Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada İstanbuldaki tscluplara her formadan 10 adet yollamışlar.Eski formalardan 50 şer 100 er yollamayı ihmal etmemiler ama

Yorum

• Ümidim kalmadı artık , profesyonelleşmeymiş ,kaliteymiş ,dünya çapında klüpmüş ...
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        FC Saarbrücken

amlbem süper olmus simetri hatasida yok

Yorum

• Trabzon'a döndüm sonunda . Gri forma almayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz diğerleri zaten pek farklı değil ama..

Yorum

• İlk olarak hakankulacoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sevgili Arkadaşlar
            Forma konusunu her zaman önemsedim. Ayrıntı değil, bütün hakkında değerli bir ipucu olarak görüyorum. Pazar günkü Fotomaç'ya yayımlanan yazımı aşağıda paylaşıyorum. Nike mağazalarında yaptığım incelemeler de maalesef şüphelerime destek oluyor.
            Sevgiler, saygılar

Hakan KULAÇOĞLU

YENİ FORMALAR
            Her sezon başlangıcı yeni bir heyecan. Yeni transferler ve yeni formalarla bitmek bilmeyen umutların buluşması. Taraftarlık meşakkatli olduğu kadar renkli bir uğraş.
            Trabzonspor’un yeni formalarını ilk kez dün gördüm, uzun uzun inceledim. Sanırım taraftar forumlarındaki forma tartışması bu sezon da devam edecek. Zira, Nike ile yapılan anlaşmadan sonra oluşan büyük beklenti hâlâ tam anlamıyla karşılanabilmiş değil.
            Aslında, Nike’ın kulübe verdiği ilk formalarla kıyaslandığında bu sezonun ürünleri bir iki adım ileride. Kumaşlarda kısmi kalite artışı, kesimlerde de belli bir düzelme göze çarpıyor. Beş forma da bir şekilde sınıfı geçer ama takdirlik temsilci yok maalesef.
            Özel ürün olarak tasarlanan gri formadan oğlum Kuzey’e aldım. Trabzonspor’un renkleri zaten erkek giyiminin temel unsurları. Gri renk de aynı alanın başat ögelerinden. Haliyle, kombinasyonda zorluk çekileceğini söylemeyiz. Geçer not alabilecek bu formanın detayları ise yine sıkıntılı.
            Neyse, ayrıntıya inmeden temel bir saptamamı söyleyeyim. Nike’ın, bu sezona kadar, bu kumaşlardan, bu yaka malzemesinden, bu dikiş tekniği ile herhangi bir Avrupa kulübüne yaptığı bir formaya rastlamadım. Nike’ın hiçbir mağazasında da, beyaz forma hariç, Trabzonspor’a yapılan ürünlerin farklı temalıları satılmıyor. Varsa da gözden kaçırmışsam, hangi renklerde olursa olsun, firma yetkilileri gösterdiği taktirde haklarını teslim ederim.
            Burada atlamamamız gereken bir nokta, Trabzonspor yönetimi ile Nike firması arasındaki anlaşmanın ayrıntılarıdır. İki tarafça bugüne kadar açıklama gereği duyulmayan ya da açıklanmasında sakınca görülen bu sözleşme aslında sorunun hem nedeni hem de çözümüdür.
            Ortada 3 olasılık vardır: Trabzonspor yönetimi bu kumaş, tasarım ve dikiş kalitesinde formalar talep etmiş olabilir, ki bu o tarafın bilgi ve görgü eksikliğine işaret eder (Nike’ın verdiği ilk formayı tutarak “Ne var eleştirecek, şahane forma işte” diyen en az bir yönetici tanıdığımı bu noktada ifade etmeliyim). Firma, bu formaların orijinal ve aktüel Nike ürünü olduğunu ifade ederek tedarik yolunu seçiyorsa başka bir konudur, bizim eksik bilgimizi ya da firmanın etik anlayışını yansıtıyor olabilir. Ya da firma Trabzonspor’un marka değerini kendi marka değerinin ve Avrupa kulüplerinin marka değeri altında görerek orijinal bedelsiz ürün sağlama sistemini orijinal Nike ürünü ile değil Nike logolu fason ürünlerle yürüteceğini peşinen kulüp yönetimine bildirmiş ve onlar da çaresiz kabul etmiştir.
            Niyeyse bana daha muhtemel gelen üçüncü şıkka dayanarak son sözüm şudur. Trabzonspor taraftarı tasarımı, kumaşı, dikişi ve ne olursa olsun bu ürünlerin satışı konusunda özverisini sürdürmelidir. İkincisi… Yönetimden çok umudum yok ama Şenol Güneş, bu takımı yeniden bir Avrupa markası yapmak, Şampiyonlar Ligi oynatmak için her zamankinin 3 katı çalışmalıdır. Kupalar geldikçe formalar da formacılar da sıraya girecektir.
            Çok güzel tespitler yapmışsın Hakan abi, ben iki gün önce formalarımızı eleştirirken biraz daha sert ifade kullandım diye Ali Fuat abi de beni eleştirdi ve hatta formaları eleştirmemle foruma uzun süredir mesaj yazmamamı ilişkilendirdi. Olsun Ali Fuat abi büyüğümüz bu işi iyi bilenlerden ve bu işe gönlünü koyanlardan, hep daha iyisini olmasını isteyenlerden.Ama doğruları görmek için filozof olmayada gerek yok , işte size yukarda bilir kişi raporu niteliğinde Hakan abinin formalarımız hakkındaki yorumu. Olay budur kulüp kazansın diye her yılın en az bir maaşını ortak sevdamız Trabzonspora harcıyoruz, harcayalımda, helali hoş olsun o da bizim aşkımız o da bizim sevgilimiz. Ama artık enayi yerine koyulmayalım, gelişigüzel biri aşağıda biri yukarıda yapıştırılmış logoları daha mağazadan çıkmadan kopan formalar istemiyoruz artık.Bu işi tedarikçimizmi iyi yapmıyor, iyi yapanla anlaşması için baskı yapalım, bu işi yönetimimiz mi iyi yürütemiyor; işin ehlinin oraya gelmesi için bastıralım. Sırf renklerine aşığız diye birbirimizi kandırıp " Ben çok beğendim, formalarımız çok güzel " söylemlerini bırakalım. Ben formama bu paraları verip iki ay sonra logosu kopuk halde giyeceksem iki katını vereyim 5 sene 10 sene logolu giyeyim. Zaten mevcut fiyatlarımızda diğer takım ve firmaların fiyatlarından aşağıda değil. Barcelonanın her ayrıntısı özenerek yapılmış,en kaliteli kumaş kullanılmış forması Nike mağazalarında 85 TL , bizim logosu kopan, her halinden fason yapıldığı belli olan formamızda 85 TL. Biri bana aradaki farkı anlatsın. Saygılarımla

Yorum

• Bugün bu sezon almayı düşündüğüm iki formadan biri elime geçti.
              Bana göre bu yılki parçalı formalar çok güzel, v yaka olması ve yakanın hemen altında bayrak olması çok güzel olmuş.
              Forma elime geçer geçmez size fotoğraflarını yolluyorum, umarım kararsız arkadaşlara yardımcı olur. Bu arada şansıma yanımda bir de nike şort varmış, fotoğraflar takım olmuş oldu.
              Ayrıca normalde L beden giyerim ama bu formanın bedeni M.

By ulatwilight at 2010-07-05

TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• @doganay61
                3 sene bekledik 2 sene daha sabredelim güzel formalar çıkacaktır emin olabilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ayrıca normalde L beden giyerim ama bu formanın bedeni M.
                  Ben de L giyiyorum hatta L aldım formayı. M denemek aklıma gelmedi. Dökümlü duruyor. Kafama takılıyor kaç gündür. Etiketine falan dokunmadım gidip M deneyeyim. Cesaretlendirdin beni
                  En son OnurKul tarafından düzenlendi; 06.07.2010, 00:46.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• parcali forma cok güzel duruyor... demekki afs abi hakli, futbolcularin üzerinde görmeden derin yorumlar yapmayalim...

Yorum

• formalar gayel guzel.
                      En son GULER tarafından düzenlendi; 06.07.2010, 01:56.

Yorum

• İstediğimiz gibi değil formalar. Ancak alacağız, almamazlık yapmak yok.
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• bence maçlarda antreman formalarımızı giymeliyiz, antremanlarda da normal formamızı giyelim =)

Nike aslında cok iyi de bize iyi değil.. neden anlamadım.. yeni zelandanın formasını bugün aldım nostalji olsun diye.. kesinlikle arma kalitesi nike ambleminin büyüklüğü, yerleştirmelerin oranı, kumasın kalitesi süper.. bizimki de nike o da nike.. İŞTE BEN BUNU ANLAYAMIYORUM..
                          Ben Trabzonspor'u güce tapanların bir türlü alaşağı edemeyip, sürekli çamur attıkları bir kahramana benzetiyorum.

Yorum

• Doğanay61 oyuna gir böyle yaz ki biz de seni tanıyalım. Almadığı halde dikkat çekmek için sadece forma çıktığı zaman ve sadece olumsuz mesaj yazanlar var, ön yargılı davranmışım özür dilerim.

Hakan Abinin tüm tespitlerine katılmıyorum, geçmişe bakınca formalarımızı başarılı buluyorum. Daha güzeli olmasını en çok isteyen benim. Kaç tane model olmalı hangileri olmalı defalarca dile getirmeye çalıştım.

Ben olayın güzel tarafından bakıp, keyfinin çıkarılmasından yanayım. Şortlarımızın uzaması, kenarındaki yırtmaçlar, kumaş kalitesinin düzelmesi güzel gelişmeler.

Forma başarılarla süslenince güzel. Hele Yattara'nın üzerinde görelim şu formaları.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muhtemelen öyledir Fatih Abi.
                              Kombinelerle ilgilidir bunlar, açık arttırma yapacak değillerya...
                              Eyy gidi eyy...
                              Més Que Un Club

Yorum

• Herşey başarı vede senin lansmanınla alakalı...

Nike Firması bizi istemedi..

Genel müdürü Trabzonlu olduğu için rica ettiler o da gelip sponsor oldu...

Yani zoraki evlilik...

Ama şimdi durum farklı artık Nike Aklını başının arasına bir almalı...

Çünkü Trabzonspor ilk yıllardaki Trabzonspor değil...

Nike bu zamana kadar bizim için tek bir özel ürün üretmedi...

Ne Taraftar nede Kulüp için tek organizasyon yapmadı...

Bağırdık çağırdık yırtındık dostlar alışverişte görsün diye iki tane tahtakale mankeni getirip bir defile yaptılar...

Tüm Türkiyedeki mağazalarında dünyanın tüm kulüplerinin formalarını satarken Trabzonsporu mağazalarına sokmamak için ellerinden geleni yaptılar ve halada yapıyorlar..

Bir kere olsun Tribünler için taraftar için tek bir organizasyon yapmadılar...

Dev Bir Çubuklu forma şeklinde Tribünlerde açılmak üzere bayrak diye yırtındık takan olmadı..!

Ben Bu Kulüpte yönetici olsam Nike yetkililerini çagırır sözleşmelerini yırtar suratlarına fırlatırım..

Beni takmayanı ben hiç takmam arkadaş..

Zaten forma kalitesi tasarımı amblemi konularına hiç girmiyorum...

Eğer Nike çiddi bir firma olsa şu Amblem konusuna el atar hangi aklı evvelin elindeyse bu iş elinden alır geçer kendi yapar kendi diker veya yapıştırır...

Ama Dediğim gibi Nike bu kulübü kaale almıyor...

Bu iş bu kadar basit...!!
                                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X