Ali fuat abi sizi burda bulmuşken sorayım.Zamanında ts clubun ürettiği çubuklu formanın tonlarında ve benzer tasarımda forma görebilcekmiyiz?Gerçekten o forma gibisi gelmedi şahsi kanatimce.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleModel sayısı federasyonun mecbur tuttuğu beyaz dahil 4 tane. Forma, renk ve ürün konusunda önerdiğim bir dosyadan örnekler verdiler "hani renkleri şurdan almıştın, Trabzon'un .....ini formaya taşımıştın..." dediler ama renk konusunda renk vermediler. Renk konusunu konuşmak için çok erken. Biraz sürpriz kalsın. 2011'in başındayız daha. Şampiyonlukla süslenmiş yeni formalarımızın tanıtım toplantısı ve mekanı ile ilgili de sürpriz güzel düşünceler var ama her öğrendiğimi de söyleyemiyorum.
Şu misali vereyim de isteyen istediğini anlasın" Tilkiye sormuşlar tavuk severmisin diye, gülmemden diyemiyorum ki demiş.
Forma konusunda beklentilerimiz nelerdi? Kulübümüz bu işten gelir elde etsin, forma modelleri sadece bize özgü bizim ruhumuzu yansıtan orijinal modeller olsun, kumaş kaliteleri kesimleri güzel olsun, armalar dökülmesin, renklerimiz bizim renklerimizden olsun, hepsi oluyor işte.
Şampiyonlar liginde yeni bir moda başlıyor artık...
Formalarla ilgili son dakika haberi arka sayfada kaldı.
uyyy,bal damlayi ağzindanEntropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlis anladin.
Daha dogrusu ben kisa kesdim.
Gecen senelerden'de ayni mesajlari hatirliyorum. Onun yüzünden katalog ürünü dedim.
İnşallah Ali Fuat abinin dediği gibidir.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte son dakika haberleri:
Nike ile olan sözleşmemiz sürüyor. Adidas ile anlaşma sözleşme gibi bir durum söz konusu değil.
Gelecek sezon A takımın, pilot takım, paf takım ve bayan takımının giyeceği forma modelleri antreman ürünleri belirlendi, siparişleri verildi bile.
Belirlendi diyorum çünkü yeni sezon formalarımız ( 5'ten az ) Nike tarafından tamamen bize özgü, bizim ruhumuzu yansıtacak şekilde yeniden tasarlandı.
Çok beğendiğimiz Fransa'nın forma modeli de bize önerilen forma modelleri arasındaymış ama çok daha güzeline karar verilmiş. Malum şampiyon olunca Türk bayrağını koyacağınız yeri de iyi ayarlamanız gerekiyor.
Yeni formalarımızla birlikte yeni bir çağ başlamış, forma ve ürünlerimiz çağ atlamış olacak. Büyük sürprizler bizi bekliyor.
Türkiye ligi gibi önemli bir ligde Nike giyen bir takımın şampiyonluğa koşuyor olması, yurtdışındaki girişim ve görüşmeler, yönetimin Nike'a yaptığı baskılarla epey yol alınmış. Arma konusu taraftarın isteği doğrultusunda yepyeni çözümler üretiliyor.
Tamamen bize özgü, bize özel tasarlanmış forma modelleri ve yeni renk şimdilik sürpriz.
Galatasaray yönetim olarak büyük çalkantılı bir dönemden geçiyor ilk yıllarından onlara özel forma yapılacağını çok beklemiyorum. Olursa pazarda onların olması iyi olur onların sürüklemesiyle daha çok satış kanalına ulaşmış oluruz o kadar.
İşin merkezinden, birinci kaynaktan,güzel haberlerden paylaşabileceklerim şimdilik bu kadar.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzhan Canaydın'ın şirketi Nike'ın Türkiye de üretim yapan şirketlerinden biri. Bu da demek oluyor ki Galatasaray bizim geçtiğimiz yollardan geçmeyecek muhtemelen..Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte son dakika haberleri:
Nike ile olan sözleşmemiz sürüyor. Adidas ile anlaşma sözleşme gibi bir durum söz konusu değil.
Gelecek sezon A takımın, pilot takım, paf takım ve bayan takımının giyeceği forma modelleri antreman ürünleri belirlendi, siparişleri verildi bile.
Belirlendi diyorum çünkü yeni sezon formalarımız ( 5'ten az ) Nike tarafından tamamen bize özgü, bizim ruhumuzu yansıtacak şekilde yeniden tasarlandı.
Çok beğendiğimiz Fransa'nın forma modeli de bize önerilen forma modelleri arasındaymış ama çok daha güzeline karar verilmiş. Malum şampiyon olunca Türk bayrağını koyacağınız yeri de iyi ayarlamanız gerekiyor.
Yeni formalarımızla birlikte yeni bir çağ başlamış, forma ve ürünlerimiz çağ atlamış olacak. Büyük sürprizler bizi bekliyor.
Türkiye ligi gibi önemli bir ligde Nike giyen bir takımın şampiyonluğa koşuyor olması, yurtdışındaki girişim ve görüşmeler, yönetimin Nike'a yaptığı baskılarla epey yol alınmış. Arma konusu taraftarın isteği doğrultusunda yepyeni çözümler üretiliyor.
Tamamen bize özgü, bize özel tasarlanmış forma modelleri ve yeni renk şimdilik sürpriz.
Galatasaray yönetim olarak büyük çalkantılı bir dönemden geçiyor ilk yıllarından onlara özel forma yapılacağını çok beklemiyorum. Olursa pazarda onların olması iyi olur onların sürüklemesiyle daha çok satış kanalına ulaşmış oluruz o kadar.
İşin merkezinden, birinci kaynaktan,güzel haberlerden paylaşabileceklerim şimdilik bu kadar.
Yorum
-
Ali Fuat Abi verdiğin bilgiler için teşekkürler ancak yetkililer yaklaşık 3 yıldır hep benzer bilgileri veriyor sana.Sonuç hayal kırıklığı oluyor.Her yıl armaların değişeceği daha kaliteli olacağını söylüyorlar ancak her defasında yine yapıştırma oluyor.
Gelecek yıl Nike'nin Trabzonspora çağ atlatması lazım çünkü hep söylediğin 3 yıl üst üste aynı marka ile çalışma kriterini elde etmiş olacağız.
Özel forma beklentim yok Logo Reklam Font baskıları kaliteli olsun yeter.80 lira verdiği formayı aman logosu kopmasın diye elde kıyamak zorunda kalan başka bir taraftar yoktur sanırım.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum