Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uzun kollular hakkında bilgi verecek var mıdır?ne zaman çıkacakmış?
    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uzun kollular hakkında bilgi verecek var mıdır?ne zaman çıkacakmış?
      Sezon başına doğru.Sonbahar gibi çıkacak.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Renkdaslar ben Resmi Satis Sayfamizdan Gri Formayi Almanya' ya siparis etmek istiyorum... Avrupa Kaliplarina uygunmu Formalar? ismarlayacagim ama bedenleri bilmiyorum... ben almanyada L bedeni giyiyorum... yardimci olursaniz sevinirim...
        Almanyadaki L bedeni ile Türkiyedeki L bedeni aynidir. Ama bir önceki sayfada bi abimiz resimler yüklemis. Asil L giyen abimiz M forma almis ve güzel oturmus. Yani tahminen sana da L degil de M daha iyi olucaktir. (Dökük durmasini istemiyorsan eger)

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ozaman bizim geçen sene aldığımız formalar orjinal drifit değil madem o kadar fark var diyorsunuz demeki amblemlerle reklamlarla beraber drifit yazısınıda bizimkiler bastırdı formaların üstüne.
          Gecen seneki formalar Nike FIT idi , bu senekiler Nike DRIFIT

Yorum

• bir soru da yakalar ve kol boğumlarıyla alakalı sorayım.yakalar ve boğumlar,-inter'in aynısını kullanıyoruz diyenler olduğunu düşünürsek-inter formasındaki gibi midir?alıp inceleyenler var mı?
            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bir soru da yakalar ve kol boğumlarıyla alakalı sorayım.yakalar ve boğumlar,-inter'in aynısını kullanıyoruz diyenler olduğunu düşünürsek-inter formasındaki gibi midir?alıp inceleyenler var mı?
              İnter formasını hiç görmedigim için bir yorum yapamayacagım

Formaların arkasında gecen seneki gibi trabzonspor yazısı yok , en azından klasik cubuklu formada yapasalardı gecen seneki gibi

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renkdaslar ben Resmi Satis Sayfamizdan Gri Formayi Almanya' ya siparis etmek istiyorum... Avrupa Kaliplarina uygunmu Formalar? ismarlayacagim ama bedenleri bilmiyorum... ben almanyada L bedeni giyiyorum... yardimci olursaniz sevinirim...
                Eger Deutsche Zoll Pakteini incelerse, Vergi vermek zorunda kalabilirsin.
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Elime yeni ulastı formalarım cok da hosuma gitti kumasları kaliteli , bu kadar erken geleceklerini tahmin etmiyordum

Güle güle kullan.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Güle güle kullan.
                    Eyv abi sagolasın

Yorum

Eyv abi sagolasın
                      en cok gri forma yakismis... güle güle kullan...

bu arada benimde gri formaya isinma turlari basladi galiba

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        en cok gri forma yakismis... güle güle kullan...

bu arada benimde gri formaya isinma turlari basladi galiba
                        Eyv abi , formaların arasında en cok o hosuma gitti kumas kalitesi zaten beni mest etti Digerleri de cok iyi ama gri forma ayrı

Yorum

• Ali Fuat abi,

Kaleci formaları kaç tane olacak ve hangi renkler olacak ? Önceki sayfalarda yazmış olabilirsin ama merak ettim, yazdıysan özür diliyorum
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

İnter formasını hiç görmedigim için bir yorum yapamayacagım

Formaların arkasında gecen seneki gibi trabzonspor yazısı yok , en azından klasik cubuklu formada yapasalardı gecen seneki gibi
                            yakalar formanın kumaşından değil de farklı bir örgü şeklinde oluyor.
                            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ali Fuat abi,

Kaleci formaları kaç tane olacak ve hangi renkler olacak ? Önceki sayfalarda yazmış olabilirsin ama merak ettim, yazdıysan özür diliyorum
                              Farklı renkleri var benim bildiğim kadarıyla. Hatta Onur'un çok sevdiği yeşil de var. Nike giyen milli takımlarda hangi renkler var görebilirsin.

Hangileri sipariş verildi bilmiyorum. Takımın giydiği formaya göre seçilen kaleci forması değişecektir.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 06.07.2010, 17:44.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Farklı renkleri var benim bildiğim kadarıyla. Hatta Onur'un çok sevdiği yeşil de var. Nike giyen milli takımlarda hangi renkler var görebilirsin.
                                Renkleri biliyorum fakat hangi renklerin kullanılacağını bilmiyorum. Merak ettiğim o. Ya da her renk kullanılacak mı ?
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X