Gri forma alacağım ancak formayı giydiğim zaman armamız tam karşıya doğru değilde sol koluma doğru bakıyor..arması karşıya bakan bir forma bulduğum an onu alacağım,şimdilik sadece antrenmanda giyilen siyah şorttan aldım,gerçekten mükemmel çok rahat ve güzel duruyor :-)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım anlatamıyoruz galiba, NIKE bizim aynı zamanda sponsorumuz. Lütfen şimdi trabzonspor.org.tr'den Sponsorlarımıza bak en alttan. NIKE sponsor mu değil mi anlarsın...
Git bide Ts-Clup Müdürü ile Konus. Olmadi Nike Halkla Iliskiler ile Konus.
Nike bize Sponsor olmak icin hicbir Para vermiyor. Bütün Parayi biz onlara veriyoruz.
Hatta Arsivlerde Arastir, AYNI RESMI SITE bunu kendisi bir Haberde aciklamisti..
Sende Anlarsin!
--------------------------
Hem Sponsor olsa bile, Sökülen Armalarin, Bayraklarin, Reklamlarin Sorumlusu Nike mi?
Haspinallah...En son izzet tarafından düzenlendi; 25.07.2010, 20:11.Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
Ürün tedarikçimiz Nike firmasının AIDS hastalarına destek olmak amacıyla bir kampanya başlattı. Buna göre Nike tarafından üretilen ve 6,5 TL’ye satılan Nike (RED) bağcıklarından elde edilen gelirin tamamı Afrika’daki HIV-AIDS ile mücadeleye harcanacak.Ürün tedarikçimiz Nike firmasının devre arasında kulübümüze özel olarak hazırladığı parçalı Bordo-Mavi formalar bugün (cumartesi) satışa sunuldu.Ürün tedarikçimiz Nike firmasının kulübümüze özel olarak hazırladığı çubuklu Bordo-Mavi formalar satışa sunuldu.
Buda Referans olarak gösterdiginiz Resmi Web sitemizden. Sarara, Yurtici Kargoya Sponsor diyen, Nike a neden Tedarikci der, hic düsündünüzmü?Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGri forma alacağım ancak formayı giydiğim zaman armamız tam karşıya doğru değilde sol koluma doğru bakıyor..arması karşıya bakan bir forma bulduğum an onu alacağım,şimdilik sadece antrenmanda giyilen siyah şorttan aldım,gerçekten mükemmel çok rahat ve güzel duruyor :-)
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anam babam, bari ucune tuz, yag birde Kemik atsaydin. Cok Güzel Corbay suyu cikardihepsi sapasaglam cikiyo makinadan
SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
bundan sonra denemeyi birakhic bi Trabzonspor formami birak 90 dereceye atmayi 40 dereceye dahi attirmam atmam
en fazla 30.. Türkiye 2008 formami 90 dereceye attim dayandi(Nike), Konyaspor 90 dereceye dayandi (Adidas), Barcelona 90 dereceye dayandi (Nike), 2 tane biri cubuklu biri gecen senenin o Aston Villadaki forma 90 dereceye dayandi (Kappa ve Nike), ve 2010 - 2011 Trabzonspor formasi 90 dereceye dayanamadi
(Nike) dikisli olsa dayanirdi.. burda Nike elestirmiyorum
armayi yapistiran onlar degildir.. neyse de daha 90 dereceye Hayir özellikle Trabzonspor formalarimda..
SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
Bende burada bildiklerimi Paylasiyorum.
Sponsorluk Lafi bizi degisik beklentilere sokuyor. Nike FIrmasi bizim Tedarikcimizdir. Bunu sonra Ts-Clup Müdürü hem Siteden, hem benim görüstügüm ts_clup yöneticileri söyledi. Ayrica Web sitedede Nike Ürün tedarikcisi olarak geciyor o Aciklamadan sonra.
Nike bizim Sponsorumuz ise, Neden Nike.com.tr de Trabzonsporun T si yok? Werder Bremenin bile varken.
Istiyorsaniz bir Nike Halkla iliskilere, Ts-Clup Yetkililerine ulasin.
Websitede Yapilan yanlis Aciklamalar beni pek baglamazYa yanlis Tanimlamalar diyelim.
En son izzet tarafından düzenlendi; 25.07.2010, 23:08.Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelaminaleykum
Trabzonsporun antreman Formasarin fiyatini bilen varmi?SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
Bizim beyaz forma modelimizin bir üst kumaşı kenarlardaki lazerli deliklerden belli oluyor. Beyaz formanın iki çeşidi var zira ( eyvah! yine polemik konusu )
Efsane forma ile ilgili resmi sitede birazdan haber çıkar hazırlıklı olun.
Gri formamızın güzelliği her geçen gün ortaya daha net çıkıyor.
İyi haftalar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum