bu klasik formalarıda puma mı uretıcek? besıktasınkılerı guzel yapmıslardı ama kesın bızmkını pasar malı gıbı yaparlar gercı ondan vazgectık puma uretucekse renklerı tutursun yeter
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
nostajli formayi cok merak ediyorum. Insallah su yönetim bare su isi becersede alsak formayi.
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
su forma satisa cikti mi arkadaslar?? Benim hosuma gitti. Alan olduysa bilgilendirsin lütfen.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
pumanın bu formasına gerçekten hastayım....keşke bizede böyle birşey yapsalardı geçen sene ...trabzonsporun logosunu bu şekilde yapabilirlerdi...
Yorum
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://img148.imageshack.us/my.php?i...7082007ld4.jpg
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
KALİTELİ DEĞİL GÖRÜNTÜLER AMA İDARE EDİN
Bu forma site yok mu? Yoksa ben mi bulamıyorum... :|FxY
Yorum
-
İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forma site yok mu? Yoksa ben mi bulamıyorum... :|Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
İlk olarak zigana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike olsun!!! Bordo_Mavinin üzerinde o işaret süper duruyoTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır olmasın.milli takımımızın formasını dünya halkarına çile çektiren abd lilerin yapmasına sinir olurken Kutsal saydığımız Trabzonumuzun formasını da abd li firmanın yapmasını doğru bulmuyorum.
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır olmasın.milli takımımızın formasını dünya halkarına çile çektiren abd lilerin yapmasına sinir olurken Kutsal saydığımız Trabzonumuzun formasını da abd li firmanın yapmasını doğru bulmuyorum.7-7-7-7-7-7-7
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum