Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Bu tişört öyle basit bir tişört değil , laz-fift teknolojisiyle el değmeden üretildi , hatta tasarımı yapan arkadaş o kadar zorlanmış ki bu sebepten kör olduğuda rivayetler arasında !!
    fiyatından mı anlaşılıyo abi bütün bunlar

Yorum

• İlk olarak Gökhan Topsakal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fiyatından mı anlaşılıyo abi bütün bunlar
      - Yok tasarımdan , baksana 800 sene düşünsem aklıma gelmez o çizgileri yapmak
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• SEDAT abi dokunma gibi bir imkanın oldu mu bilmiyorum ama kumaşı gerçekten mükemmel bir teknoloji ürünü..

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ne teknik ekipmiş bu arkadaş ! şimdi şenol güneş yardımcıları vs bize polar yollamayın satamazuk mu dediler. ilginç ..
          Reşit ürünler önce takıma gönderilir. Takımın üzerinde gözükmeyen bir ürünü satmak istemez takım. Şenol Hoca'nın da bu tür ürünlere negatif bir yaklaşımı var..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Reşit ürünler önce takıma gönderilir. Takımın üzerinde gözükmeyen bir ürünü satmak istemez takım. Şenol Hoca'nın da bu tür ürünlere negatif bir yaklaşımı var..
            Vardır bir bildiği heralde...
            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• maçların genelde kış aylarında olduğunu düşünürsek, maçlarda gösteremediğimiz formaların yerine giyilesi polar vs ürünlere ihtiyaç var. bence..
              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                işte bu yüzden gidip elin interinin, arsenalinin polarına 250 lira para veriyoruz...
                TRABZONSPOR
                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                Mesut Keleş (19)

Yorum

• Burcu E. Yi bana istemiyecekmiydik ??

Yorum

• Metin harbi bu "Burcu E." ne?
                    amaç
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                    BordoMavi.Net
                    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Burcu Esmersoy arkadaşlar.
                      Değişiklik olsun diye yaptım.
                      En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 25.07.2011, 22:58.
                      7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burcu Esmersoy arkadaşlar.
                        Değişiklik olsun diye yaptım.
                        bende yeni transfer sandım
                        değişiklik biraz başka yöne kaçmış
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bende yeni transfer sandım
                          değişiklik biraz başka yöne kaçmış
                          Saf ve temiz duygular içeriyorum.... :hıh
                          7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Saf ve temiz duygular içeriyorum.... :hıh
                            işte beklenen yanıt buydu şimdi herkes DAĞILIN

00111101
                            BordoMavi.Net
                            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• HEmde ne saf duygular besliyor uşak. Tiiye almayalım lütfen.
                              Metinim gel sen benim yanıma kardeşim bakma bunlara

Olum adam aşık yaa
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                HEmde ne saf duygular besliyor uşak. Tiiye almayalım lütfen.
                                Metinim gel sen benim yanıma kardeşim bakma bunlara

Olum adam aşık yaa
                                Ula yaşama sevincim gitti.
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X