haal birileri bazı şeyleri görmüyor. neden bu körü körüne bağlanma. gerçekleri buraya yazmanın ne zararı olabilir !!! eğer varsa söyleyinde bilelim.
formalar;
fenerbahçenin formaları özenerek yapılmış formalar. bizimkisinden amblemi atın kimse Trabzonsporun forması demez. ama fenerinki öylemi. bunuda görmüyosanız dahada başka bir şey demiyorum. hani ayrıntı meselesi vardı bi aralar, adamların forması hep ayrıntı !!! bizimkinde ayrıntı olan ne ?
hele tanıtım harikaydı. önceki senelerin formaları tanıtılırken kullanılan sistem nasıl bir sistemdir ilk kez görüyorum. şimdide Gs bekliyoruz. o da iyi bir şey yapacaktır. adamların yaptıkları siteden belli. biz hala arkada yamuk yumuk asılan nike pankartları ardında 15 20 kişinin izlediği forma tanıtımını zor yapıyoruz. nike bize tanıtımda yardım edecek denilirken. nike bu kadarını mı yapabiliyor ? yazık...
armada muhtemelen yapıştırma ama kabartma gibi duruyor. yani amblemin üzerindede çalışılmış gibi.
bunları söylerken malı üzerinden yorum yapmadım. çünkü dokunmadım bilmiyorum.
FC Twente (away) ………. Trabzonspor (home) ………. Notts Forest (home)
OK, I know you’re asking for some truly terrible efforts to go with our top choices, so here are three: Nice’s chequered kilt design, Werder Bremen’s lightning V effort and, of course, Everton’s cringe pink away strip.
Fener'in çubuklusu 20 senedir aynı ne güzel
Bizim çubuklularımız Nike zamanından beri aynı, ama bize formaları iteliyorlar.
Bu kadar kasmayın eleştireceğim diye.
beni anlamamkta ısrar ediyorsun. fb, klasik forma diye çubuklusunu seçmiş ve her sene çubuklu formayı yapıyor. çizgiyi fazla bozmadan. ufak tefek rotüşlarla her sene klasik çubukluyu giyiyor ve gayet de güzel satıyor. bizim öyle bir geleneğimiz yok. her sene farklı çizgilerde çubuklu formalarımız oluyor. o sebeple dedim son 10 yıldaki çubuklu formalara bak farklı ve birbirinden alakasız kesimler, renkler ve dizaynlar göreceksin. zaten nike bize özel çubuklu forma yapmıyor. depolarında ne kalmışsa onu gönderip alın giyin diyor. bize özel bir çalışma yok yani. her sene önümüze itelediği diğer formalar. beyaz, bordo, parçalı, turuncu, mavi hep aynı. evvelki sene aston villa tarzı forma çıkarmışlardı. herkes dedi ki "bizim klasik formamız bu" güzel de bir formaydı. kumaş kalitesi berbattı gerçi ama klasik forma diye millet itibar etti.
neyse bu konuyu daha fazla uzatmayacağım. fb'nin formalarını görünce adidas'ın kalitesi ortaya çıkıyor. bu işin piri adidas.
yani anlayacağın bir tane klasik formamız olması lazım. o da çubuklu. adidas'ın yaptığı gibi bizimle bütünleşen bir çubuklu formamız olur diğerlerini her sene değişik versiyonlarla piyasaya sürersin. işte bu kadar. nike'nin bize verdiği formalarda kumaş kalitesi iyi değil. bir kere bunu iyi çözümlemek gerek. puma ve nike bu konuda en berbat iki firma. daha önce de yazmıştım. kumaş kalitesi konusunda ingilterde bir numara umbro seçildi. hemen akabinde de adidas ve lescon geliyor.
En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 24.07.2010, 11:21.
fener'in formalarını gördum bizim formaları fenerle karsılaştırdıgımda pek fark göremiyorum artı bana göre bizim cubuklu formalarımız fenerinkinden daha guzel.
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
beni anlamamkta ısrar ediyorsun. fb, klasik forma diye çubuklusunu seçmiş ve her sene çubuklu formayı yapıyor. çizgiyi fazla bozmadan. ufak tefek rotüşlarla her sene klasik çubukluyu giyiyor ve gayet de güzel satıyor. bizim öyle bir geleneğimiz yok. her sene farklı çizgilerde çubuklu formalarımız oluyor. o sebeple dedim son 10 yıldaki çubuklu formalara bak farklı ve birbirinden alakasız kesimler, renkler ve dizaynlar göreceksin. zaten nike bize özel çubuklu forma yapmıyor. depolarında ne kalmışsa onu gönderip alın giyin diyor. bize özel bir çalışma yok yani. her sene önümüze itelediği diğer formalar. beyaz, bordo, parçalı, turuncu, mavi hep aynı. evvelki sene aston villa tarzı forma çıkarmışlardı. herkes dedi ki "bizim klasik formamız bu" güzel de bir formaydı. kumaş kalitesi berbattı gerçi ama klasik forma diye millet itibar etti.
neyse bu konuyu daha fazla uzatmayacağım. fb'nin formalarını görünce adidas'ın kalitesi ortaya çıkıyor. bu işin piri adidas.
yani anlayacağın bir tane klasik formamız olması lazım. o da çubuklu. adidas'ın yaptığı gibi bizimle bütünleşen bir çubuklu formamız olur diğerlerini her sene değişik versiyonlarla piyasaya sürersin. işte bu kadar. nike'nin bize verdiği formalarda kumaş kalitesi iyi değil. bir kere bunu iyi çözümlemek gerek. puma ve nike bu konuda en berbat iki firma. daha önce de yazmıştım. kumaş kalitesi konusunda ingilterde bir numara umbro seçildi. hemen akabinde de adidas ve lescon geliyor.
Adidasta yönetici falan bir tanıdığınız varsa söyleyin de sponsor olsunlar o zaman bize.. Adamlar "olmam" dedikçe, boğazına mı yapışacaksınız sponsor ol diye?
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
sorun 3 senedir hala daha armaların ,yapıştırma reklamların özensizliği ,modelleme konusu kişiden kişiye göre değişir ama bana göre gayet basit formalarımızın modelleri.
formaların modellerinin çizgilerinin özel olması için illada şampiyon olmaya gerek yok senin takındığın tavııra bağlı misal bizim yönetim hiç umurlarında değil.he diceksinizki daha 2 sene öncesine kadar kimse uğraşmıyordu bu işlerle şimdi herkes ulema kesildi beğenmemezlik ediyor falan şartlar bunu gerektiriyor eleştiriyoruz herzaman herşeiin en iyisini istemek hakkımız değilmi birde karşılığını ödeyerek istiyoruz kimseden hibe istemiyoruz ki ben 75 tl verip forma alacaksam karşılığında özenilmiş bir forma isterim ister armasını kulüp bassın isterse tedarikçi firma.buna rağmen her sezon çıkan ürünleri alıyorsam konuşmaya hakkkım var sanırım.bakın febe yönetimine 2 çeşit kalite çıkarmış taraftar forması maç forması aralarında 25 tl oynuyor sanırsam. bizimkilerde yapsın 2 çeşit ozaman ucuzuna özenmesin aynen böle devam etsin pahalı olanına özensinde bari kaliteli bir formaya sahip olayım.
Formaya bu şekilde logo yapıştıraları gönülden tebrik ediyorum.
Ne Nike logosuna göre bir simetri var ne de mavi çubuğu bile ortalıyamamışlar...
hadi onu yapistiran yapistirmis hata yapmista.. böyle birsey neden satisa sunulmakta ? normalde hatalari fark edince düzeltmek gerekirken daha fazla hata neden ? Taraftari böylece küstürmek hic hos degil
Yorum