İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah yine 6 cesit forma yapmazlar.
3 Forma fazla bile..nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha fazla pirim vermiyelim katolok olursa ben söylemiştim der bizden saygı bekler
saygi sizden istemem....hava atacak bir durum yokEn son onur-61 tarafından düzenlendi; 24.06.2011, 12:38.
Yorum
-
hayırlısı dediğim gibi bi örnek vermedinki senin gibi çok insan var katolok diyen hepsiyle ben görüşemem ayrıca ben katolog değil demedim katologda demedim ama katolog diyen herkez cıkıp ben dedim diyebilir 4. formayı bi söyle ona göre görüp görmedini anlıyalım bizde
ayrıca inandırmak zorunda değilsin ama kimse görmemişken (afs abi hariç) sen nasıl amerikadan gördün he tatil için gelmişsindir..................nasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
-
İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye istemesin. kaynak ne ? kafana göre yazmıyorsundur inş.
Son sayfaya gelip kafandan uydurmuyorsun dimi? Kaynak ne? Şeklinde hitapta
bulunamazlar.
Ben de derimki başlığı en baştan takip ediniz.
Üslup mühim şey...Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Ben bu işlerden sorumlu yönetici olsam Nike Türkiye'ye ilk şartım bize yaptığın formaları Nike mağazalarının tamamında bulunduracaksın olur.
Bu ülkede Celtic forması kadar satılmıyor mu anasını satayım Trabzonspor forması. Her Nike mağazasında Celtic ürünleri dolu.
Satış adedi olmadığından eminim asıl sorunun. Adamlar mağazalarına kötü formaları koymuyorlar.
Bu konuyla ilgili mesajımı tekrarlıyorum. Ben taraftarım. İbb,Eskişehir,Alibeyköyspor vs. takımlar ile aynı formayı giymek istemiyorum. Kim ne derse desin.
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayırlısı dediğim gibi bi örnek vermedinki senin gibi çok insan var katolok diyen hepsiyle ben görüşemem ayrıca ben katolog değil demedim katologda demedim ama katolog diyen herkez cıkıp ben dedim diyebilir 4. formayı bi söyle ona göre görüp görmedini anlıyalım bizde
ayrıca inandırmak zorunda değilsin ama kimse görmemişken (afs abi hariç) sen nasıl amerikadan gördün he tatil için gelmişsindir..................
ben eminimki katalog ürünü olacak diye formalari gördük dedim.
canli olarak gördümü hic bir zaman demedim....kaynak maynak filan aramayin.
belliki katalog ürünu olacak....bazi formalari bire bir katalogdan alacaklar bazileri biraz renkler degiscek....ÖRNEK : Bize özel Gri Forma..hadi len ordan ÖZELmis
Özel Tasarimli Formalrin antreman ürünleride yeni serilerden oluyor.
ÖRNEK:
Bizim giydimiz Elite serisini misal Hertha BSC Berlin gecen sezon ikinci ligde oynarken giyiyordu....
yeni seri ise arkada kalan Aston villa formasindaki t-Shirt...
Bosuna ümitlenmeyelim...Süprizler olmicak
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten katalok ürünler oldunu antreman ürünlerden belli oluyor
ben eminimki katalog ürünü olacak diye formalari gördük dedim.
canli olarak gördümü hic bir zaman demedim....kaynak maynak filan aramayin.
belliki katalog ürünu olacak....bazi formalari bire bir katalogdan alacaklar bazileri biraz renkler degiscek....ÖRNEK : Bize özel Gri Forma..hadi len ordan ÖZELmis
Özel Tasarimli Formalrin antreman ürünleride yeni serilerden oluyor.
ÖRNEK:
Bizim giydimiz Elite serisini misal Hertha BSC Berlin gecen sezon ikinci ligde oynarken giyiyordu....
yeni seri ise arkada kalan Aston villa formasindaki t-Shirt...
Bosuna ümitlenmeyelim...Süprizler olmicak
kusra bakma ama elit serisini milli takımımızda giyoyor ve burda bi arkadaşa nevzat aydın
authetic yazacak dedi sonra katolog ürünlerinde de varmı dedik yani ümitsiz olmamak lazım
ama şunu unutma kargo üçreti almayan bi store miz var america dahil bende kappadan beri her senenin en az bi forması var fıstık yeşili formayı hatırlıyormusun o forma tarihi bi rezaletti ben o formayı arıyorum bi kere bile giymeyecem hemdenasıl bakarsan öyle görürsün
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayırlısı dediğim gibi bi örnek vermedinki senin gibi çok insan var katolok diyen hepsiyle ben görüşemem ayrıca ben katolog değil demedim katologda demedim ama katolog diyen herkez cıkıp ben dedim diyebilir 4. formayı bi söyle ona göre görüp görmedini anlıyalım bizde
ayrıca inandırmak zorunda değilsin ama kimse görmemişken (afs abi hariç) sen nasıl amerikadan gördün he tatil için gelmişsindir..................
afs abi gördü mü formaları...En son habreg4s61 tarafından düzenlendi; 24.06.2011, 14:43.
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona sarısı
+
kolları siyah
türk telekom yazısıda siyah olsun tamamdır...Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak habreg4s61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo afs adlı kişi gördümü formaları...•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeviye yerlerde be kardeş ...
niyeki bi yanlışımızmı oldu
Yorum
-
İlk olarak habreg4s61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniyeki bi yanlışımızmı oldu
o afs adlı kişi gördümü formaları
bide mü ayrı
gördü mü
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum