Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizde öyle birşey olsa yanar ortalık... Vay renklerimiz elden gidiyor..
    Yeniliklere açık olmalıyız artık

Yenilik derken ,

[/QUOTE]

Böyle birşeyi kasdetmiyorum tabiki

Yorum

• mükemmel simetrik buna derim

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hatali ürün sunmuslar. biraz dikkat etseler olmuyor sanki.

Logo´yu oraya koyan Nike...
        Reklamini yapan TSclub...

yapan´mi salak, alan´mi salak ?
        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Logo´yu oraya koyan Nike...
          Reklamini yapan TSclub...

yapan´mi salak, alan´mi salak ?
          Nike avrupa'da ki en önemli kulüplere forma yapıyor.. o kulüplerde böyle sorunlar olmuyor. yaptığı formalarda böyle bir rezalete rastlamadım ya da ürün hatası olduysa hemen çaresine bakıyorlar. ki zaten olmaz.. bu durumda bu salaklık nike'ın salaklığı değildir. geriyede salak olan tek şahıs kalıyor..
          En son Sacit tarafından düzenlendi; 17.07.2010, 19:35.

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

rezalet ayıp ya yuhhhh...
            sonrada niye gidip forma alayım..
            En son Sacit tarafından düzenlendi; 17.07.2010, 19:30.

Yorum

• Werder'in fontlar süper

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

[/QUOTE]

Nike benim için dünya markalarından biridir, bu markayı nerdeyse tüm galaksinin en iyisi olduğunu gösterenler bu forma hakkında neden yorum yapmazlar ..bunun içinde bir kelam beklerdim..

Yorum

• bence üçüncü renk olarak gümüş gri yerine altın sarısı çok şık ve daha anlamlı olurdu.sonuçta birinci olan altın ikinci olan gümüş madalya almıyormu kaldiki antremanda giyilen ürünlerde altın sarısı mevcut ve çok şık bordo maviyede oldukça yakışmış mesela gümüş renkli formayı altın sarısı olarak bir düşünün.
                  başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nike benim için dünya markalarından biridir, bu markayı nerdeyse tüm galaksinin en iyisi olduğunu gösterenler bu forma hakkında neden yorum yapmazlar ..bunun içinde bir kelam beklerdim..
                    9 çubuklu xl formada bile nike logosu yanlış yerde duruyor. Durması gereken yer mavi zemin ama bordo da duruyor. Sayfalarca çizgi muhabbeti yapılmıştı inter forması örnek gösterilmiş sorun yok diye. Ama inter formasındaki nike logosu hatasızdı bizdeki hatalı...

Katalog ürünü canım zaten normal bunlar...
                    En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 18.07.2010, 03:18.
                    t @Selim_Turan

Yorum

• Yorum

• En son My tarafından düzenlendi; 18.07.2010, 13:07.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İstanbul'da gri formayı nerden bulabilirim?Sahrayıcedid TsClub'ta kalmamış.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İstanbul'da gri formayı nerden bulabilirim?Sahrayıcedid TsClub'ta kalmamış.
                            Mecidiyeköy ?
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Nike benim için dünya markalarından biridir, bu markayı nerdeyse tüm galaksinin en iyisi olduğunu gösterenler bu forma hakkında neden yorum yapmazlar ..bunun içinde bir kelam beklerdim..[/QUOTE]

nike ürünlerini kulübe gönderiyor. bizimkiler armamizi yapistirip(!) satisa sunuyor...

sen bir magaza sahibi olsan ve gelen ürünlere kendi magaza ismini diyelim diksen, ilk önce sana gelen ürünleri kontrol etmezmisin?

hatali ürün oldugunu gördügünde, yinede kendi magaza ismini dikip satisa sunarmisin??

yada gelen hatali ürünleri geri yollayip yerlerine hatasiz olanlardanmi istersin veya faturami edersin???

kaldiki bizimkiler Türk bayragimizi yapistiriyorlar anlamiyorlar, üzerine bide armamizi yapistiyorlar yine anlamiyorlar öylemi???

yani demek istedigim, nike yapti gönderdi. komple bitmis bir sekilde olsa neyse. ama bizimkilerinde elinden geciyor bu ürün.

böyle bir ürünü satisi gectim, internete koyacak kadar amatör ve terbiyesiz insanlarimiz var... bu terbiyesizliktir... laubaliliktir...

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İstanbul'da gri formayı nerden bulabilirim?Sahrayıcedid TsClub'ta kalmamış.
                                Bakırköy.Kapanmadıysa Cevahir'in içinde vardı.Güneşli'de olması lazım.Diyeceksin ki bana uzak aklımda kalan yerleri yazdım.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X