İlk olarak Abluka tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Arkadaşlar Nike Türkiyenin yönetimi iğrenç, iki sene öncesine kadar Genel Müdür Trabzonlu ve TS li bir arkadaşımızdı o ayrıldı yerine bir Hollandalı geldi, işlerin içine etti batırdı......!@ahmetagaoglu
Ahmet AğaoğluÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSari renk kufur gibi, hem gs hem de fbnin rengi yahu... Ama o formalar ligde giyilmeyecektir gecen sene grinin giyilmedigi gibi. Gerci gri forma cok guzeldi, iyi de satmisti. Bu formanin pek satacagini dusunmuyorum...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesarı siyah formayı ben çok beğendim..bence süper olmuş..ilk fırsatta alacağım..arsenalin forması gibi olmuş..
herzaman 1 tane değişik renkte forma olur..turuncu vardı,gecen sene gri vardı.. ama bu sarı siyah benim ençok beğendiğim oldu..
mavi siyahta olabilrmiş mesela
Yorum
-
İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Keşke gerçek formada da Burak'ın kollarındaki mavi şerit olsaydı..teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Furki61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaları beğendim ama beyaz forma yerine mavi forma olsa güzel olurdu ama beyaz forma da çok şık.Merak ettiğim ise formaların arkası
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum