kulübü aradım, yetkili forma fotoğraflarının ajanstan beklendiğini o yüzden gecikme yaşandığını söyledi, saat 3 gibi internetten satışa çıkacakmış....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yaklaşık olarak geçtiğimiz sezon 100 binin biraz üstünde kalmışız. Forma satışında.
Ama adamlar diyorki sana yapacağım özel formadan minimum 150 bin almayı taahüt edeceksin...
Ha vizyon sahibiyim ben ederim ne olacak dersiniz de. Biz 4 forma toplamında o rakamlara çıkamamışken...
Depoda çürütmek isterseniz bu ayrı bir mevzu tabii...Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatında toplasan 2 forma almış ya da almamış hatta ve hatta buralarda konuştuğu halde sene içinde tek forma almamış olanları...
7Cngz_61
Yorum
-
İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLyon'un forması çok güzel ama fiyatını da bilmenizi isterim. 124 euro.
Barcelona'nın geçen sezon giydiği forma 88 euro. Bunlar ve diğerleri özel kulupler arkadaşlar.
Resmi bir açıklama olsa da ne kadar forma sattığımızı bilsek. Ona göre eleştirmek daha mantıklı olur.
Barcelona sırf "CampNou Experience" adında stad turundan kişi başı 19 euro ücret alıyor. Geziye basın tribününden,soyunma odasına,maç sonu röportajlarının yapıldığı yerden yedek kulubüsine, müzesinden ibadethanesine kadar her yer dahil. Adamlar gücünü pazarlıyor. Sende sahip olduğun gücü pazarlaycaksın pazarlayabileceksin...
Şu kadar forma satıyorum,şu kadar ürün satıyorum diye Nike'in karşısına çıkabileceksin.
Çubuklu formayı ve "victory" formasını beğendim. Arma işinide çözdüyseler benim için iyi iş çıkartmışlardır.Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sene 50 binden fazla satmışız. net bilgi yok bende . nevzat aydın dün biz 50 bin barça 5m satıyor demişti
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaklaşık olarak geçtiğimiz sezon 100 binin biraz üstünde kalmışız. Forma satışında.
Ama adamlar diyorki sana yapacağım özel formadan minimum 150 bin almayı taahüt edeceksin...
Ha vizyon sahibiyim ben ederim ne olacak dersiniz de. Biz 4 forma toplamında o rakamlara çıkamamışken...
Depoda çürütmek isterseniz bu ayrı bir mevzu tabii...
Rezaletin 4. senesinde artık klasik haline gelen düz beyaz forma ve özel forma diye lanse edilen Ofspor'un geçen seneki formasının bire bir aynısı var.Zafer işaretli forma ve enerji forma geçen senenin kreasyonundan.Bütün bunlara rağmen yine muhtemelen 100 bini geçeriz taraftar takımına sahip çıkıyor işi bilmeyen çalışanlar ne kadar özverili önce bunu sorgulamak lazım...En son Fatih tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 11:58.Bordomavi.net
Yorum
-
bizim bu victory dedimiz forma MANUnun gecen seneki formasi degil..
arada daglar kadar kalite farki var...
model olarak ona manuyunun formasina uygunaldirdi
artik pet siselerden forma istiyorum ben ( Nike bu teknulojiyi kullaniyor )
öZELE neden takdiniz diyen renktaslara....BIZ BUNLARI HAK ETMIYORUZ
BIZDE PARAMIZ ICIN SABAH KALKIP ISE GIDIP HAK EDIYORUZ:::
FORMA ICIN PARA VERIYORSAM TABI ILK BASDA TAKIMA KATKI OLSUN DIYE AMA KALITEDE ISTERIM.
arabaniza yedek parca takarken orjinal parca mi istiyorsunuz yoksa yan sanajden mi....birisi size ikinci kalite parca takip orijnal parcanin fiyatini ödermisiniz?
Herkezin emegine saygi duymak lazim ama bizle oyun oynanmasinEn son onur-61 tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 12:02.
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 senedir yaşanan rezalete rağmen 100 binin üzerinde forma satışı bence kötü değil.
Rezaletin 4. senesinde artık klasik haline gelen düz beyaz forma ve özel forma diye lanse edilen Ofspor'un geçen seneki formasının bire bir aynısı var.Zafer işaretli forma ve enerji forma geçen seneni kreasyonundan.Bütün bunlara rağmen yine muhtemelen 100 bini geçeriz taraftar takımına sahip çıkıyor işi bilmeyen çalışanlar ne kadar özverili önce bunu sorgulamak lazım...
2 sene önce Eskişehir'di. Sonra İ.B.Bld oldu şimdi Ofspor.
Amaç üzüm yemek değil ben de ısrarla burasındayım.
ManU'lu bir taraftar diyormu şuan Trabzonspor bizim formayı giymiiiş.
Sen şimdilik bu kadarını hakediyorsun.
İstediğin kadar kıvran ama öyle...En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 12:00.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Asbaskan Nevzat Şakar ın açıklamalarından
Öte yandan Trabzonspor'un dün satışa çıkan yeni sezon formalarının tanıtımı tüm hızıyla sürüyor. İstanbul'da yapılan forma tanıtım törenin ardından Trabzon'un çeşitli yerlerine de dev Trabzonspor formaları asıldı. Şehrin iki farklı yerindeki surlara asılan formalar büyük beğeni toplarken, ilk gün satışlarının beklendiği gibi iyi olduğu öğrenildi. Taraftarların özellikle sarı – siyah renklerdeki formaya ve Victory (Zafer) işareti bulunduran bordo renkteki formalara büyük ilgi gösterdiği belirtildi.
allah aşkına sarı siyahlı formaya kim yoğun ilgi göstercek ya
Yorum
-
İlk olarak tahsinaqaoqlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsbaskan Nevzat Şakar ın açıklamalarından
Öte yandan Trabzonspor'un dün satışa çıkan yeni sezon formalarının tanıtımı tüm hızıyla sürüyor. İstanbul'da yapılan forma tanıtım törenin ardından Trabzon'un çeşitli yerlerine de dev Trabzonspor formaları asıldı. Şehrin iki farklı yerindeki surlara asılan formalar büyük beğeni toplarken, ilk gün satışlarının beklendiği gibi iyi olduğu öğrenildi. Taraftarların özellikle sarı – siyah renklerdeki formaya ve Victory (Zafer) işareti bulunduran bordo renkteki formalara büyük ilgi gösterdiği belirtildi.
Victory ile cubuklu alcam
Yorum
-
İlk olarak tahsinaqaoqlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
beğenmediniz diye genelleme yapamazsınız herkes için7Cngz_61
Yorum
-
Sarı - siyah formaya ilgi göstermişler he. Bırak ya
Sarı - siyah forma güzel olsa bile (güzel de değil) kabul etmem ben. Geçen seneki gri formaının farklı rengini göndermişler yok sarı zaferi siyah haksızlıkları temsil ediyomuş
Geçen seneki gri daha güzeldi en azından kollarında bordomavi vardı. Sarı siyah formadan çok ümitliydimEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 12:05.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum