Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Profesyonel çekimlerde gözümüze daha hoş gelecektir ancak ben victory ile çubukluyu beğendim...

Yorum

• Formalar ne zaman satışa çıkacak?
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• bumudur yani....yapmayin...resil...cok kötü cok berbat.....
        su gold nedir öyle.....ya beyaz....arkadaslar logo nasil öyle duruyor....
        galatasarayin formalarini görünce insallah morelimiz daha cok bozulmaz

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özel forma olacaktı...Nerde o özel forma göreniniz oldumu?
          - Beyaz forma işte , o duruluk sadelik bize özel
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Her sene aynı hikayeler aldıkmı özel formaları, her sene aynı formayı giydirmeye utanmıyormu bunlar ya.
            Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• gold forma iyi de ben milli takımda turkuaz formaya da karşıydım bu gold formaya da karşıyım yine en değişik stil V de olmuş. diğerleri bildiğimiz formalar
              Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Burcu'nun forma süper.

Burcu daha da süper.

Gerisi işe yaramaz.

Yorum

• Çubuklu forma Burak'ın üstünde mükemmel durmuş
                  7
                  Cngz_61

Yorum

• Nike logosuna dikkat arkadaşlar. Geçen sene çok söyledik büyük büyük diye. Çubuklu ve V formada logo büyük. Armamız da nakış gibi geldi gözüme. Henrique' nin üzerindeki formada arma kasılmıştı biraz.
                    Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• #

buyurun usaklar
                      En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 14:54. Sebep: Olmaması gerekenler var forumda.

Yorum

• V isareti bana cok büyük geldi.. Beyaz zaten gecen sene nefret ettigimiz forma, üstelik Türk bayragini tasiyamayacagiz icin daha da berbat oldu. Gold forma.. Resmen dalga geciyorlar bizimle. Grinin aynisi.. Giray'in giydigi forma harika, onu almayi düsünüyorum. Ama acikcasi cok begenmedim..
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Nike ile 4. yılımızda "Katalog" formalarımız hayrılı olsun

Bakalım Gs'ye nasıl formalar hazırlamışlar ak ile kara ozaman ortaya çıkacak
                          t @Selim_Turan

Yorum

• Formaların ücretleri hakkında bilgisi olan var mı açıklama geldi mi ?
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Çubuklu formaya bayıldım. Bu sene kesin alacam. Ama sarı formayı düşünüyorum bakalım. Canlı görünce kararımı vereceğim.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Formalarımızda türk bayrağı olmayınca güzel gözükmüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X