Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tesekkürler Ali Fuat....Forma gercekten resimde ciktigindan dahada güzel....Benim cok hosuma gitti....

Gecen senelerdeki cubuklulardan cok daha hos duruyor....Herkesin fikri kendine tabiiki..

Bazilari yine her zamanki gibi sadece resimde görüpte sallamaya baslamis yine...Sallamaya devam....
    ne yapalım kardeşim böyle saçma sapan forma yaparlarsa biz de sallarız..
    hem resimde böyle durup yanımızda mükemmelleşecek hali yok ya
    kötü işte alalala
    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
    Louis D. Brandeis

Yorum

• Çubuklu zigzaglı forma bence (Harika)

Yorum

• Ben çok önceden de şu zigzaglar hakkında yorumumu yazmıştım şimdi bulamadım. Kaleci formalarında olanlar için yorum yapmıştım, bence apaçilerin giydiklerine benziyor. Beğeniyor olduğumu söyleyemem. Her sene genelde aldığım formalar alternatif olduğu için bu sene bordo mavi çubuklu alırım diye düşünüyordum, eğer zigzaglı çıkarsa çubuklu için bi sene daha bekleyeceğim. Yenileri çıkınca bordo formanın ucuzlayacağını da düşünürsek onla açılışı yaparım sanırım.

Yorum

• Formanın bayan kesimi ile de satışa sürülmesi güzel bir uygulama

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• alternatif renge krem rengi diyorlar doğru mudur ? bunun modası geçen seneydi umaırm böyle bir şey olmaz

Yorum

• Fransa formalari antreman formasi gibi olmus

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                alternatif renge krem rengi diyorlar doğru mudur ? bunun modası geçen seneydi umaırm böyle bir şey olmaz
                Ne olursa olsun hazırlık maçlarından başka maçta giyilmediği için böyle formalara fazla değer veremiyorum kişisel olarak. Geçen seneki gri formamız iyiydi, beyaz formayla çıktığımız maçlara pekala bu formayla çıkabilirdik. Beyaz formadan çok daha güzeldi ama hiç kullanılmayınca değerini kaybediyor ekstra formalar. Taraftar formaları yani
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne olursa olsun hazırlık maçlarından başka maçta giyilmediği için böyle formalara fazla değer veremiyorum kişisel olarak. Geçen seneki gri formamız iyiydi, beyaz formayla çıktığımız maçlara pekala bu formayla çıkabilirdik. Beyaz formadan çok daha güzeldi ama hiç kullanılmayınca değerini kaybediyor ekstra formalar. Taraftar formaları yani
                  evet bence de.aynen katılmakla birlikte zigzaglı formalar tekrar söylüyorum iğrenç ötesi
                  "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                  Louis D. Brandeis

Yorum

• Fransa Deplasman( mavi çizgililer) muhteşem, cidden harika...
                    Entropi İyidir.

Yorum

• bu sayfadaki trabzonspor için yapılan forma tasarımlarıda güzel ilk baştaki favori bakmadan geçmeyin bence

İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• İlk olarak FURDUNA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu sayfadaki trabzonspor için yapılan forma tasarımlarıda güzel ilk baştaki favori bakmadan geçmeyin bence

Bursa, coca-cola ile mi anlaştı ? yoksa o kendisi mi koymuş öyle.
                        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

bu sayfadaki trabzonspor için yapılan forma tasarımlarıda güzel ilk baştaki favori bakmadan geçmeyin bence

Üst sağ ve üst orta'yı beğendim

Yorum

• onlarda güzel sol üstekinde kaplan deseni varmış gibi ondan hoşuma gitti
                            İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursa, coca-cola ile mi anlaştı ? yoksa o kendisi mi koymuş öyle.
                              onla ilgili bi bilgim yok kusura bakma cevap veremicem

CILGIN_LAZ

Yorum

onlarda güzel sol üstekinde kaplan deseni varmış gibi ondan hoşuma gitti
                                Ondan iyi kaleci forması olur bence

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X