Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tek kelime ile berbat. Bu arada kalecinin şortunun numarası 22 diğer futbolcuların 27 biz de aynı olay olmuş olsaydı dünyayı dar ederdik o futbolcuya.

Yorum

• Antreman ürünlerimizin ve formalarımızın güzelliği diğer takımların modelleri ortaya çıktıkça daha iyi anlaşılıyor. Görmek isteyene tabii.

Galatasaray'ın antreman ürünlerindeki Adidas logosu ile kendi armalarının uyumu(!) mikemmel olmuş yine.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tek kelime ile berbat. Bu arada kalecinin şortunun numarası 22 diğer futbolcuların 27 biz de aynı olay olmuş olsaydı dünyayı dar ederdik o futbolcuya.
        Bizim için 61 ne ise onlar için 27 o.Güzel bir pazarlama stratejisi.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bjk nin çubukulsu güzel olmuş ancak bizim formadaki armalara sallayanlar bjk nin armalarının da yapıştırma olduğu görürler umarım.
          arıca gs de iki yıldır yapıştırma arma kullanıyor.

bence bizim cubuklu formanın yanına yaklasamaz.ayrıca cubuklu formamız gecen senenin ki formayla aynı diyen arkadaslar bjk nin forması sanki gecen senenin formasından cok farklı...
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence bizim cubuklu formanın yanına yaklasamaz.ayrıca cubuklu formamız gecen senenin ki formayla aynı diyen arkadaslar bjk nin forması sanki gecen senenin formasından cok farklı...
            Asıl bizimkisi yaklaşamaz bjk nin formalarına bizimki nike bjk nin adidas
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Asıl bizimkisi yaklaşamaz bjk nin formalarına bizimki nike bjk nin adidas
              kardes bunu sakin bilen birinin yaninda deme komik duruma düsersin...

adidas neyse nikeda odur...

bmw-mercedes nasil tartisilmaz rakiplerse, bu nike ve adidasda öyledir...

tarz yönünden hatta nike herzaman öne gecmistir benim icin...

simdi alisverise ciksam adidasa 1 dk bakmam cünkü adamlar tutturmus bir 3 cizgi gidiyor. kalitelerine laf demem tabiki...ama direk nike markasinin oldugu bölüme giderim...

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardes bunu sakin bilen birinin yaninda deme komik duruma düsersin...

adidas neyse nikeda odur...

bmw-mercedes nasil tartisilmaz rakiplerse, bu nike ve adidasda öyledir...

tarz yönünden hatta nike herzaman öne gecmistir benim icin...

simdi alisverise ciksam adidasa 1 dk bakmam cünkü adamlar tutturmus bir 3 cizgi gidiyor. kalitelerine laf demem tabiki...ama direk nike markasinin oldugu bölüme giderim...
                Benim dediğimi anlamadın herhalde ben de adidastan çok haz almam.O lafı zaten forumda ısrarla adidası savunanlar için söyledim.Yani ben de şu anki formalarımızdan son derece memnunum.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim dediğimi anlamadın herhalde ben de adidastan çok haz almam.O lafı zaten forumda ısrarla adidası savunanlar için söyledim.Yani ben de şu anki formalarımızdan son derece memnunum.
                  tamam ozaman ben yanlis anlamisim. kusura bakma

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tamam ozaman ben yanlis anlamisim. kusura bakma
                    Yok abim estağfirullah.

Yorum

• İlk olarak beanTURKA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence de çok kötü.... hiç beğenmedim...

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        anladim da idman yaparken olmuyor mu? Bunu söylemeye calisiyorum. Idman ürünlerinde dikisli olan armalar rahatsizlik yapmiyor mu?
                        Şöyle bir durum var yanlış bilmiyorsam idmanda giyilen eşofmanlarla maçta giyilen formaların kumaşları farklı yani formaların çeşitli özellikleri var rakip tuttuğunda çekemsin diye kaygan olur,ıslandığında üste yapışır,hatta normalde de üste yapışır ki teri kumaşın dış yüzeyine atılıp deri rahatlatılır vs vs bu gibi farklılıklar vardır.
                        En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 13.07.2010, 21:58.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• uzun kolluları bir an önce çıkarsınlar...

Tutupta aralık ayında piyasaya sürmesinler...

Avrupadan gelen gurbetçi uzun kollu ister uzunkollu giyer...

Sen koy şimdiden raflarına millet alsın...!!
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Antep niye 4 tane kaleci forması çıkarmış, hayret
                            TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Antep niye 4 tane kaleci forması çıkarmış, hayret
                              vallahi tam ben yaziyordum... 4 tanenin hangisi kaleci formasi belli degil...

Yorum

• Arkadaşlar gri formamı beden değişikliği için geri göndermiştim ve elime ulaştı.Sadece şunu söyleyeceğim harika bir kumaş kalitesi ve hafifliği var insanı serinleten bir kumaş,dokunduğunuz da farkı anlayacaksınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X