Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uploaded with ImageShack.us
    Bu ürünler fena değil de şu bordo mavi top varya arma yerinde o hiç güzel değil işte

Şu sağ üstten 2. güzel gözüktü
    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 13.06.2011, 22:06.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu ürünler fena değil de şu bordo mavi top varya arma yerinde o hiç güzel değil işte

Şu sağ üstten 2. güzel gözüktü
      Bence o armalar, ayrı bir güzellik katmış bu sene. Sanırım Ts Club logosu olarak kullanılıyor bu şekil. Markalaşma adına güzel bir adım.

Ayrıca sol alttaki beyaz tişörtü beğendim, diğerleri de güzel. Bu sene iyi kazanır ts club eğer formalar güzel olursa.
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence o armalar, ayrı bir güzellik katmış bu sene. Sanırım Ts Club logosu olarak kullanılıyor bu şekil. Markalaşma adına güzel bir adım.

Ayrıca sol alttaki beyaz tişörtü beğendim, diğerleri de güzel. Bu sene iyi kazanır ts club eğer formalar güzel olursa.
        Benimse hiç hoşuma gitmedi. Güzel bi logo tasarımı yapılmalı ve uygulanmalı. Çok daha güzel olacaktır eminim bu basit kaçmış

Yorum

• bende beğendim açıkcası... ve mantıklı buldum markalaşma adına daha güzel olmuş daha iyisi olabilirmiydi onu bilemem ama en azından tsclup yazmasından daha iyi ... bence bu şekilde devam ederse fazla değil 1-2 yıla herkez o bordo mavi topu gördümü anlayacaktır bunun tsclup logosu olduğunu ... ben beğendim ve bunun bir nevzat aydın çalışması olduğu kanısı epeyce yüksek ...
          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• TsClub ürünlerini bu başlıkta işlemeyelim arkadaşlar, her şey karışıyor
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Belki yeni sezondaki cubuklu formamiz bu sekilde olabilir....Biz Heidelberg de BordoMavi Heidelberg 2011 diye bir grub kurduk...NIKE katalogunda yeni cikan bordo-mavi forma siparis yaptik...üstünede arkadasimiz MEHMET ÖZTÜRK ün dizayn ettigi kendi logomuzu yapistirdik...cok güzel oldu....
              En son Ibo61 tarafından düzenlendi; 14.06.2011, 09:18. Sebep: eksiklik
              TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
              TRABZON / AYASOFYA MAH.
              HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• bugün sıltanbeylide ozalitçiye gittim trabzonsporlular biliyordum zaten ama çalışanın üzerinde yeni sezon ürünlerinden vardı baya hoşuma gitti resimde üstten sağdan 2.sıradaki. tek sıkıntısı mavisi koyu mavi olmuş onun dışında yazın giyilebilir bir ürün.fiyatı 50 tl galiba

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Belki yeni sezondaki cubuklu formamiz bu sekilde olabilir....Biz Heidelberg de BordoMavi Heidelberg 2011 diye bir grub kurduk...NIKE katalogunda yeni cikan bordo-mavi forma siparis yaptik...üstünede kendi logomuzu yapisttirdik...cok güzel oldu....
                  Abi, hafta sonu sizden birileri Heilbronn Yayla senligine gitti mi? Gördüm diye hatirliyorum bu formayi, gercekten cok hos duruyordu.

20-26 haziran arasi formalar cikar..
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Belki yeni sezondaki cubuklu formamiz bu sekilde olabilir....Biz Heidelberg de BordoMavi Heidelberg 2011 diye bir grub kurduk...NIKE katalogunda yeni cikan bordo-mavi forma siparis yaptik...üstünede kendi logomuzu yapisttirdik...cok güzel oldu....
                    ula İbo hiç demiysin logoyu kim yapti diye.....
                    ama ben diyrim forma fikri senden gelduğuni

;-)
                    En son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 01.09.2011, 00:41.
                    Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ula İbo hiç demiysin logoyu kim yapti diye.....
                      ama ben diyrim forma fikri senden gelduğuni

;-)
                      Forma guzel duruyor

Buda en iyi formalardan bir tanesi

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi, hafta sonu sizden birileri Heilbronn Yayla senligine gitti mi? Gördüm diye hatirliyorum bu formayi, gercekten cok hos duruyordu.

20-26 haziran arasi formalar cikar..

Evet, ben oradaydim....Formayida giymistim....
                        TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                        TRABZON / AYASOFYA MAH.
                        HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Mehmet Hocam, İbrahim formalar yakışmış.

Formanın kalitesi ve güzelliği ilgilendiriyor beni. Trabzonsporumuzun Nike formalarında hepsi var.

Galatasaray ilk resmi maçını 25 Temmuz'da yapacak, onun öncesinde idman ürünlerini görürüz büyük ihtimalle. Bizim forma tanıtımımız ise futbolcular tatilden dönünce geçen seneki zamanlara denk geliyor o zaman olur. Türkiye'de formalarını en erken tanıtan yine biz olacağız.

Galatasaray Paf takımı Nike ile ilk maçlarına Hollanda'da katıldıkları bir turnuvada giymişler.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• gs nin formasi ne öyle ççç

Yilbasinda satilan ic camasiri gibi ççç

Yorum

• Ali Fuat abi,

Yeni yönetim ilen aran iyi degilmi?

Ts Club ve Formalar hakkinde eskiden 1 ay önceden kesin ne cikacagini bilirdik

Ilk kez herhalde formalari lansman ilen görecegiz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ilk kez herhalde formalari lansman ilen görecegiz.
                                Doğrusu ve güzel olanı bu değil mi zaten.
                                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X