Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu klasik formalarıda puma mı uretıcek? besıktasınkılerı guzel yapmıslardı ama kesın bızmkını pasar malı gıbı yaparlar gercı ondan vazgectık puma uretucekse renklerı tutursun yeter

Yorum

• dort gozle bekliyorum bu Nostalji formalari... Allahini seven bir resim koysun.. Lutfen!!! Bizimkiler artik bu formayi cikarsin yaa!

Yorum

• nostajli formayi cok merak ediyorum. Insallah su yönetim bare su isi becersede alsak formayi.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

su forma satisa cikti mi arkadaslar?? Benim hosuma gitti. Alan olduysa bilgilendirsin lütfen.

Yorum

• pumanın bu formasına gerçekten hastayım....keşke bizede böyle birşey yapsalardı geçen sene ...trabzonsporun logosunu bu şekilde yapabilirlerdi...

Yorum

• Güzelse nostalji formasından alabilirim.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

pumanın bu formasına gerçekten hastayım....keşke bizede böyle birşey yapsalardı geçen sene ...trabzonsporun logosunu bu şekilde yapabilirlerdi...
              aslına bakarsak geçen sene de ne idiğü belirsiz şekiiler vardı tek renk formalar üstünde

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://img148.imageshack.us/my.php?i...7082007ld4.jpg
                Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

KALİTELİ DEĞİL GÖRÜNTÜLER AMA İDARE EDİN

Bu forma site yok mu? Yoksa ben mi bulamıyorum... :|
                FxY

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu forma site yok mu? Yoksa ben mi bulamıyorum... :|
                  Sadece o forma olsa iyi 40.Yıl Nostalji Formaları da yok
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Nike olsun!!! Bordo_Mavinin üzerinde o işaret süper duruyo
                    Beni eleştirme beynini geliştir sadece!

Onlar 3 büyükler biz TEK büyüğüz !!!

Yorum

• İlk olarak zigana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nike olsun!!! Bordo_Mavinin üzerinde o işaret süper duruyo
                      hayır olmasın.milli takımımızın formasını dünya halkarına çile çektiren abd lilerin yapmasına sinir olurken Kutsal saydığımız Trabzonumuzun formasını da abd li firmanın yapmasını doğru bulmuyorum.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hayır olmasın.milli takımımızın formasını dünya halkarına çile çektiren abd lilerin yapmasına sinir olurken Kutsal saydığımız Trabzonumuzun formasını da abd li firmanın yapmasını doğru bulmuyorum.
                        Kınetix e yaptıralım istersen

Yorum

• Kappa olsun.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne alaka ya saçmalık senin dediğin gibi olsaydı mercedes e binmezdik alman diye renault almazdık fransız diye bilgisayar almazdık philips diye az ufkunuzu geliştirin biraz
                            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Kappa Yı Tek Gecerim Ne Puma Ne Nıke Nede Adidas Sadece KAPPA
                              Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
                              Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• nike yada adidas bu adamlar formadan anlıyor

tamam kappayı seviyoruz ama bir prestiji yok

ben yurtdısından bi takımla oynadıkmı direk formalarına bakarım prestijli olduğunu ordan anlarım direk

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X