Burada formalara olan tepkilerin ana sebebi, burada devamli formalar bize ozel olacak denmesidir..
Yoksa su victory denilen, aslinda M.United manseili forma bence mukemmel olmus.. Mumkunse tum buyuk maclarda o formayi giyinelim.
Daha oncede soyledigim gibi, gs nin formalarini bekliyorum ben, elestirilerimi o zamana sakliyorum. Yonetime karsi olanlari..
Tabi ayrica burada, bize ozel forma olacak diye, bizleri kandiran kisileride esefle kiniyorum. Surada verilen tepkilerin buyuk cogunlugunun sebebi, bunu soyleyenlerdir.
Sarı forma rezalet! Resmen biizmle dalga geçiyorlar. Bir de akılları sıra anlam yüklemişler formaya hey Allah'ım ya Rabim! Başarı ve haksızlıkmış! Yuh diyorum sadece!
Aksine ben beğendim.. Formalar gelip geçici, her sene değişiyor.. Önemli olan o formaların içini hırs ve ruh ile doldurabilmek.. Haa formalar daha güzel olsa daha iyi olurdu tabi.. Yok mu bizim profesyonel dizayncılarımız?
Şu formanın Önündeki çizgileri bordo-mavi yapmak zor değildi...
Hocam adidaas zamani beyaz bir formamiz vardi, bir kenarindan bordo mavi seritler iniyordu duz. Dundee United deplasmaninda giymistik o formayi. Gordugum en guzel beyaz formamizdi. Boyle duz beyaz yapacaklarina uc sene ust uste herhangi bir bordo-mavi serit cok guzel olurdu gercekten...
ben her sene 2 forma alırdım anlaşılan bu sezon 3 formadan da almak zorundayım
Trabzonspor taraftarıysan herşeyi beğenmek olmaz
bende bir beğenmemezsizlik yapayım
formalar güzelde şortlar ve tozluklar olmamış gibi
abi tozluklar olmadı olur mu bana göre en güzel yanı o geçen seneki o anlamsız iğrenç şeritli tozluklardan kurtulduk
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Arkadaşlar Nike Türkiyenin yönetimi iğrenç, iki sene öncesine kadar Genel Müdür Trabzonlu ve TS li bir arkadaşımızdı o ayrıldı yerine bir Hollandalı geldi, işlerin içine etti batırdı......!@ahmetagaoglu
Ahmet Ağaoğlu
İki sene önceki tanıtımlar arka sayfalarda paylaşıldı. Formalar aynı yine katalog forma. Yalnız tanıtımlar kötü. Song, Ceyhun vs kolkola girip idman sahasında spor ayakkabı ile fotoğraf çektirmişler. Bu mu daha iyi? Bu sene sahne kurulmuş, en büyük 2 spor kanalı canlı yayında vermiş, profesyonel fotoğraflar çekilmiş. Formalar yine katalog forma evet bu yönden bende eleştiriyorum bende rahatsızım. Ancak daha 2 sene öncesinin daha iyi olduğuna katılmıyorum.
Alıntı yapana değil Ahmet Ağaoglu'na ithafen...
En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 18:28.
Sebep: son cümle
Yorum