımız -garip bir şekilde- V işaretinin kolla birleştiği çizgiye göre hizalanmış. Doğru olanı formadan dikey çizgiler indiğini hayal edip dikey olarak hizalanması. Alıştık sezon içinde armaların ve yerlerinin değişmesine.

Çubuklu formada da armalar çubuğun içinde ortalanmalı.
                              afs abi,ben dün yiğenime çocuk forması aldım,v formadan...ancak nike logosu burdaki gibi beyaz değil bordo renkli..

Yorum

• ayni forma, armaya dikkat.
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X