Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer nike galatasaraya ilk yıldan man.united kalitesinde, özel tasarım formalar üretirse,bu 3 yılın üstüne buz gibi bi su içilir...
    181' PARS Squadron

Yorum

• El alem hayal kurar, biz elimizdekini sürekli kötüleriz. Bakın eleştiririz demiyorum kötüleriz.

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Galatasaray yönetimi yönetim olarak çalkantılı bir dönemden geçiyor. Formalar yurtdışında üretiliyor. Armaların sponsorların uygulanmasını kulübün yapmasının nedeni biraz daha kar edip kulübe üç beş kuruş daha fazla kazandırmak.

Futbolumuz gibi forma konusunda da İstanbul takımlarını ezeceğiz merak etmeyin. Korkularınızı endişelerinizi anlayabiliyorum ama rahat olun, bu sefer çok farklı oldu diyorum.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İşte son dakika haberleri:

Nike ile olan sözleşmemiz sürüyor. Adidas ile anlaşma sözleşme gibi bir durum söz konusu değil.

Gelecek sezon A takımın, pilot takım, paf takım ve bayan takımının giyeceği forma modelleri antreman ürünleri belirlendi, siparişleri verildi bile.

Belirlendi diyorum çünkü yeni sezon formalarımız ( 5'ten az ) Nike tarafından tamamen bize özgü, bizim ruhumuzu yansıtacak şekilde yeniden tasarlandı.

Çok beğendiğimiz Fransa'nın forma modeli de bize önerilen forma modelleri arasındaymış ama çok daha güzeline karar verilmiş. Malum şampiyon olunca Türk bayrağını koyacağınız yeri de iyi ayarlamanız gerekiyor.

Yeni formalarımızla birlikte yeni bir çağ başlamış, forma ve ürünlerimiz çağ atlamış olacak. Büyük sürprizler bizi bekliyor.

Türkiye ligi gibi önemli bir ligde Nike giyen bir takımın şampiyonluğa koşuyor olması, yurtdışındaki girişim ve görüşmeler, yönetimin Nike'a yaptığı baskılarla epey yol alınmış. Arma konusu taraftarın isteği doğrultusunda yepyeni çözümler üretiliyor.

Tamamen bize özgü, bize özel tasarlanmış forma modelleri ve yeni renk şimdilik sürpriz.

Galatasaray yönetim olarak büyük çalkantılı bir dönemden geçiyor ilk yıllarından onlara özel forma yapılacağını çok beklemiyorum. Olursa pazarda onların olması iyi olur onların sürüklemesiyle daha çok satış kanalına ulaşmış oluruz o kadar.

İşin merkezinden, birinci kaynaktan,güzel haberlerden paylaşabileceklerim şimdilik bu kadar.
          Arkada kalmasın
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Galatasaray yönetimi yönetim olarak çalkantılı bir dönemden geçiyor. Formalar yurtdışında üretiliyor. Armaların sponsorların uygulanmasını kulübün yapmasının nedeni biraz daha kar edip kulübe üç beş kuruş daha fazla kazandırmak.

Futbolumuz gibi forma konusunda da İstanbul takımlarını ezeceğiz merak etmeyin. Korkularınızı endişelerinizi anlayabiliyorum ama rahat olun, bu sefer çok farklı oldu diyorum.
            Zaten eziyoruz ki abi. Gri, çubuklu ve beyaz formalarımız bütün formalardan güzel.

Yorum

• ali fuat abi sen bunu hep yapıyosun küsücem sana en sonunda )

hep böle güzel haberler var bekleyin diyosun ama serde Trabzonluluk ve sabırsız adamlarız biz nasıl bekleyecez bi önerin var mı ))
              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Fuat Abi verdiğin bilgiler için teşekkürler ancak yetkililer yaklaşık 3 yıldır hep benzer bilgileri veriyor sana.Sonuç hayal kırıklığı oluyor.Her yıl armaların değişeceği daha kaliteli olacağını söylüyorlar ancak her defasında yine yapıştırma oluyor.

Gelecek yıl Nike'nin Trabzonspora çağ atlatması lazım çünkü hep söylediğin 3 yıl üst üste aynı marka ile çalışma kriterini elde etmiş olacağız.

Özel forma beklentim yok Logo Reklam Font baskıları kaliteli olsun yeter.80 lira verdiği formayı aman logosu kopmasın diye elde kıyamak zorunda kalan başka bir taraftar yoktur sanırım.
                katılıyorum.bu sefer olsun artık.

Yorum

• Adidas ile sponsorluk anlaşmasını fesheden Galatasaray'a bir Türk firmasından sponsorluk talebi geldi.

gs Lescon'la anlaşır mı?

"Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Ali fuat abi benimde şöyle bir sorum ya da önerim olacak...
                    Formaların siparişi verilmiş şimdiden..Eğer şampiyon olursak yeni formalarımızı son maçta giyermiyiz?
                    ya da kupa töreninde,kutlamalarda giyermiyiz? bundan iyi tanıtım lansmanı olacağını düşünmüyorum..
                    Hem bu şekilde bize özel olarak üretilen formalarda satış rekoru kırarız diye düşünüyorum..

Yorum

• İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ali fuat abi benimde şöyle bir sorum ya da önerim olacak...
                      Formaların siparişi verilmiş şimdiden..Eğer şampiyon olursak yeni formalarımızı son maçta giyermiyiz?
                      ya da kupa töreninde,kutlamalarda giyermiyiz? bundan iyi tanıtım lansmanı olacağını düşünmüyorum..
                      Hem bu şekilde bize özel olarak üretilen formalarda satış rekoru kırarız diye düşünüyorum..
                      Sanmam çünkü o sezon giyilecek formalar önceden TFF'ye veriliyor onların dışında bir şey giyemezsin bir tek devre arası forma arttırabilirsin diye biliyorum.
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Ali Fuat abi netice olarak yeni sezon formalarımızda alttaki formadaki gibi "nike otantik" etiketi yer alacakmı? Bu sorunun cevabı sanırım birçok şeyi açıklayacak.

Yorum

• AFS'e tesekkürler.................simdi gelde heyecanlanma
                          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Ali Fuat abinin söylediklerini az önce feysbuk'da okudum.. Kendimden utandım açıkçası.
                            Bu sayfaya daha sık girmem gerek.

Yorum

• Bombayı patlatıyoruz. Kesin olarak Nike gelecek sezondan itibaren sportif ekipman ve forma tedarikçimiz. Adidas ile olan anlaşmanın fesih se...

biz aceba kac lira aliyoruz

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ali Fuat abinin söylediklerini az önce feysbuk'da okudum.. Kendimden utandım açıkçası.
                                Bu sayfaya daha sık girmem gerek.
                                Facebook'ta nereden ne okudun hayırdır?

Nike ismi bile Galatasaray taraftarını ne kadar heyecanlardırmış öyle
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 26.01.2011, 15:38.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X