uzun kollular hakkında bilgi verecek var mıdır?ne zaman çıkacakmış?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuzun kollular hakkında bilgi verecek var mıdır?ne zaman çıkacakmış?
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdaslar ben Resmi Satis Sayfamizdan Gri Formayi Almanya' ya siparis etmek istiyorum... Avrupa Kaliplarina uygunmu Formalar? ismarlayacagim ama bedenleri bilmiyorum... ben almanyada L bedeni giyiyorum... yardimci olursaniz sevinirim...
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman bizim geçen sene aldığımız formalar orjinal drifit değil madem o kadar fark var diyorsunuz demeki amblemlerle reklamlarla beraber drifit yazısınıda bizimkiler bastırdı formaların üstüne.
Yorum
-
İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir soru da yakalar ve kol boğumlarıyla alakalı sorayım.yakalar ve boğumlar,-inter'in aynısını kullanıyoruz diyenler olduğunu düşünürsek-inter formasındaki gibi midir?alıp inceleyenler var mı?
Formaların arkasında gecen seneki gibi trabzonspor yazısı yok , en azından klasik cubuklu formada yapasalardı gecen seneki gibi
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdaslar ben Resmi Satis Sayfamizdan Gri Formayi Almanya' ya siparis etmek istiyorum... Avrupa Kaliplarina uygunmu Formalar? ismarlayacagim ama bedenleri bilmiyorum... ben almanyada L bedeni giyiyorum... yardimci olursaniz sevinirim...Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElime yeni ulastı formalarım cok da hosuma gitti kumasları kaliteli, bu kadar erken geleceklerini tahmin etmiyordum
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüle güle kullan.
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyv abi sagolasın
bu arada benimde gri formaya isinma turlari basladi galiba
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen cok gri forma yakismis... güle güle kullan...
bu arada benimde gri formaya isinma turlari basladi galibaDigerleri de cok iyi ama gri forma ayrı
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnter formasını hiç görmedigim için bir yorum yapamayacagım
Formaların arkasında gecen seneki gibi trabzonspor yazısı yok , en azından klasik cubuklu formada yapasalardı gecen seneki gibiÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi,
Kaleci formaları kaç tane olacak ve hangi renkler olacak ? Önceki sayfalarda yazmış olabilirsin ama merak ettim, yazdıysan özür diliyorum
Hangileri sipariş verildi bilmiyorum. Takımın giydiği formaya göre seçilen kaleci forması değişecektir.En son a f s tarafından düzenlendi; 06.07.2010, 17:44.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarklı renkleri var benim bildiğim kadarıyla. Hatta Onur'un çok sevdiği yeşil de var. Nike giyen milli takımlarda hangi renkler var görebilirsin.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum