Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, 2011-2012 sezonu forma koleksiyonu tanıtımında yaptığı konuşmada, “Zafer işaretinin olduğu her yerde Trabzonspor olsun istiyoruz. O nedenle benim favorim Victory (Zafer) adını taşıyan forma” dedi.

Yeni sezon formaların hepsinin güzel olduğunu belirten Güneş, “Yeni formalarımızla yeni bir sezona başlıyoruz. Yeni oyuncularımız var. Umarım yepyeni bir Trabzonspor olur. Ülke futboluna güzel oyunlar izlettiririz. Zafer işaretinin olduğu her yerde Trabzonspor olsun istiyoruz. O nedenle benim favorim Victory (Zafer) adını taşıyan forma. Ayrıca formaların tümü çok güzel. Asıl önemli olan ise Trabzonspor’un birlikteliğidir. Yönetimi, teknik heyeti ve taraftarının bütünlüğüdür” diye konuştu.
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Saka maka gecen seneki Herta formalarini gigdirdiler...

Yorum

• İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Verecegi cevabı bizimlede paylas kürsatım..
        paylasacağım kardeşim yazdığım maille beraber cevabınıda yazacağım bakalım ne diyecek

Yorum

• Cubuklu ve victory guzel olmus, beyaz idare eder, gold ise gecen seneki grinin oldukca gerisinde. Ayrica en cirkef rakiplerimizin ortak rengi sari iken formalarimizda sari renk kullanilmasina cok karsiyim....
          En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 17:28.

Yorum

• Bu Bordo-Mavi Detayları gören oldu mu?

Alıp giyip dokunmadan öpüp koklayamadan anlayamayacakmıyız bu ince detayları
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• bu özel forma diye tutturan arkadaşlar alayiniza söliyorum çok özel bir takimmiyiz şampiyonlar liginde finalmi oynadik uefada gruplarami kaldık söleyin allah aşkina adi üstünde özel özelin anlami başarili kulüp demek avruap devi olman demek bu dedigim sıfatlara bizim takimimz uymadigi için özel forma sitemek haksızlık bu formalari barcalona giyse yakiştirirmiydiniz söleiyn anlayan anladi bizim takima bo formalar süper gitmiş victory formadan kesinlikle alicam

Yorum

• Beyaz formamız nike'la çalışmaya devam ettiğimiz takdirde efsane forma olacak =)

MARMARA UNI-TS

Yorum

• Zanikeli_Solist
                  Özel forma istemiyoruz tıpkı sarı-siyah ofspor forması istemediğimiz gibi
                  Nike'ye kızmıyoruz tepkimiz bizimkilere biz'den gördüklerimize
                  Adama bana şunun bordo-mavi'sini getir desen getirir sen onu bile yapamıyorsun e peki ne iş yaparsın ?
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İşin en komiği ne biliyor musunuz Nevzat bey bu seneki gri formamız için tarihimizdeki en kötü forma diye bir tabir kullanmıştı, daha sonra da aynı modelin bizimle hiç alakası renklerle yenisini çıkarttık, daha doğrusu Nike bize yolladı.Nevzat Aydın da yalanlarıyla umutlandırdı bizi, biz katalog mu olacak diyoruz adam yok diyor ama gördüğünüz gibi hepsi katalog.

Hayal kırıklığı, iyi olan tek şey arma gibi duruyor ama onu da becerip düzgün yapıştıramamışlar.

Yorum

• deveye sormuşlar..."boynun neden eğri"...deve : "nerem doğru ki"...

bu forma işi de aynı hesap...

neyimiz tam, olması gerektiği gibi ki...

forma işimiz 4 / 4 lük olsun...

Yorum

• Bari sezon sonunda,bu sezon katalogdan hangi ürünü seçelim diye anket yapsalar. Taraftar da oylasa.

Yorum

• Nevzat Bey ile durumu müzakere edebilen var mı?
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak zanikeli_solist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu özel forma diye tutturan arkadaşlar alayiniza söliyorum çok özel bir takimmiyiz şampiyonlar liginde finalmi oynadik uefada gruplarami kaldık söleyin allah aşkina adi üstünde özel özelin anlami başarili kulüp demek avruap devi olman demek bu dedigim sıfatlara bizim takimimz uymadigi için özel forma sitemek haksızlık bu formalari barcalona giyse yakiştirirmiydiniz söleiyn anlayan anladi bizim takima bo formalar süper gitmiş victory formadan kesinlikle alicam
                            Özel forma diye tutturan mı?
                            Yönetici çıkmış özel forma olacak diyor taraftarı beklentiye sokuyor, sonra katalog ürünü çıkıyor, taraftar bune der demez her zamanki gibi suçlu oluyor.

Formanın güzelliğinden, çirkinliğinden bahsetmiyorum hatta çubukluyu alacağım, bizim bahsettiğimiz bu YALANLAR.

Yorum

• İnşallah formalar kalıtelı cıkarlar.
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                peki ikinci parti formalar ne zaman çıkar?
                                onun için bi tahmin yürütemem.

İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir yerden bulup alırsam ben O'nu Trabzonspor Arması ile nakşetmeyi düşünüyorum zaten...
                                Reklam panosu olmaya da karşıyım..
                                sanırım arka sayfalarda bi yerde verilen linkteki forma için söylediniz bunları.
                                Gold forma için..
                                O formayı 40 liraya alıp üzerine orjinal sökülen armamızdan kolaylıkla yapırabilirsiniz. hemde ücretsiz.

Trabzonda Ts Club a arması sökülen formaları götürün ertesi gün teslim alıyorsunuz yeni arma yapıştırılıp.
                                ben AstonVilla tarzı olan formamıza 3 defa arma yapıştırdım. şimdi yine çıktı 4. defa yapıştırmak için inadına gideceğim.
                                Sende o Gold formayı alıp arması çıktı diye yeni arma ekletebilirsin..
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X