Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen sene gri formayı alanlar bu sene altın formayı alırlar mı? Ben almam

V-BORDO favorim.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Burada formalara olan tepkilerin ana sebebi, burada devamli formalar bize ozel olacak denmesidir..
      Yoksa su victory denilen, aslinda M.United manseili forma bence mukemmel olmus.. Mumkunse tum buyuk maclarda o formayi giyinelim.
      Daha oncede soyledigim gibi, gs nin formalarini bekliyorum ben, elestirilerimi o zamana sakliyorum. Yonetime karsi olanlari..
      Tabi ayrica burada, bize ozel forma olacak diye, bizleri kandiran kisileride esefle kiniyorum. Surada verilen tepkilerin buyuk cogunlugunun sebebi, bunu soyleyenlerdir.
      efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sarı forma rezalet! Resmen biizmle dalga geçiyorlar. Bir de akılları sıra anlam yüklemişler formaya hey Allah'ım ya Rabim! Başarı ve haksızlıkmış! Yuh diyorum sadece!
        Aksine ben beğendim.. Formalar gelip geçici, her sene değişiyor.. Önemli olan o formaların içini hırs ve ruh ile doldurabilmek.. Haa formalar daha güzel olsa daha iyi olurdu tabi.. Yok mu bizim profesyonel dizayncılarımız?

Murat abi facede eklisin bende.. Velioğlu ben)
        Not Important..

Yorum

• Şu formanın Önündeki çizgileri bordo-mavi yapmak zor değildi...
          Ayrıca Arma'ya dikkat
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• çubuklu ve zafer formasına bayıldım.

o niye böyle,bu niye şöyle,o şunun eskisi,bu bunun artığı zerre umrumda değil.

gider alırım 2 adet formamı işime bakarım.

çok beğendim seçen beğenen kimse tebrikler.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Kırık,kalın çubuklu forma son yıllarda giydiğimiz en güzel formalardan biri .

Çizgilerin kırık olmasının bir anlamı var mı ?

Stok tasarımlar olsada ben bu sezon ki koleksiyonu çok beğendim .
              İnşallah fener karşısına sarı-siyah forma ile çıkarız .

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gold forma nedir ya nesface mi bu arakadaş!
                çççççççççççççççççççççççççç hahahahaha
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• formaların hepsini çok beğendim 10 numara olmuş

ben her sene 2 forma alırdım anlaşılan bu sezon 3 formadan da almak zorundayım

Trabzonspor taraftarıysan herşeyi beğenmek olmaz
                  bende bir beğenmemezsizlik yapayım

formalar güzelde şortlar ve tozluklar olmamış gibi
                  elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu formanın Önündeki çizgileri bordo-mavi yapmak zor değildi...
                    Hocam adidaas zamani beyaz bir formamiz vardi, bir kenarindan bordo mavi seritler iniyordu duz. Dundee United deplasmaninda giymistik o formayi. Gordugum en guzel beyaz formamizdi. Boyle duz beyaz yapacaklarina uc sene ust uste herhangi bir bordo-mavi serit cok guzel olurdu gercekten...

Yorum

• Gri forma içinde kimse almaz deniliyodu ama epey satmıştı, sarı forma griden daha çok satar bence

kırık çubuklu formayı daha önce giyen takım oldu mu ? ben bulamadım
                      En son Cengiz tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 18:26.
                      7
                      Cngz_61

Yorum

• gold forma tam bir rezalet bu muydu yani!!!!!

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          formaların hepsini çok beğendim 10 numara olmuş

abi tozluklar olmadı olur mu bana göre en güzel yanı o geçen seneki o anlamsız iğrenç şeritli tozluklardan kurtulduk
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            formaların hepsini çok beğendim 10 numara olmuş

evet katılıyorum şortlar ve tozluklr olmamış.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kırık,kalın çubuklu forma son yıllarda giydiğimiz en güzel formalardan biri .

Çizgilerin kırık olmasının bir anlamı var mı ?

Stok tasarımlar olsada ben bu sezon ki koleksiyonu çok beğendim .
                              İnşallah fener karşısına sarı-siyah forma ile çıkarız .
                              Şimşek deseniymiş.

Karadeniz fırtınası..

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Nike Türkiyenin yönetimi iğrenç, iki sene öncesine kadar Genel Müdür Trabzonlu ve TS li bir arkadaşımızdı o ayrıldı yerine bir Hollandalı geldi, işlerin içine etti batırdı......!@ahmetagaoglu
                                Ahmet Ağaoğlu
                                İki sene önceki tanıtımlar arka sayfalarda paylaşıldı. Formalar aynı yine katalog forma. Yalnız tanıtımlar kötü. Song, Ceyhun vs kolkola girip idman sahasında spor ayakkabı ile fotoğraf çektirmişler. Bu mu daha iyi? Bu sene sahne kurulmuş, en büyük 2 spor kanalı canlı yayında vermiş, profesyonel fotoğraflar çekilmiş. Formalar yine katalog forma evet bu yönden bende eleştiriyorum bende rahatsızım. Ancak daha 2 sene öncesinin daha iyi olduğuna katılmıyorum.

Alıntı yapana değil Ahmet Ağaoglu'na ithafen...
                                En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 18:28. Sebep: son cümle
                                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X