Profesyonel çekimlerde gözümüze daha hoş gelecektir ancak ben victory ile çubukluyu beğendim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzel forma olacaktı...Nerde o özel forma göreniniz oldumu?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
gold forma iyi de ben milli takımda turkuaz formaya da karşıydım bu gold formaya da karşıyım yine en değişik stil V de olmuş. diğerleri bildiğimiz formalarTrabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Yorum
-
V isareti bana cok büyük geldi.. Beyaz zaten gecen sene nefret ettigimiz forma, üstelik Türk bayragini tasiyamayacagiz icin daha da berbat oldu. Gold forma.. Resmen dalga geciyorlar bizimle. Grinin aynisi.. Giray'in giydigi forma harika, onu almayi düsünüyorum. Ama acikcasi cok begenmedim..#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum