renkleri berbat ama fb'nin formaları çok güzel olmuş. özellikle lacivert ve yeşil forma futbolcuların üstünde çok güzel duracak. en azından adamlar her sene aynı formayı giymiyorlar bizim gibi. çubuklu formaları zaten klasikleşti. kollar dışında değişen bir şey yok. adidas bu işi biliyor.
renkleri berbat ama fb'nin formaları çok güzel olmuş. özellikle lacivert ve yeşil forma futbolcuların üstünde çok güzel duracak. en azından adamlar her sene aynı formayı giymiyorlar bizim gibi. çubuklu formaları zaten klasikleşti. kollar dışında değişen bir şey yok. adidas bu işi biliyor.
Onların çubuklusu klasik oluyor da bizimkisi olmuyor mu?Ayrıca geçen sene çubuklumuzun ön tarafında 4 çubuk varken bu sene 7 çubuk var.Geçen senekinden yeterince farklı herhalde?
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Onların çubuklusu klasik oluyor da bizimkisi olmuyor mu?Ayrıca geçen sene çubuklumuzun ön tarafında 4 çubuk varken bu sene 7 çubuk var.Geçen senekinden yeterince farklı herhalde?
yapma be renkdaş. son 10 yılın çubuklu formalarımıza bak hepsi birbirinden farklı. nike'ler hariç. nike her sene aynı formaları iteliyor bize siz de bunu biliyorsunuz. fb'nin çubuklusu en az 20 yıldır aynı. geçen sene 4 çubuk bu sene 7 çubuk vardı diyorsun. gelecek sene kaç çubuk bekliyorsun peki?
Geçen sene üzerlerinde bıraktığımız etkidenmidir bilemiyorum
olabilir renkdas etkidendir ama saka maka bi yana güzel yapmislar.. o feneriumun tasarimcisini TS Clube transfer etsek dicemde o da cok sürer bu yönetimde
yapma be renkdaş. son 10 yılın çubuklu formalarımıza bak hepsi birbirinden farklı. nike'ler hariç. nike her sene aynı formaları iteliyor bize siz de bunu biliyorsunuz. fb'nin çubuklusu en az 20 yıldır aynı. geçen sene 4 çubuk bu sene 7 çubuk vardı diyorsun. gelecek sene kaç çubuk bekliyorsun peki?
Tamam işte abi.Ben aynı çubukluyu bize verdiler diyenlere söyledim onu.Benim de temennim 7 çubukta istikrar sağlanması.Bu da zor çünkü 3-5 yılda bir sponsor değiştiriyoruz.Önce sponsorla istikrar sağlanması gerekir ki sonra formada istikrar olsun.
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Valla en güzel formalar bizde.
Çubuklu forma için Çorum'lu koyu fb taraftarı bir arkadşım var, başımın etini yiyor n'olur bunu bana al diye. Adam bordo mavi manyağı
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Eski kullanıcı adı: olikos61 Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Aynı mesaj içindeki çelişkili ifadelere bakın.
Fener'in çubuklusu 20 senedir aynı ne güzel
Bizim çubuklularımız Nike zamanından beri aynı, ama bize formaları iteliyorlar.
Yorum