Ts clup'a giden arkadaşar, acaba aranızda uzun kollu forma gören varmı?????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Marsilya farklılığı seviyor. Lakin bu forma çok anlamsız.En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 04:12.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarsilya farklılığı seviyor. Lakin bu forma çok anlamsızEn son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 04:12.*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavaşşşşşşşTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazır formaların kol reklamları konulmamış hemen almak lazım.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKedi uzanamadigi cigere mundar dermis, sizinki de tipki o misal olmus.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma da seninki de komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş misali olmuşKlasik bir cümle " Bardağın dolu tarafına bakmayı öğrenmeliyiz "
Neden ?
Çünkü elimizdeki ürünler giyilmeyecek, toz bezi yapılacak ürünler değil. Nike kalitesinde ürünler. Katalog ürünü olması bunu değiştirmez.
Ali Fuat abi bir yerde yazmıştı yine bu konu altında " Kappa'yı çok beğenmemizin sebibi o dönem alınan galibiyetler ve başarılar olabilir " diye. Aynen katılıyorum. Bilinçaltında bu etkili olabilir.
Çubuklu formayı beğendimSon gelen fotoğraflarda amblemimiz iki çizginin ortasına konmuş, çok hoşuma gitti. Ayrıca kol reklamı göremedim mutluluğum iki kat arttı
Almak için sabırsızlanıyorumTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO'na ben karar veririm
Ama ben O lafi oraya yakistiramadim... tabii bunada sen karar verirsinEn son M.Kılıç50 tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 04:40.*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok 75 Lira verir misin diyince terliği yedim ççç
kıymetini bil,o terliği arada fırlattır,ilerde bulamazsın bi daha yaşın sınıra yaklaşıyor
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle*bkz.güdümlü anne terliği
Gençler,can lar,sabah sabah güne mazi ile başlattınız,tebessümle bismillah dedik işe,
bi dene siniz,eksik olmayın
Bu arada forma hakkında tekrar söyleyim başlığın konusundan da sapmamaış olalım,
Çubuklu da gri de tek kelimeyle 10 numara.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 08:24.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Kırmızı formanın üzerinde olduğu gibi bir desen gri formamızda olsaydı bize özel ve anlamlı olurdu.Hamsi gölgesi veya pulu simge edecek bir desen.Gri formamız bu haliyle çok sıradan.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Özel forma dediğin böyle olmalıBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum