Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ts clup'a giden arkadaşar, acaba aranızda uzun kollu forma gören varmı?????
    - OF - HALT -

twitter: @burakkapii

Yorum

• Marsilya farklılığı seviyor. Lakin bu forma çok anlamsız.
      En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 04:12.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Marsilya farklılığı seviyor. Lakin bu forma çok anlamsız
        Yavaşşşşşşş
        En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 04:12.
        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yavaşşşşşşş
          O'na ben karar veririm
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hazır formaların kol reklamları konulmamış hemen almak lazım.
            Kesinlikle katılıyorum

Yorum

• Uzun Kollu formalar var mi Ts Club'ta??

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis, sizinki de tipki o misal olmus.
                Kusura bakma da seninki de komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş misali olmuş
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Umarım 5 güne kadar kollara reklam koymazlar da gider alırım...
                  Ayrıca çubuklu formaların uzun kollu olanı geldi mi ?
                  Hamiş

Yorum

• afs abi, Uzun Kollu formalar cikiyor mu?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kusura bakma da seninki de komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş misali olmuş
                      Bu iyiydi Klasik bir cümle " Bardağın dolu tarafına bakmayı öğrenmeliyiz "

Neden ?

Çünkü elimizdeki ürünler giyilmeyecek, toz bezi yapılacak ürünler değil. Nike kalitesinde ürünler. Katalog ürünü olması bunu değiştirmez.

Ali Fuat abi bir yerde yazmıştı yine bu konu altında " Kappa'yı çok beğenmemizin sebibi o dönem alınan galibiyetler ve başarılar olabilir " diye. Aynen katılıyorum. Bilinçaltında bu etkili olabilir.

Çubuklu formayı beğendim Son gelen fotoğraflarda amblemimiz iki çizginin ortasına konmuş, çok hoşuma gitti. Ayrıca kol reklamı göremedim mutluluğum iki kat arttı

Almak için sabırsızlanıyorum

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O'na ben karar veririm
                        Tabii´ki, benim ne Haddime
                        Ama ben O lafi oraya yakistiramadim... tabii bunada sen karar verirsin
                        En son M.Kılıç50 tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 04:40.
                        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Özel forma dediğin böyle olmalı

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok 75 Lira verir misin diyince terliği yedim ççç
                            O terlik özlenirmi? hem de çokkk,
                            kıymetini bil,o terliği arada fırlattır,ilerde bulamazsın bi daha yaşın sınıra yaklaşıyor

İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yav ne din sen,gerçekten ben o zamanlar güdümlü olduğuna inanıyordum
                            Gençler,can lar,sabah sabah güne mazi ile başlattınız,tebessümle bismillah dedik işe,
                            bi dene siniz,eksik olmayın

Bu arada forma hakkında tekrar söyleyim başlığın konusundan da sapmamaış olalım,
                            Çubuklu da gri de tek kelimeyle 10 numara.
                            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 08:24.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Kırmızı formanın üzerinde olduğu gibi bir desen gri formamızda olsaydı bize özel ve anlamlı olurdu.Hamsi gölgesi veya pulu simge edecek bir desen.Gri formamız bu haliyle çok sıradan.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Özel forma dediğin böyle olmalı
                                böyle bir forma yapsınlar dönüp bakmam bile, nedir yahu özel takıntınız ben anlamıyorum, Gri forma bize özel forma, başka hiçbire takım bu renkleri aynı anda kullanmadı, bu tarafından bakmayı denesek bi, ayrıca çok ta güzel oldu
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X