Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar TS-Clubda calisan bir tanidigim var bana formalarin istanbulda lansmaninin 25-30 haziran arasi yapilacagini ve temmuzun birinci veya ikinci haftasinda satisa sunulacagini söyledi, formalar cok güzel hatta harika olacakmis...umarim öyle olur...formalar güzel olsunda bir ay daha beklerim ben
    En son Salpazarli tarafından düzenlendi; 13.06.2011, 19:29. Sebep: Bilgi eki...
    ...imza...

Yorum

• İki hafta sonra yani. Bi geçmedi şu iki haftalar..

Yorum

• Formalarım sapasağlam. Yıkamada sanırım sorun yaşıyorsunuz. Baskının çıkması, yıpranması normal. Kullanırken ve yıkarken biraz itina etmek yeterli. Nedir bu itina? Çok basit. Formayı kesinlikle kurutucuya atmayın. Formayı yıkadıktan sonra tersten ütülemeyi unutmayın.

Olay budur Bu uygulama her türlü baskı için uygulanır. Nike ürünlerini kullanıyorum. Bir tanesinin baskısı vardı. Ona bile itina edilmeyince baskısı hafiften söküldü. Onu da aynı bakıma aldım.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• az önce facebooktaki ts club 20-25 haziranda istanbulda lansman yapilacagi bilgisi verildi. formalar güzelmis

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formalarım sapasağlam. Yıkamada sanırım sorun yaşıyorsunuz. Baskının çıkması, yıpranması normal. Kullanırken ve yıkarken biraz itina etmek yeterli. Nedir bu itina? Çok basit. Formayı kesinlikle kurutucuya atmayın. Formayı yıkadıktan sonra tersten ütülemeyi unutmayın.

Olay budur Bu uygulama her türlü baskı için uygulanır. Nike ürünlerini kullanıyorum. Bir tanesinin baskısı vardı. Ona bile itina edilmeyince baskısı hafiften söküldü. Onu da aynı bakıma aldım.
              1,5 yıl önce parçalı forma almıştım epey yıkandı herhangi bir sorun yoktu. Bu sezon Gri forma aldım o formayı arkadaşa verdim benim gri formanın logosunda sorun yok arkadaşa verdiğim parçalının logosunun anası ağlamış. Velhasıl kelam maharet yıkamada.

Yorum

• blacksilva hangi tsclub bu?
                Entropi İyidir.

Yorum

• Yakalı T-Shirt'ler çok iyi duruyor bence.Harbiden hayaldi gerçek oluyor.Bu başlangıç bile sayılmadan devam edilsin.Birde fiyatları tamamiyle göreyim siteden alayından alırım vallahi.
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1,5 yıl önce parçalı forma almıştım epey yıkandı herhangi bir sorun yoktu. Bu sezon Gri forma aldım o formayı arkadaşa verdim benim gri formanın logosunda sorun yok arkadaşa verdiğim parçalının logosunun anası ağlamış. Velhasıl kelam maharet yıkamada.
                    Çok bir şey istemiyor forma Sadece biraz daha dikkat ve itina. Bu tüm baskılı ürünler için geçerlidir zaten.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• yakalılardan barış özbekin giydiğini alacaummm.
                      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        blacksilva hangi tsclub bu?
                        sultanbeyli istanbul TS club

Yorum

• Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• istanbuldaki en büyük tsclub hangisi?En çok çeşit ürünü nerde bulabilirim?Ben sadece profilonun ordakine 3-5 kez gitme imkanım oldu hiç bi şey bulunmuyor orda malesef..

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sultanbeyli istanbul TS club
                                teşekkür ederim renktaş
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X