İlk olarak hakankulacoglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
burda hakan abi şöyle bir şey söylemeiş "Nike’ın, bu sezona kadar, bu kumaşlardan, bu yaka malzemesinden, bu dikiş tekniği ile herhangi bir Avrupa kulübüne yaptığı bir formaya rastlamadım. Nike’ın hiçbir mağazasında da, beyaz forma hariç, Trabzonspor’a yapılan ürünlerin farklı temalıları satılmıyor"
tabiki Türkiyedeki nike mağazalarında bu kesim bulunmaz. çünkü Türkiyede ki nike mağazalarında bulunan avrupa kuluplerinin formalar,ı farklı bir teknikle daha ileri bir üretim kalitesinde üretiliyor. bunu 80 kere yazdım. juventus, barcelona, inter, celtic, a. madird, m. united gibi hatta yeni forması bu sayfalarda paylaşılan werder bremen formasının üretim teknikliğinin farkı formanın sağ alt kesminde bulunan siyah kutucuk içinde yazmaktadır. hatta milli takım formalarıda bu üretim yönetmi ile üretilmektedir. ondandır ki bunların fiyatları pahalıdır. her ülke için farklı bir fiyat söz konusu değildir. ( Trabzonspor formasının bu kulüplere göre formasının ucuzluğunu buna bağlaayan arkadaşlar var, bağlamasın lütfen)
bunların bana göre tek nedeni de ( hakan abi 3 neden koymuş ortaya biride benim düşüncem) "Ya da firma Trabzonspor’un marka değerini kendi marka değerinin ve Avrupa kulüplerinin marka değeri altında görerek orijinal bedelsiz ürün sağlama sistemini orijinal Nike ürünü ile değil Nike logolu fason ürünlerle yürüteceğini peşinen kulüp yönetimine bildirmiş ve onlar da çaresiz kabul etmiştir." budur.
Tekrar söylüyorum bu senenin milli takım formalarının orjinalleri ve fason üretimleri ( ki buna taraftar forması deniliyor) boynerlerde mevcuttur. arada ki fiyat farkıda ortadadır.
Yorum