Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Ya herkes takmış bi özel formaya. Manchester ın geçen yıl giydiği formayı giymişiz ne var bunda. çok kaliteli bi forma, çok şık bi tasarım, simetri uygun. Bence bu yıl gerçekten önceki yıllara nazaran neredeyse formalar kusursuz. Victory forma ile çubuklu gayet güzel. Yarın hemen bi tane victory forma aldırıcam istanbuldan. Tek eleştirim beyaz formada bordo-mavi renkleri kaç yıldır bekliyorum. olsa hemen alıcam ama inatla bembeyaz forma çıkarıyolar. ama onun dışında çekimler fontlar son derece güzel olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediorum.
Formaların ilk seçildiği dönemden beri TS Club genel müdüründen yani birinci kaynaktan -neredeyse ağzından cımbızla seçerek- bilgiler alıp sizlerle paylaşmaya çalıştım.
Elçiye zeval olmaz. Sorduğum soruları ve cevapları gayet net hatırlıyorum.
- Formalar özel mi?
- Evet özel
- Werder Bremen'in çizgileri tamamen kendine has bu anlamda özel değil mi?
- Aynen öyle. Tüm formalarımızda Trabzon ve Trabzonspor'u temsil eden modellerden seçildi.
- Bütün formalarda bordo mavi renk kullanıldı değil mi?
- Tabii ki
- Beyaz da da var yani
- Evet ( Armayı kastediyor sanırım )
Teşekkürler abi açıkladığın için. Bu tip adamlar bu kulüpte olduğu sürece ben unutacağım özel formayı.
1 forma olsun isterse pahalı olsun ama olsun. Kulüp çok zarar etmez bundan. Her ay federasyona milyarları vermek yerine buna gitsin para.
arkadaşlar şu çubuklu formanın arka tarafını görebileceğimiz bi foto varmı ?
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
"Victory (Zafer) adını taşıyan diğer formanın göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor. V for Victory forması Trabzonspor’un Türkiye’de ve Avrupa’daki sayısız zaferinden ilham alınarak tasarlandı." komik ,bunu kim yazdıysa ya fena yemişler adamı ya da milleti gazlamaya çalışıyor.ha gelelim sonuca,"victory" temalı ürünleri hoş firmanın,forma da gayet güzel.
VICTORY ya da GOLD forma alıp arkasında BURAK YILMAZ 61 yazdırmayı düşünüyorum bakalım kısmet.Beyaz formaya gerek yoktu bence.Ayrıca BURCU ESMERSOY lansmanın güzelliğini 2ye katladı . Henrique'yle ilgilendi ama Onurla çok yakıştılar Onur'a da yaklaştı biraz
Yorum