Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaz formamdaki arma yavaştan çıkmak üzere. Formayla ilgili tek eleştirim de budur.

Çok mu zor Kappa formalarındaki gibi armayı dikmek?
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak mAz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilmediğimden soruyorum. Türkiye'de dikişli arma kullanan takım var mı?
      Şampiyon takımlar kullanmıyor. Bizim gibi febe, gese, bjk, bursa da ısı baskı sistemini kullanıyor. Bunlar kesin.

Kesin olmamakla birlikte, istisnalar olabilir; diğer kulüplerin de yine ısı-baskı yaptığını biliyorum.
      En son OnurKul tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 14:01.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• bu başlık o kadar komik hale geliyorki, insanlar bazı şeyleri açıklamak istedikleri için yazıyorlar, hatalar şundan kaynaklı, şudur sebebi, böyle olur gibisinden

Ama birileri geliyor hemen sayfanın en alt tarafından yorumu yazıyor sonra sayfayı kapatıyor, Ona cevap verenler oluyor ama o arada gelen diğer mesajlardan onun mesajı arka sayfalarda kalıyor, bakma gereği hissetmiyor.

anlayamıyorum gerçekten bizimkileri, kardeşim bazı şeyleri de oku biraz bilmiyorsan, araştır
        En son hamucera tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 14:01.
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunları TSClub'ta çektim. Daha çekecektim ama fotoğraf çekmenin yasak olduğu söylendi bende bıraktım.

Buda Forum Intersport

şu amblemler resmen rezalet sarı forma hariç çubuklu ve viktory formasında ts logosunun yeri ve boyutu nedeniyle çok kötü duruyor eger böyle olcaksa alacagım gorma sarı-siyah olan olacaktır malesef...
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu başlık o kadar komik hale geliyorki, insanlar bazı şeyleri açıklamak istedikleri için yazıyorlar, hatalar şundan kaynaklı, şudur sebebi, böyle olur gibisinden

Ama birileri geliyor hemen sayfanın en alt tarafından yorumu yazıyor sonra sayfayı kapatıyor, Ona cevap verenler oluyor ama o arada gelen diğer mesajlardan onun mesajı arka sayfalarda kalıyor, bakma gereği hissetmiyor.

anlayamıyorum gerçekten bizimkileri, kardeşim bazı şeyleri de oku biraz bilmiyorsan, araştır
            Bir soru sorduk diye bana mıydı bu?
            insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şampiyon takımlar kullanmıyor. Bizim gibi febe, gese, bjk, bursa da ısı baskı sistemini kullanıyor. Bunlar kesin.

Kesin olmamakla birlikte, istisnalar olabilir; diğer kulüplerin de yine ısı-baskı yaptığını biliyorum.
              Eyv saol Onur. Büyük ihtimal dikişli arma maddi anlamda kulüplere külfet ve o yüzden tercih edilmiyor. Formalara gelincede formalardan oldukça memnunum ben özellikle V ve çubuklu. Şu V formanın Türk Telekom yazısı olmayanıda olsa süper olurdu Tişört gibi giyerdik
              insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

• victory forma detay
                forma
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak mAz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eyv saol Onur. Büyük ihtimal dikişli arma maddi anlamda kulüplere külfet ve o yüzden tercih edilmiyor. Formalara gelincede formalardan oldukça memnunum ben özellikle V ve çubuklu. Şu V formanın Türk Telekom yazısı olmayanıda olsa süper olurdu Tişört gibi giyerdik
                  Katılıyorum. Bunun yanında dikiş, zamanla formada yırtılmalara sebep oluyormuş. Bunu da bu işi yapan bir arkadaştan duydum. Şimdi kalkıp bazı arkadaşlar "e Avrupa'da dikişli kullanıyor takımlar" diyebilir. Orada yapılan dikiş ile burada yapılan arasında bir fark var demek ki.

Yine bir ihtimal, bir teori; insanların yeni forma alması için de yapılıyor olabilir.

Lakin kullanma ve yıkama talimatlarına uyulduğu takdirde, armalar sökülmüyor.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Yorum

• arma

lisansiye

authetic

sırt yazı

sırt kumaşı tamamen delikli
                      aynı beyaz forma gibi

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        victory forma detay
                        forma
                        buda kendi tıklayıp büyük resmi görebilirsiniz

Yorum

• İşte font. Sağol renktaş..

Güzelmiş
                          En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 14:23.

Yorum

İşte font. Sağol renktaş..

Güzelmiş
                            kardeşim sen istedin diye uğraştım inanmassın

Yorum

İşte font. Sağol renktaş..

Güzelmiş
                              Numaranin altinda nike logosu yok??

Yorum

• Font çok hoşuma gitti yaa. Almak lazım bitane Victory forma.
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X