Bu ürünler fena değil de şu bordo mavi top varya arma yerinde o hiç güzel değil işte
Şu sağ üstten 2. güzel gözüktü
Bence o armalar, ayrı bir güzellik katmış bu sene. Sanırım Ts Club logosu olarak kullanılıyor bu şekil. Markalaşma adına güzel bir adım.
Ayrıca sol alttaki beyaz tişörtü beğendim, diğerleri de güzel. Bu sene iyi kazanır ts club eğer formalar güzel olursa.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
bende beğendim açıkcası... ve mantıklı buldum markalaşma adına daha güzel olmuş daha iyisi olabilirmiydi onu bilemem ama en azından tsclup yazmasından daha iyi ... bence bu şekilde devam ederse fazla değil 1-2 yıla herkez o bordo mavi topu gördümü anlayacaktır bunun tsclup logosu olduğunu ... ben beğendim ve bunun bir nevzat aydın çalışması olduğu kanısı epeyce yüksek ...
Belki yeni sezondaki cubuklu formamiz bu sekilde olabilir....Biz Heidelberg de BordoMavi Heidelberg 2011 diye bir grub kurduk...NIKE katalogunda yeni cikan bordo-mavi forma siparis yaptik...üstünede arkadasimiz MEHMET ÖZTÜRK ün dizayn ettigi kendi logomuzu yapistirdik...cok güzel oldu....
En son Ibo61 tarafından düzenlendi; 14.06.2011, 09:18.
Sebep: eksiklik
TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
bugün sıltanbeylide ozalitçiye gittim trabzonsporlular biliyordum zaten ama çalışanın üzerinde yeni sezon ürünlerinden vardı baya hoşuma gitti resimde üstten sağdan 2.sıradaki. tek sıkıntısı mavisi koyu mavi olmuş onun dışında yazın giyilebilir bir ürün.fiyatı 50 tl galiba
Belki yeni sezondaki cubuklu formamiz bu sekilde olabilir....Biz Heidelberg de BordoMavi Heidelberg 2011 diye bir grub kurduk...NIKE katalogunda yeni cikan bordo-mavi forma siparis yaptik...üstünede kendi logomuzu yapisttirdik...cok güzel oldu....
Abi, hafta sonu sizden birileri Heilbronn Yayla senligine gitti mi? Gördüm diye hatirliyorum bu formayi, gercekten cok hos duruyordu.
Belki yeni sezondaki cubuklu formamiz bu sekilde olabilir....Biz Heidelberg de BordoMavi Heidelberg 2011 diye bir grub kurduk...NIKE katalogunda yeni cikan bordo-mavi forma siparis yaptik...üstünede kendi logomuzu yapisttirdik...cok güzel oldu....
ula İbo hiç demiysin logoyu kim yapti diye.....
ama ben diyrim forma fikri senden gelduğuni
;-)
En son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 01.09.2011, 00:41.
Formanın kalitesi ve güzelliği ilgilendiriyor beni. Trabzonsporumuzun Nike formalarında hepsi var.
Galatasaray ilk resmi maçını 25 Temmuz'da yapacak, onun öncesinde idman ürünlerini görürüz büyük ihtimalle. Bizim forma tanıtımımız ise futbolcular tatilden dönünce geçen seneki zamanlara denk geliyor o zaman olur. Türkiye'de formalarını en erken tanıtan yine biz olacağız.
Galatasaray Paf takımı Nike ile ilk maçlarına Hollanda'da katıldıkları bir turnuvada giymişler.
Ilk kez herhalde formalari lansman ilen görecegiz.
Doğrusu ve güzel olanı bu değil mi zaten.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum