Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çubuklu formanın altına beyaz şort beyaz konç
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çubuklu formanın altına beyaz şort beyaz konç
      Beyaz şort ve konç gitmez. Çünkü Mavi ağırlıklı çubuklu forma ve mavi çok açık. Ancak belki Bordo gider altına.

Yorum

• hangi formayı giyersek giyelim beyaz altına beyaz şort giyilmesi tarftarıyım bana daha hoş geliyor
        En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 19.09.2010, 14:50.

Yorum

• hangi formayı giyersek giyelim beyaz altına beyaz şort giyilmesi tarftarıyım bana daha hoş geliyor
          En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 19.09.2010, 14:50.

Yorum

• beyaz iyidir. bordo çok boğuyor.
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Nike'la anlaşmamız bu sezon sona eriyor sanırım?
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike'la anlaşmamız bu sezon sona eriyor sanırım?
                Hayır. Nike'la 2008 yılında 3+2 yıllığına sözleşme imzaladık.
                En son Özgür Hacıosmanoğlu tarafından düzenlendi; 19.09.2010, 21:05.
                50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• artık iyiden iyiye anladım ki Nike'dan bize fayda yok...Avrupada 1-2 büyük takım hariç hiç bir takıma güzel tasarım yapmıyorlar.... benim gönlümde yatan Umbro ya da Kappa ....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    artık iyiden iyiye anladım ki Nike'dan bize fayda yok...Avrupada 1-2 büyük takım hariç hiç bir takıma güzel tasarım yapmıyorlar.... benim gönlümde yatan Umbro ya da Kappa ....
                    Bizim bir seyi begenmemiz zaten cok zor. Nike her sezon formalarda biraz üstüne koyuyor ve bu sene mesela gri formayi bize özel üretti.

Seneye cubuklu da bize özel olur insallah.

Ayrica Umbro da nike'in yan sanayisi. Nike Umbroyu bir kac yil önce sattin aldi. Yane Nike veya Umbro fazla fark etmez.

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim bir seyi begenmemiz zaten cok zor. Nike her sezon formalarda biraz üstüne koyuyor ve bu sene mesela gri formayi bize özel üretti.

Seneye cubuklu da bize özel olur insallah.

Ayrica Umbro da nike'in yan sanayisi. Nike Umbroyu bir kac yil önce sattin aldi. Yane Nike veya Umbro fazla fark etmez.
                      size niye katılmıyorum, nike evet her sene üzerine biraz katıyor bu gidişle istediğimiz formaları 145 sene sonra giyebileceğiz ..ayırca Umbro yan sanayi demek ingilteredeki o kadar takıma hakaret olmuyor mu ? kolleksiyona bakarım ben , siz de bakın

Yorum

• Güngören Belediyespor'un başkanı Yahya BAŞ'ı tanırım.Trabzon/Çaykaralıdır ayrıca çokta sıkı bir Trabzonsporludur

Yorum

• İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güngören Belediyespor'un başkanı Yahya BAŞ'ı tanırım.Trabzon/Çaykaralıdır ayrıca çokta sıkı bir Trabzonsporludur
                          Bize yönetici olsaya

-nike ile anlaşma bitiyorsa kappa derim herzaman

Yorum

• Nike ile sozlesmemiz biterse bence Adidas olmasi gerek!! Kappa cok dar oluyor kardes.. hem her yerde bulunmaz...

Bu arada, Uzun Kollu Forma diyorum

Yorum

• kappa artık Türkiye süper liginde hiç bir takımla çalışmıyor ya da çalışamıyor. bundan sonra büyük bir ihtimalle yine nike ile sözleşmeyi uzatırlar. keşke adidas olsa. adidas'ın karizması çok başka. akşam fb-bjk maçında bjk'nın forması çok iyiydi.

Yorum

• Her ne kadar taraftarların isteklerini karşılamıyor olsa da Nike'yle devam edilmesi taraftarıyım...
                                Dikkat ederseniz her geçen sene formalarımız daha iyi oluyor. Bu kadar senenin birikimine yazık etmiş oluruz.
                                Başka markalarla işe yeniden koyulunca herşey yeniden başlayacak. Bundan sonra bunları pek kaldıramaz taraftar. Çünkü artık taraftarlar çok bilinçlendi. Eskisi gibi değil hiçbir şey...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X