Logo´yu oraya koyan Nike...
Reklamini yapan TSclub...
yapan´mi salak, alan´mi salak ?
Nike avrupa'da ki en önemli kulüplere forma yapıyor.. o kulüplerde böyle sorunlar olmuyor. yaptığı formalarda böyle bir rezalete rastlamadım ya da ürün hatası olduysa hemen çaresine bakıyorlar. ki zaten olmaz.. bu durumda bu salaklık nike'ın salaklığı değildir. geriyede salak olan tek şahıs kalıyor..
En son Sacit tarafından düzenlendi; 17.07.2010, 19:35.
Nike benim için dünya markalarından biridir, bu markayı nerdeyse tüm galaksinin en iyisi olduğunu gösterenler bu forma hakkında neden yorum yapmazlar ..bunun içinde bir kelam beklerdim..
bence üçüncü renk olarak gümüş gri yerine altın sarısı çok şık ve daha anlamlı olurdu.sonuçta birinci olan altın ikinci olan gümüş madalya almıyormu kaldiki antremanda giyilen ürünlerde altın sarısı mevcut ve çok şık bordo maviyede oldukça yakışmış mesela gümüş renkli formayı altın sarısı olarak bir düşünün.
Nike benim için dünya markalarından biridir, bu markayı nerdeyse tüm galaksinin en iyisi olduğunu gösterenler bu forma hakkında neden yorum yapmazlar ..bunun içinde bir kelam beklerdim..
9 çubuklu xl formada bile nike logosu yanlış yerde duruyor. Durması gereken yer mavi zemin ama bordo da duruyor. Sayfalarca çizgi muhabbeti yapılmıştı inter forması örnek gösterilmiş sorun yok diye. Ama inter formasındaki nike logosu hatasızdı bizdeki hatalı...
Katalog ürünü canım zaten normal bunlar...
En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 18.07.2010, 03:18.
Nike benim için dünya markalarından biridir, bu markayı nerdeyse tüm galaksinin en iyisi olduğunu gösterenler bu forma hakkında neden yorum yapmazlar ..bunun içinde bir kelam beklerdim..[/QUOTE]
Yorum