Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şimdi büyük bedende çubuk sayısı 9'a çıkıyorsa, küçülünce de 5'e iner mi acaba?
    TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Onu bırakta daha büyük bedenler üretmek için acaba 10-15 çizgiye çıkarlar mı?

Yorum

• 3 hrvoje cale 4 arkadiusz glowacki
        5 engİn baytar
        6 ceyhun gÜlselam
        7 murat tosun
        8 selÇuk İnan
        9 teofilo gutierrez
        10 umut bulut
        11 bariŞ memİŞ
        16 egemen korkmaz
        17 burak yilmaz
        18 tayfun cora
        20 gustavo colman
        21 bariŞ ataŞ
        22 mustafa yumlu
        23 remzİ gİray kaÇar
        25 alanzİnho
        26 sezer badur
        29 tolga zengİn
        30 serkan balci
        33 drago gabric
        35 onur recep kivrak
        45 yakup bugun
        61 ibrahima yattara
        66 ferhat Öztorun
        91 bora sevİm

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şimdi büyük bedende çubuk sayısı 9'a çıkıyorsa, küçülünce de 5'e iner mi acaba?
          Tam arka sayfada geçen sezonki formanın büyük bedeni ile çocuk formasıyla örneği var.

Öyle mesajlar yazılıyor ki bazen, öğrenmek araştırmak için değil sırf laf olsun diye yazıldığını düşünüyorum. Sorulan sorunun cevabı bazen bir üst mesajda bile oluyor, sonra sayfalarca tekrarlanan aynı sorular.

Gerçeği ararken ölçüyü kaçırıyor bazıları.

Alınmayın hemen, herkes ve her mesaj için söylemiyorum; bakınca samimi mesajlar belli oluyor.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu fotoğraf forumda bir arkadaşın aldığı yeni çubuklu formamız

bu da tanıtımda kullanılan yenı sezon çubuklu formamız

benim gördüğüm iki forma arasında bariz hata var,sizde görebiliyor musunuz bu hatayı???
            galiba daha fazla cubuk var
            ama resimdeki arkadas biraz kilolu ondan büyük beden almistir
            büyük beden olunca daha fazla cubuk oluyor cünkü daha fazla kumas kullaniliyor

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tam arka sayfada geçen sezonki formanın büyük bedeni ile çocuk formasıyla örneği var.

Öyle mesajlar yazılıyor ki bazen, öğrenmek araştırmak için değil sırf laf olsun diye yazıldığını düşünüyorum. Sorulan sorunun cevabı bazen bir üst mesajda bile oluyor, sonra sayfalarca tekrarlanan aynı sorular.

Alınmayın hemen, herkes ve her mesaj için söylemiyorum; bakınca samimi mesajlar belli oluyor.

peki afs abi, beden buyutmek için ek çubuk konulmasını doğru buluyor musun?? ne kadar profosyenel bbir yaklaşımdır bu??? konulan her ek çubuk formanın bütün estetiğini bozmuyor mu??

ayrıca şunu açıkça belirteyim ki formalarımızı çok beğendim,bunu geçmiş mesajlarımda da görebilirsin ama bu ek çubuk konulma olayı hiç hoşuma gitmedi..benim açımdan formanın bir standartı vardır ve bunun dışına çıkılmamalıdır..profosyonellik böyle yakalanır...

Yorum

• çubuk eklemek ne demek ya.. anlamak lazım biraz bu işlerden böyle konuşmak için.. eni belli ölçüde bu çubuklar basılmış biçimde zaten.. bunları belli ölçülere göre kesip forma bedeni ve kolu olarak dikiyosun.. forma küçülürse çubuk daha az, büyük formada daha çok olur tabii.. dünyanın her yerinde bütün çubuklu formalarda olan budur..

Yorum

• İlk olarak carlotta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  çubuk eklemek ne demek ya.. anlamak lazım biraz bu işlerden böyle konuşmak için.. eni belli ölçüde bu çubuklar basılmış biçimde zaten.. bunları belli ölçülere göre kesip forma bedeni ve kolu olarak dikiyosun.. forma küçülürse çubuk daha az, büyük formada daha çok olur tabii.. dünyanın her yerinde bütün çubuklu formalarda olan budur..

ozaman yarın gidip barçelonan en büyük beden çubuklu formasını al bakalım ek çubuk görebılecek misin o formada ??

yanlış anlaşılmasın ben burda formalarımızı kötülemek amacında değilim ama ortada normal olmayan bir durum var ve ben bu durumdan şikayetçiyim.

Yorum

• Yalnızca Nike değil futbol forması yapan her markanın hazırladığı kolleksiyonun belli çizgileri, belli standartları vardır. Bunu sorgulamak bize düşmez. Düz modellerde fark edilmeyen bazı detaylar farklı tasarımlarda böyle nüans farkları ortaya çıkarabilir. Ortada kızacak veya şaşırılacak bir durum görmüyorum ben.

Yorum

Yalnızca Nike değil futbol forması yapan her markanın hazırladığı kolleksiyonun belli çizgileri, belli standartları vardır. Bunu sorgulamak bize düşmez. Düz modellerde fark edilmeyen bazı detaylar farklı tasarımlarda böyle nüans farkları ortaya çıkarabilir. Ortada kızacak veya şaşırılacak bir durum görmüyorum ben.

bende diyorum ki bu çizgilerin dışına çıkmak ne kadar doğruu..formanın modeli 7 tane çizgiden oluşuyorsa bana 9 çizgili forma vermeye haklarının olmadığını düşünüyorum..

şahsi düşüncem forma bedeni büyütülürken ek çubuk koymak hiç doğru bir uygulama değil..ek çubuk koymak yerine her çubuğun genişliğini eşit ölçüde büyütmek daha mantıklı bir uygulama..bu şekilde çubukların kalınlığının çok dikkat çekecek şekilde büyüyeceğini de düşünmüyorum..bu uygulama yapılırsa hem forma modelinin çizgileri dışına çıkılmaz hem forma estetiğni yitirmez hemde formada ki simetri boyutu bozulmaz..

ben de çubuklu forma alacağım ve evet benımde bedenım büyük olduğundan büyük beden almak zorundayım..eğer banada bu şekilde 9 çubuklu forma verecekelrse çubuklu formayı almam açıkcası..afs abi sen bu durumdan rahatsız olmayabilirsin ama ben rahatsızım...

yine söylüyorum amacım formalarımızı kötülemek değil,yanlış olan bir uygulamayı haklı olarak eleştirmektir...
                      En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 19:31.

Yorum

Yazdığım mesajı ciddiye almamışsınızdır heralde diye düşünmek istiyorum.
                        Kinayeli şeyler yazdıktan sonra da sonuna gülücük koymak gerekmez anlaşılması için.

Ayrıca forumda üslup konusunda sorun yoksa ölçüye hangi açıdan dikkat etmek gerek onu da merak ettim.
                        Eğer forumun çok ciddi bir formatı varsa yazılarımıza sayı verip öyle yollayalım da arşivlemesi kolay olsun.

Son olarak formalar için şahsi kanaatim odur ki çubuklu formalarda çubuk sayısının bedene göre artması, azalması gayet normaldir. Ama katalog ürünü olan çubukluyu bize özelmiş gibi 7 çubuklu diye tanıtırsanız haliyle tarfatar da her bedende 7 çubuk arayacaktır diye düşünüyorum.

Derin saygılarımla..
                        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Formanin bedenine gore cubuk sayisinin degismesi, armanin yerinin degismesi kadar sacma bir durum gormedim.

Yorum

Sponsor logolarının bu örnekte olduğu gibi daha özenli olması için gerekli girişimlerde bulunmaya devam ediyoruz.
                            Keşke sonuç çıksa ama onun için tek çözüm yolu tüm formaların kollarının beyaz olması , diğer türlü bu sorunu çözebilecek insan yok kulüpte malesef , eğer olsaydı bir buçuk senedir çoktan çözmüştü..
                            Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
                            Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• Buda Valencia formaları..

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Çubukların sayısına niye taktınız bu kadar anlamadım.

İyi de böyle bir uygulama var mı pratikte? Bedenleri düşünelim. S, M, L, XL, XXL, ayrıca jr ve çocuk modelini düşünün her model için ayrı üretim yapan bir marka var mı dünyada? Hadi yapıldı diyelim, çubuk kalınlıkları farklı sayıları aynı formalar yapıldı her beden için bu işin maliyeti ve pratikliği ne olur?

Aramızda daha önce herhangi bir model çubuklu forma tasarlayan, üreten var mı? Veya tasarlanan bir formanın üretiminden bize ulaşana kadar geçtiği aşamaları, yapılan işlemleri bilen var mı?

Çubuklu formada modeli ve simetriyi dengelemek için kol alt altlarına modele göre mavi veya bir kola bordo bir kola mavi kumaş eklenir. Bunca yıldır Nike dünyaya forma üretiyor da, bu işi aslında yıllardır yanlış yaptıklarını şimdi biz mi bulduk yani?

Herkesin beğendiği çubuklu formaya da kusur bulduk ya bravo bize.

Bütün bunları söylerken hala formalarda armaların yerlerinin doğru olması, optik dengelerin, simetrilerin, sponsor, logo ve armanın birbiri içindeki uyumlu şekilde bütün forma modellerinde ve bedenlerde uygulanmadığı gerçeğini es geçmiyorum.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 19:52.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X