Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Soldaki Juventus’un sağdaki Manchester United’ın önümüzdeki sezon giyeceği deplasman formaları. Özellikle Juventus’unkine bakıp “Nike ne yaptın sen?” demek istiyorum. Manchester’ınkini ise doğru düzgün bir tanıtımla görsek beğenebiliriz sanki.

KAYNAK : www.footballove.com

Yorumum : Juventus forması rezalet m.utd forması ise bir kademe daha iyi futbolcularında üzerinde daha iyi durur.Galatasaray'ın formasına benzemiş Juve'nin forma.Bu formaları gördükçe bize yapılacak formalara olan inancım dahada artıyor.
    Juventusun tarihinin ilk formasi pembe siyahdir, o zaman italyada forma yapan fabrika olmadigi icin ingiltereden siparis verdiler ve ingilizler yanlislikla notts countynin formasin gönderdiler ve Juventusun Formasi ondan sonra siyah beyaz kaldi

Yorum

• Nike'nin mahmutpaşa'da gizli bir fabrikası var sanırım. gerçi mahmutpaşa'da bile böyle ucubeler üretilmiyor. tek kelimeyle rezalet.

Yorum

• manchesterin forması düzgün çekimlerle tanıtılsaydı beğenirdik, böyle neye benzediği belli değil

juventus ne yaptın sen?

Yorum

• Atomania'nın da dediği gibi pembe rengin Juventus'un için özel anlamı var. Manchester'ın formalarını tanıtım fotoğraflarıyla veya futbolcular üzerinde görünce fikirlerimiz netleşecektir.

İşi güzel yapmak kadar onu doğru ve estetik biçimde sunmak ta önemli.
          Allah'tan yeni sezon için görkemli bir lansman düşünülüyor ki geçen seneki bile tarihimizde önemli bir olaydı.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ya formaları ne kadar çirkin olursa olsun, fark şu ki, ürünleri kaliteli.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Ürün ne kadar kaliteli olursa olsun forma da önce güzelliğe bakılır kaliteye değil

Yorum

• İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ürün ne kadar kaliteli olursa olsun forma da önce güzelliğe bakılır kaliteye değil
                Bence görsellik ne kadar önemliyse kalitede bir o kadar önemlidir.Gerçi sende bunu demek istemişsindir diye düşündüm bir an
                En son sarman61 tarafından düzenlendi; 19.04.2011, 19:57.
                (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Peki şampiyon olursak ve Şampiyonlar Ligine gitmemiz kesinleşirse, yeni çıkan formalarımızda ŞL amblemi olacak mı ? Yoksa o amblemler sadece oyuncuların formasında mı olacak ?
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Şampiyonlar Ligine kesin gidecez zaten, Bursaspor'la aramıza 17 puan var, ve 5 haftada en fazla 15 puan toplarsa toplar ve bizim de bütün maçları kaybetmemiz gerekir ki bi işe de yaramaz. Bu yüzden lig şampiyonu olmak için elimizden geleni yapcaz.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• acaba hangi formaları alsak en iyisi ayrım yapmayıp hepsini alalım sonra arkamızdan ağlarlar aga

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Juventusun tarihinin ilk formasi pembe siyahdir, o zaman italyada forma yapan fabrika olmadigi icin ingiltereden siparis verdiler ve ingilizler yanlislikla notts countynin formasin gönderdiler ve Juventusun Formasi ondan sonra siyah beyaz kaldi
                        Farklı bir şekilde bu anı canlandırılabilirdi bence rezaletinde ötesinde.
                        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Bu sene ilk 4 e giremeyen, avrupaya gidemeyen Galatasarayla ilk defa anlaşan Nike ın Gs a gösterdiği tutum şimdiye kadar boşa mı sabrettik yoksa gösterdiğimiz sabırda haklımıymışız bunu gösterecek..

Yorum

• Dün Zonguldak Ereğlideki tsclub tan uzun kollu mavi nike üst ü aldım,orada çalışan abi bidahaki seneye bütün ürünleri nike yapacakmış falan dedi sevindim var m öyle birşey.
                            Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu sene ilk 4 e giremeyen, avrupaya gidemeyen Galatasarayla ilk defa anlaşan Nike ın Gs a gösterdiği tutum şimdiye kadar boşa mı sabrettik yoksa gösterdiğimiz sabırda haklımıymışız bunu gösterecek..
                              Bizim bu sene giydiğimiz formaları giyecek gs.
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Peki şampiyon olursak ve Şampiyonlar Ligine gitmemiz kesinleşirse, yeni çıkan formalarımızda ŞL amblemi olacak mı ? Yoksa o amblemler sadece oyuncuların formasında mı olacak ?
                                Şampiyonlar liginde oynadığımız formalarda olacak sadece diye biliyorum.Bu sene de uefa da oynadık ama uefa logosu yoktu formalarımızda
                                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X