Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Helal olsun.

Yorum

• Kafanızda soru falan oluşmasına gerek yok abicim , geçen seneki formaları verecekleri garanti Bu şekilde yapılan kampanyalarda hep bu çakallıkları yapmadılar mı daha önce zaten ?
      Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
      Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Recep Abimiz almış(Recep Alkan).
        Aynı şehirde yaşadığımız için yakından inceleme fırsatım oldu. Kumaş kalitesi mükemmel. Ve dar kesim değil. Rahatlıkla alabilirsin.

cok sagolasin bugun vakifbankdan hesaplarina parayi gönderdim.. gelsin bir giyip denicem ins. olur D:

Yorum

• Bugun Samsun ATakum daki Yesilyurt Nike Magzasina gittim forma almak icin

XL forma vardi ama ustundeki turk bayragi hepsinde yamuk yapisdirilmisdi

görevliye sordum tek guldu birsey demedi

ayrica hemen yikandikdan sonra cikiyormus dedim logo ve bayrak yok dedi cok sattik daha geri gelen olmadi dedi

adamlar cok saliyor

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugun Samsun ATakum daki Yesilyurt Nike Magzasina gittim forma almak icin

XL forma vardi ama ustundeki turk bayragi hepsinde yamuk yapisdirilmisdi

görevliye sordum tek guldu birsey demedi

ayrica hemen yikandikdan sonra cikiyormus dedim logo ve bayrak yok dedi cok sattik daha geri gelen olmadi dedi

adamlar cok saliyor
            tabi geri giden olmaz.. almazlar ki adam 100 forma satsa 90 tanesinde logo veya bayrak ciksa 10 tanesi özenildigi icin bise olmadiysa adam manyak mi 90 tanesini alip baska yeni bi forma versin
            SAMSUN UNDERGROUND RAP
            55

Yorum

• Fenerium mağazalarında ..

Bu ne kadar aptal bir mantık yahu ?

Ama ürün güzelmiş , Fenerbahçe yazmasa direk alırım
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fenerium mağazalarında ..

Bu ne kadar aptal bir mantık yahu ?

Ama ürün güzelmiş , Fenerbahçe yazmasa direk alırım
                bu sakadir herhalde ?
                SAMSUN UNDERGROUND RAP
                55

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu sakadir herhalde ?
                  Hayır gerçekmiş ...

Şaka gibi ..
                  Twitter Adresim

Yorum

• gülelim mi agliyalim mi böyle bir ürünün TS Clubda olmasi gerekirken Fenerium.. acaba kendi Taraftarlari ne düsünüyorlardir bu konuda
                    SAMSUN UNDERGROUND RAP
                    55

Yorum

• Kırmızıya dönüş!

Yeni PSG formaları, 1970’den sonra ilk kez kırmızı formaya dönüyor. 40 yıl sonra, performansı ve tasarımı eşsiz mirasa damgasını vuruyor. PSG bu sezon kendini geliştirebilir mi ve bu yıl mücadelenin öncüsü olmak için savaşabilir mi?
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gülelim mi agliyalim mi böyle bir ürünün TS Clubda olmasi gerekirken Fenerium.. acaba kendi Taraftarlari ne düsünüyorlardir bu konuda
                        Onu alan olur mu ki bilmiyorum ama Feneriumda satılmasa ben alırdım
                        Twitter Adresim

Yorum

• aynen Ahmet.. TS Clubde satilsa bende almayi düsünürdüm

a f s PSG nin formasi gercekten güzel olmus bence
                          SAMSUN UNDERGROUND RAP
                          55

Yorum

• Fenerium'dan bir başka bordo mavi ürün...

Geçen sene üzerlerinde bıraktığımız etkidenmidir bilemiyorum
                            t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

FORMA EFSANE 76 - 77 SEZONU

60 TL yap şunu 61 TL efsane olsun gerçekten.

Bu forma nike formadan daha fazla satar garanti

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonsporun çıkarması gerekeb ürünü fenerbahçe çıkarıyo Fnerbahçenin çıkaracağı ürünüde Trabzonspor çıkarıyo bu takımlar neden öz renginden şaşarlar onu anlamış değilim.Biz bordo mavi sevdalısıyız.
                                Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X