Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gs armaları sanırım dikişli,bizimkiler yapıştırma
    Yıldızlar nakış. Arma yapıştırma sanırsam.
    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Gs'nin formaları hakkında nacizane bende 1-2 bir şey söylemek istiyorum. Formaları şuan gördüm. Pek beğenmedim açıkcası hoş beğenmek gibi bir durumumda söz konusu değil bordo&mavi renklere gönül vermiş birisi olarak ama şunu düşünüyorum gelecek sezon bence daha iyi olacaklar hatta bizim aynı senemizden daha iyi olacaklar. Forma setlerinin seçimi ve hazırlanması uzun bir iş bu yüzden önceki sezonlara ait forma setlerini uygun gördüler. Renklerinde bunda çok öenmi var tabiki. Ama antreman ürünleri ve kaleci formaları yeni sezon ürünlerinden. Siyah seçilmiş antreman setleri ee doğal olarak sadece logoyu basıp kullanabiliyorlar. Ama gene söylüyorum gelecek sene daha iyi olacaklardır. Bizden daha kurumsal bir yapıya sahipler ve bunu da kullanmak isteyeceklerdir. Taraftarlarının zaten çoğu bu forma setlerini beğenmemişler.
      Son sözüm bizim forumda ki forma üstadları bence pek sevinmesinler elit seri mi değil mi muhabbetine girmesinler. Bizim ilk senemizi hatırlasınlar ve şuan da ki duruma baksınlar.
      En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 17.07.2011, 20:11.
      Saygılarımla,
      Adem Hotaman.

Yorum

• Galatasaray'ın elit serisi seneyeymiş.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Yanılıyo muyum yoksa GS'nin antreman serisi bu senenin elit serisi mi ?

Bu arada tanıtımları gerçekten iyi olmuş ama bizim formalar daha iyi bence. Gs formalarının armaları dikişli mi ?

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Galatasaray'ın elit serisi seneyeymiş.
            4 senedir bizide seneye seneye diye uyutuyolar.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Nike ile sözleşmeyi uzatırız umarım
              Armayı benim bildiğim Nike yapmıyor beyler.Armayı kulüp bastırmıyormu??

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Galatasaray'ın elit serisi seneyeymiş.
                Çok daha beklerler...Seneye bizim giydiklerimizi giyerler,ne de olsa bizi bir sene geriden takip ediyorlar

Yorum

• Bugün energy forma aldım(logonun yamuk olmasına kafayı çok takmama ramen), yakın çekimler:

7

Yorum

• ş.ligine kalabilirsek forma kalitesi kesin artacak orası kesin ayrıca zafer ve simsekli cubuklu forma iyi bu sene icin ya o kadar da gaddar olmayalım
                    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• arkadaslar bu shirti alma imkanimiz varmi tsclubda???
                      ...imza...

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün energy forma aldım(logonun yamuk olmasına kafayı çok takmama ramen), yakın çekimler:

Ahh ahh şu arma tam ortada olsa o kadar harika bir forma olacak ki Armanın düzelmesini bekliyorum almak için.
                        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nike ile sözleşmeyi uzatırız umarım
                          Armayı benim bildiğim Nike yapmıyor beyler.Armayı kulüp bastırmıyormu??
                          Malesef kulüp yapıyor.Ancak dünya devi olan Nike bu işi Arsin Organize Sanayideki işbilmez kişilerin eline bırakmamalıydı.Yamuk ve dökülen armalar Kulübün olduğu kadar Nike'nin de itibarini zedeliyor sonuçta.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ahh ahh şu arma tam ortada olsa o kadar harika bir forma olacak ki Armanın düzelmesini bekliyorum almak için.
                            Bugün sordum ileride logonun düzelme ihtimali var mı diye sanmıyorum dedi.
                            7

Yorum

• bir adidas muhabbetidir gidiyor.yok adidas bize forma vermemiş yok bilmem ne.. bu olay nezaman olmuş bilen varmı..o senesi biz küme düşmekten dönmüşüz ve sonrasında kappa ile anlaşmışız.ama nezaman adidas konusu açılsa hep onlar bizi istemedi onlar bize forma vermedi muhabbeti oluyor.hep tartışıp duruyoruz marka değeri diye ya işte muhabbet bu.
                              ama iyi yada kötü ben nike a alıştım.bakalım sezon sonu yaklaşınca ne olacak.

Yorum

• Arkadaşlar gs busene ilk seneleri olduğu için katalogdan giyebilirler ama onların statüsü arsenal barça psv psg ilen aynı(onlar kadar üst düzey olmasalar dahi neticede aynı ürünleri kullanacaklar).seneye nikeın cimboma iki özel tasarım yapacağını düşünüyorum

gördüğünüz gibi özel takımların elit serisinden giyiniyorlar ayrıca kaleci formalarıda öyle.

gelelim bize nike Türkye ile 3+2 yıl sözleşmemiz vardı.3 bitti 2 opsiyon devreye girdi, 2 nin 1 i bitti 1i kaldı.Nike Türkiye özel tasarım yapmadığına göre seneyede katalogdan giyinecez demektir.özel tasarımları sanıyorumki sadece hollanda ofisi yapıyor yani özel forma için hollanda ile anlaşmamız gerek.diyelimki anlaştık ilk bir-iki sene yine katalogdan giyersek bu demktirki bu sezon hariç en iyi ihtimalle 3 sezon sonra özel tasarıma geçebiliriz tabiki şampiyonluk ve avrupada başarı yakalamak kaydı ile...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X