Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cevapsız bırakıp gitti. Formalar hakkında hiç bir bilgisi olmadığını düşünmeye başladım.
    daha fazla pirim vermiyelim katolok olursa ben söylemiştim der bizden saygı bekler
    nasıl bakarsan öyle görürsün
    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Insallah yine 6 cesit forma yapmazlar.
      3 Forma fazla bile..
      dostum takip etmiyorsun galiba 4 forma yapacaklar

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        daha fazla pirim vermiyelim katolok olursa ben söylemiştim der bizden saygı bekler
        seninle görüselim sali günü

saygi sizden istemem....hava atacak bir durum yok
        En son onur-61 tarafından düzenlendi; 24.06.2011, 12:38.

Yorum

• hayırlısı dediğim gibi bi örnek vermedinki senin gibi çok insan var katolok diyen hepsiyle ben görüşemem ayrıca ben katolog değil demedim katologda demedim ama katolog diyen herkez cıkıp ben dedim diyebilir 4. formayı bi söyle ona göre görüp görmedini anlıyalım bizde
          ayrıca inandırmak zorunda değilsin ama kimse görmemişken (afs abi hariç) sen nasıl amerikadan gördün he tatil için gelmişsindir..................

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            niye istemesin. kaynak ne ? kafana göre yazmıyorsundur inş.
            Bu başlığı uzun süredir takip edenler niye istemediğini ve süreci bilirler.

Son sayfaya gelip kafandan uydurmuyorsun dimi? Kaynak ne? Şeklinde hitapta

bulunamazlar.

Ben de derimki başlığı en baştan takip ediniz.

Üslup mühim şey...
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Afs abi yaz abi bişeyler.Sen bizi bilgilendirmeyince sayfa karışıyor

Yorum

• Ben bu işlerden sorumlu yönetici olsam Nike Türkiye'ye ilk şartım bize yaptığın formaları Nike mağazalarının tamamında bulunduracaksın olur.

Bu ülkede Celtic forması kadar satılmıyor mu anasını satayım Trabzonspor forması. Her Nike mağazasında Celtic ürünleri dolu.

Satış adedi olmadığından eminim asıl sorunun. Adamlar mağazalarına kötü formaları koymuyorlar.

Bu konuyla ilgili mesajımı tekrarlıyorum. Ben taraftarım. İbb,Eskişehir,Alibeyköyspor vs. takımlar ile aynı formayı giymek istemiyorum. Kim ne derse desin.
                Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

hayırlısı dediğim gibi bi örnek vermedinki senin gibi çok insan var katolok diyen hepsiyle ben görüşemem ayrıca ben katolog değil demedim katologda demedim ama katolog diyen herkez cıkıp ben dedim diyebilir 4. formayı bi söyle ona göre görüp görmedini anlıyalım bizde
                  ayrıca inandırmak zorunda değilsin ama kimse görmemişken (afs abi hariç) sen nasıl amerikadan gördün he tatil için gelmişsindir..................
                  zaten katalok ürünler oldunu antreman ürünlerden belli oluyor

ben eminimki katalog ürünü olacak diye formalari gördük dedim.

canli olarak gördümü hic bir zaman demedim....kaynak maynak filan aramayin.

belliki katalog ürünu olacak....bazi formalari bire bir katalogdan alacaklar bazileri biraz renkler degiscek....ÖRNEK : Bize özel Gri Forma..hadi len ordan ÖZELmis

Özel Tasarimli Formalrin antreman ürünleride yeni serilerden oluyor.

ÖRNEK:
                  Bizim giydimiz Elite serisini misal Hertha BSC Berlin gecen sezon ikinci ligde oynarken giyiyordu....

yeni seri ise arkada kalan Aston villa formasindaki t-Shirt...

Bosuna ümitlenmeyelim...Süprizler olmicak

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    zaten katalok ürünler oldunu antreman ürünlerden belli oluyor

ben eminimki katalog ürünü olacak diye formalari gördük dedim.

canli olarak gördümü hic bir zaman demedim....kaynak maynak filan aramayin.

belliki katalog ürünu olacak....bazi formalari bire bir katalogdan alacaklar bazileri biraz renkler degiscek....ÖRNEK : Bize özel Gri Forma..hadi len ordan ÖZELmis

Özel Tasarimli Formalrin antreman ürünleride yeni serilerden oluyor.

ÖRNEK:
                    Bizim giydimiz Elite serisini misal Hertha BSC Berlin gecen sezon ikinci ligde oynarken giyiyordu....

yeni seri ise arkada kalan Aston villa formasindaki t-Shirt...

Bosuna ümitlenmeyelim...Süprizler olmicak
                    tamam kardeş şimdi oldu biz gördük ü yanlış anladık en baştan söylesen tamamdı
                    kusra bakma ama elit serisini milli takımımızda giyoyor ve burda bi arkadaşa nevzat aydın
                    authetic yazacak dedi sonra katolog ürünlerinde de varmı dedik yani ümitsiz olmamak lazım
                    ama şunu unutma kargo üçreti almayan bi store miz var america dahil bende kappadan beri her senenin en az bi forması var fıstık yeşili formayı hatırlıyormusun o forma tarihi bi rezaletti ben o formayı arıyorum bi kere bile giymeyecem hemde

Yorum

hayırlısı dediğim gibi bi örnek vermedinki senin gibi çok insan var katolok diyen hepsiyle ben görüşemem ayrıca ben katolog değil demedim katologda demedim ama katolog diyen herkez cıkıp ben dedim diyebilir 4. formayı bi söyle ona göre görüp görmedini anlıyalım bizde

afs abi gördü mü formaları...
                      En son habreg4s61 tarafından düzenlendi; 24.06.2011, 14:43.

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Barcelona sarısı

+

kolları siyah

türk telekom yazısıda siyah olsun tamamdır...
                        çok kötü bir sarı bu.bu formayı hiç beğenmiyorum ayrıca altın sarısı dendi.daha mat bi renk olacaktır.
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak habreg4s61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o afs adlı kişi gördümü formaları...
                          Seviye yerlerde be kardeş ...

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Seviye yerlerde be kardeş ...

niyeki bi yanlışımızmı oldu

Yorum

• Bir katalogdur gidiyor burası, az gerçekci olalım kendimizi dev aynasında görmemizin bir anlamı yok.Formalar eski olmuş yeni olmuş ne fark eder önemli olan o renkleri üstümüzde taşımak.
                              Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak habreg4s61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                niyeki bi yanlışımızmı oldu
                                Üslubun kötü.

o afs adlı kişi gördümü formaları
                                ali fuat abi kaç yaşında adam. Yazdığın yazı okununca aşağılayıcı bi anlam çıkartılıyor.

bide mü ayrı
                                gördü mü

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X