Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Victory'nin mavi ağırlıklı olanını da yaptırsaydılar keşke...

Ula sarı nedir yav.
    Sari renk kufur gibi, hem gs hem de fbnin rengi yahu... Ama o formalar ligde giyilmeyecektir gecen sene grinin giyilmedigi gibi. Gerci gri forma cok guzeldi, iyi de satmisti. Bu formanin pek satacagini dusunmuyorum...

Yorum

• Kaleci Formalari nerden satin aliniyor Onurun formasini almak isterim

Yorum

• Zokora'yı oraya getirmemek tuhaf Nike yetkilisi olsam Burak ve Zoko kesin gelecek derdim...
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• sarı siyah formayı ben çok beğendim..bence süper olmuş..ilk fırsatta alacağım..arsenalin forması gibi olmuş..
          herzaman 1 tane değişik renkte forma olur..turuncu vardı,gecen sene gri vardı.. ama bu sarı siyah benim ençok beğendiğim oldu..

Yorum

• Arkadaşlar Nike Türkiyenin yönetimi iğrenç, iki sene öncesine kadar Genel Müdür Trabzonlu ve TS li bir arkadaşımızdı o ayrıldı yerine bir Hollandalı geldi, işlerin içine etti batırdı......!@ahmetagaoglu
            Ahmet Ağaoğlu
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sari renk kufur gibi, hem gs hem de fbnin rengi yahu... Ama o formalar ligde giyilmeyecektir gecen sene grinin giyilmedigi gibi. Gerci gri forma cok guzeldi, iyi de satmisti. Bu formanin pek satacagini dusunmuyorum...
              N.Aydın giysin o sarı formayı ...dıt....dıt...dıt....
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sarı siyah formayı ben çok beğendim..bence süper olmuş..ilk fırsatta alacağım..arsenalin forması gibi olmuş..
                herzaman 1 tane değişik renkte forma olur..turuncu vardı,gecen sene gri vardı.. ama bu sarı siyah benim ençok beğendiğim oldu..

mavi siyahta olabilrmiş mesela

Yorum

• Zokora'ya beyaz,

Burak'a victory çok fena yakışır.

Yorum

• Geçen seneki formalar buna 100 basar. Bu ne yav. Hele o Nevzatın demeçlerini hiç unutmuyorum. Ulan mübarek gün sövdürüyorlar.

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Keşke gerçek formada da Burak'ın kollarındaki mavi şerit olsaydı..
                      Aynen çok güzel duruyor böyle.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• En çok parayı bu sarı-siyah'tan kazancaklar heralde yoksa insan kendi taraftarına böyle bir hareketi neden çeksin ?

Yorum

• Sarı Siyah forma çok hoşuma gitti ilk fırsatta alacağım çubuklu forma ile birlikte . Beyaz formayı 2 sezondur alıyordum bu sezon almayacağım victory forma da güzel

Yorum

• Formaları beğendim ama beyaz forma yerine mavi forma olsa güzel olurdu ama beyaz forma da çok şık.Merak ettiğim ise formaların arkası

Yorum

• İlk olarak Furki61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formaları beğendim ama beyaz forma yerine mavi forma olsa güzel olurdu ama beyaz forma da çok şık.Merak ettiğim ise formaların arkası
                              TFF zorunlu kılıyor beyaz formayı

Yorum

• Bize yine almak düser alan el degil veren eliz unutmayin
                                25# Alan Carlos Gomez da Costa
                                Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                                / Rize Ardesenli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X