Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
neyse bu konuyu daha fazla uzatmayacağım. fb'nin formalarını görünce adidas'ın kalitesi ortaya çıkıyor. bu işin piri adidas.
yani anlayacağın bir tane klasik formamız olması lazım. o da çubuklu. adidas'ın yaptığı gibi bizimle bütünleşen bir çubuklu formamız olur diğerlerini her sene değişik versiyonlarla piyasaya sürersin. işte bu kadar. nike'nin bize verdiği formalarda kumaş kalitesi iyi değil. bir kere bunu iyi çözümlemek gerek. puma ve nike bu konuda en berbat iki firma. daha önce de yazmıştım. kumaş kalitesi konusunda ingilterde bir numara umbro seçildi. hemen akabinde de adidas ve lescon geliyor.
nike da adidas da bu işin piri olan markalar.
fb-gs-bjk ile bize yapılan formalar üzerinden adidasla nike karşılaştırmasını yaparsak yanlışa düşeriz.
adidas bu üç takıma da birinci sınıf kalitede-özel formalar yapıyor.
ancak bir karşılaştırma yapmak istiyorsanız kayserinin, sivasın giydiği adidaslarla bizimkileri karşılaştırabilirsiniz.
burada da nike ın daha iyi olduğunu düşünüyorum.
geçtiğimiz iki yılda nike ile değilde adidasla anlaşmış olsaydık da kayserinin sivasın gİydiklerini giyecektik.
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaya bu şekilde logo yapıştıraları gönülden tebrik ediyorum.
Ne Nike logosuna göre bir simetri var ne de mavi çubuğu bile ortalıyamamışlar...
Formayı en önde satışa sunan bir zihniyetten mi bahsediyoruz anlamadım.
Geçen gün Tsclup'ta Formaları incelerken en öndeki forma dikkatimi çekti.
Formanın logosu düştü düşecek , yarısından fazlası kopmuş zati
Acaba ben bakarken bile gördüm , onlar asarken en öne koyarken görmemişler mi , hayret edilecek bir olay.
Ben daha bişey beklemiyorum.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaya bu şekilde logo yapıştıraları gönülden tebrik ediyorum.
Ne Nike logosuna göre bir simetri var ne de mavi çubuğu bile ortalıyamamışlar...
evet bu konuda tsclup görevlileri hala daha uyanamadı.
Yorum
-
az önce istanbuldaki arkadaşımla görüşüyordum. fenerium mağazalarında mavi formaların tükendiğini söyledi. kendisi koyu fb'lidir. deli danalar gibi mavi forma arıyorum dedi. ilk günde adamlar ortalığı silip süpürmüş. 89 tl'ye satılıyormuş formalar. maşallah dedim. işte kurumsallık bu. taraftarın hoşuna gidecek özel forma yaptır satışları patlat. pazartesi ya da salı günü aziz yıldırım bomba bir transfer patlatır artık.
Yorum
-
İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
FC Twente (away) ………. Trabzonspor (home) ………. Notts Forest (home)
OK, I know you’re asking for some truly terrible efforts to go with our top choices, so here are three: Nice’s chequered kilt design, Werder Bremen’s lightning V effort and, of course, Everton’s cringe pink away strip.
Yorum
-
Forma ve ürünlerimizin kalite ve güzellikleri lig başlayınca daha net görülecek.
Görmek isteyene tabii.En son a f s tarafından düzenlendi; 24.07.2010, 17:45.
Yorum
-
İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Uğur GEMİCİOĞLU tarafından düzenlendi; 24.07.2010, 17:59.Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeni anlamamkta ısrar ediyorsun. fb, klasik forma diye çubuklusunu seçmiş ve her sene çubuklu formayı yapıyor. çizgiyi fazla bozmadan. ufak tefek rotüşlarla her sene klasik çubukluyu giyiyor ve gayet de güzel satıyor. bizim öyle bir geleneğimiz yok. her sene farklı çizgilerde çubuklu formalarımız oluyor. o sebeple dedim son 10 yıldaki çubuklu formalara bak farklı ve birbirinden alakasız kesimler, renkler ve dizaynlar göreceksin. zaten nike bize özel çubuklu forma yapmıyor. depolarında ne kalmışsa onu gönderip alın giyin diyor. bize özel bir çalışma yok yani. her sene önümüze itelediği diğer formalar. beyaz, bordo, parçalı, turuncu, mavi hep aynı. evvelki sene aston villa tarzı forma çıkarmışlardı. herkes dedi ki "bizim klasik formamız bu" güzel de bir formaydı. kumaş kalitesi berbattı gerçi ama klasik forma diye millet itibar etti.
neyse bu konuyu daha fazla uzatmayacağım. fb'nin formalarını görünce adidas'ın kalitesi ortaya çıkıyor. bu işin piri adidas.
yani anlayacağın bir tane klasik formamız olması lazım. o da çubuklu. adidas'ın yaptığı gibi bizimle bütünleşen bir çubuklu formamız olur diğerlerini her sene değişik versiyonlarla piyasaya sürersin. işte bu kadar. nike'nin bize verdiği formalarda kumaş kalitesi iyi değil. bir kere bunu iyi çözümlemek gerek. puma ve nike bu konuda en berbat iki firma. daha önce de yazmıştım. kumaş kalitesi konusunda ingilterde bir numara umbro seçildi. hemen akabinde de adidas ve lescon geliyor.
Yorum
-
İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten nike bize özel çubuklu forma yapmıyor. depolarında ne kalmışsa onu gönderip alın giyin diyor. bize özel bir çalışma yok yani. her sene önümüze itelediği diğer formalar. beyaz, bordo, parçalı, turuncu, mavi hep aynı. evvelki sene aston villa tarzı forma çıkarmışlardı. herkes dedi ki "bizim klasik formamız bu" güzel de bir formaydı. kumaş kalitesi berbattı gerçi ama klasik forma diye millet itibar etti.
Hal böyle olunca da Inter'in giydiği formaları ertesi sezon bordo-mavi olarak biz giyiyoruz. Ya da Barcelona'nın yazı tipini kullanacağımız için mutlu oluyoruz.
Yorum
-
İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanliz sanirim bir yerde yanlis yapiyorsun.....Nike 2008 de 580 milyon dolara Umbro yu satin almisti.simdi onlarin yan markasi olmus bir firma nasil olurda ana firmadan daha iyi kalite kumasa yada teknolojiye sahip olabilir.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefirma bir başka firma tarafından satın alındı diye illede üretim şeklini değiştirecek diye bir şey yok. eğer öyle olsaydı umbro adı altında marka kalmazdı. bütün ürettikleri nike logosu ve nike malzemesi olarak değişirdi...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum