çubuklu formanın altına beyaz şort beyaz konç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçubuklu formanın altına beyaz şort beyaz konç
Yorum
-
hangi formayı giyersek giyelim beyaz altına beyaz şort giyilmesi tarftarıyım bana daha hoş geliyorEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 19.09.2010, 14:50....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
hangi formayı giyersek giyelim beyaz altına beyaz şort giyilmesi tarftarıyım bana daha hoş geliyorEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 19.09.2010, 14:50....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike'la anlaşmamız bu sezon sona eriyor sanırım?En son Özgür Hacıosmanoğlu tarafından düzenlendi; 19.09.2010, 21:05.50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık iyiden iyiye anladım ki Nike'dan bize fayda yok...Avrupada 1-2 büyük takım hariç hiç bir takıma güzel tasarım yapmıyorlar.... benim gönlümde yatan Umbro ya da Kappa ....
Seneye cubuklu da bize özel olur insallah.
Ayrica Umbro da nike'in yan sanayisi. Nike Umbroyu bir kac yil önce sattin aldi. Yane Nike veya Umbro fazla fark etmez.
Yorum
-
İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim bir seyi begenmemiz zaten cok zor. Nike her sezon formalarda biraz üstüne koyuyor ve bu sene mesela gri formayi bize özel üretti.
Seneye cubuklu da bize özel olur insallah.
Ayrica Umbro da nike'in yan sanayisi. Nike Umbroyu bir kac yil önce sattin aldi. Yane Nike veya Umbro fazla fark etmez...ayırca Umbro yan sanayi demek ingilteredeki o kadar takıma hakaret olmuyor mu ? kolleksiyona bakarım ben , siz de bakın
Yorum
-
İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüngören Belediyespor'un başkanı Yahya BAŞ'ı tanırım.Trabzon/Çaykaralıdır ayrıca çokta sıkı bir Trabzonsporludur
-nike ile anlaşma bitiyorsa kappa derim herzaman
Yorum
-
Her ne kadar taraftarların isteklerini karşılamıyor olsa da Nike'yle devam edilmesi taraftarıyım...
Dikkat ederseniz her geçen sene formalarımız daha iyi oluyor. Bu kadar senenin birikimine yazık etmiş oluruz.
Başka markalarla işe yeniden koyulunca herşey yeniden başlayacak. Bundan sonra bunları pek kaldıramaz taraftar. Çünkü artık taraftarlar çok bilinçlendi. Eskisi gibi değil hiçbir şey...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum