Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siparişi verdim aga yapcak bişey yok. Bordo Mavi olsun çamurdan olsun. V aldım şimdilik. Arkayada 5 numara Zidane yazın dedim. Benim tüm formalarım 5 numaradır bunuda öyle yaptım. Bir daha kine de çubukluyu alırım.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Buradan Armaları Kopan Tüm Halka Sesleneyim mi fotoğraflarını koymaları içinde gör bir ağla Bir ara yönetime göndermiştik topluca neler vardı ya hor kullanmıyoruz uhu ile arma yapıştırılırsa tabi ki düşer.

Koyabilen arkadaşlar koysunlarda görelim.
      Yok biliyorum yaşananları zaten Gerçekten dikkat edilirse bir sorun olmuyo fazla. Yani bilmiyorum bazılarını güzel bazılarını berbat yapıştırıyorlar heralde

Yorum

• Biran önce adidasa geçeriz yada dikiş yapan herhangi bir sponsora çünkü çocuklarıma armasız ne olduğu belli olmayan formalar bırakmak istemiyorum sonra çocuk dönecek diyecek baba biz aston villalımıydık benim annem ingiliz mi ben kırmamıyım arma olsunda anlasın çocuk hangi takım olduğunu.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Biran önce adidasa geçeriz yada dikiş yapan herhangi bir sponsora çünkü çocuklarıma armasız ne olduğu belli olmayan formalar bırakmak istemiyorum sonra çocuk dönecek diyecek baba biz aston villalımıydık benim annem ingiliz mi ben kırmamıyım arma olsunda anlasın çocuk hangi takım olduğunu.
          Haha yok ya o kadar da vahim değildir heralde Bunlar arma çıkınca onlara getirince formayı yenilemiyolar mı armayı ?

Yorum

• Sultan resim mi at dedin ? Buyur sana resim
            Dikkat edin Beyaz renkte olan Top yok ve Yıldız'da ufaktan kalkmaya başladı.

BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bu 1 olsun Canberkle , herkes koysun rezilliğimizi görelim , şekilden şemalden çok bu olay önemli daha dün ingilterenin düzünde armasız kaldık rezil olduk tüm dünyaya , haberlerimiz çıktı halen daha yapıştırma yazıklar olsun.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Dünya devi Liverpool'a kendi evinde kafa tutan Trabzonspor, Anfield Road'ta 'armasız' kalınca ortaya bu görüntü çıktı!

Yorum

• İlk seneden beri armada hiç sorun yaşamadım. Formanın üzerinde yıkama talimatları var. Sanırım onlara uyulmuyor. Bunu yüz kere söylemişimdir belki yine söyleyeyim.

Formayı kesinlikle ters çevirip makineye atın. 30 derecede yıkayın. Kurutma makinesine atmayın. Ters çevirip ütüleyin.

İşin sırrı budur.

Ha yine söyleyeyim ARMALAR KULÜP TARAFINDAN BASILIYOR. ADİDAS DA OLSA DURUM BÖYLE OLACAK.

Nike dri-fit kumaşı naylon sanıp bunalanlar varmış Kumaş teknolojisi konusunda nike dri-fit üzerine tanımam. Spor yaparken bu ürünleri kullanıyorum.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• TS Club armayı yeniden yapıştırıyormuş böyle kopanlara gidince götüreceğim. Şu çubuklu en sevdiğim forma üzerine kaç forma çıktı kaç forma aldım vazgeçemiyorum bundan. Gidip yeniden arma yapıştırtıracağım . Bir rezillik daha var Türk Telekom yazısı kenarlardan uçukladı. Sibel aynısı bendede olmuştu götürdüm değiştirdiler formayı dedi. Sakınan göze çöp batar ya en sevdiğim forma diye daha başına gelmeyen aksilik kalmadı
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Anfield Road faciası için şunu söyleyebilirim.

Hatırlarsanız geçen sene de armaların yeri konusunda sıkça tartışmalar olmuştu. O maçta armalarımız iki çubuk arasına konulmuştu. Yeri çok güzel olmuştu lakin acele işe şeytan karışır beyler, acele ısı baskı ile yapılan formalar yağmur da döküldü.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Benim 2 senelik çubuklu formanın arması ve yıldızı hala sağlam olarak duruyor.

Yalnız sürekli ters olarak yıkadım.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• ilk seneki Aston viila tarzı formam, halen birşey yok, ilk giydiğimde meşaleden oluşan bir kaç delik dışında
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Yıkama talimatına uyulursa armalarda sorun çıkmıyor. Kendi adıma durum böyle. Armalarda sorun yaşamadım şu ana kadar. Ayrıca bozulan armaları Tsclub ücretsiz yeniliyormuş galiba.
                            insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TS Club armayı yeniden yapıştırıyormuş böyle kopanlara gidince götüreceğim. Şu çubuklu en sevdiğim forma üzerine kaç forma çıktı kaç forma aldım vazgeçemiyorum bundan. Gidip yeniden arma yapıştırtıracağım . Bir rezillik daha var Türk Telekom yazısı kenarlardan uçukladı. Sibel aynısı bendede olmuştu götürdüm değiştirdiler formayı dedi. Sakınan göze çöp batar ya en sevdiğim forma diye daha başına gelmeyen aksilik kalmadı
                              Geçen seneki çizgilideki beyaz konturlu armayı yapıştırsalar çok güzel olur o forma

Yorum

Bu 1 olsun Canberkle , herkes koysun rezilliğimizi görelim , şekilden şemalden çok bu olay önemli daha dün ingilterenin düzünde armasız kaldık rezil olduk tüm dünyaya , haberlerimiz çıktı halen daha yapıştırma yazıklar olsun.
                                Bilmediğimden soruyorum. Türkiye'de dikişli arma kullanan takım var mı?
                                insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X