kappa tek geçerim. tekrar anlaşabilsek keşke
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu sezon muhakkak olmalıydı , küçük detaylarda iyileştirmelerle ve kumaş kalitesi arttırılarak bu modelden bu sezon da çıkması çok iyi olurdukeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmicani kim söyledi ??
hem yönetim hem a f s abi söyledi
çıkacak formalar belli
çubuklu(antalya-ankara nınkinden)
parçalı ( '' '' )
düz turuncu
düz mavi
düz beyaz
olanlar bunlar,
klasik olabilecek bu a.villa modeli dediğimiz formalarımız yok
nasıl bir zihniyetse...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok olmayacakmış
hem yönetim hem a f s abi söyledi
çıkacak formalar belli
çubuklu(antalya-ankara nınkinden)
parçalı ( '' '' )
düz turuncu
düz mavi
düz beyaz
olanlar bunlar,
klasik olabilecek bu a.villa modeli dediğimiz formalarımız yok
nasıl bir zihniyetse...keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleparcali forma olmicak yanlisin var galiba,aston villa tarzi forma olacak busene kollardaki cizgilerle...
senin bildiğinin tam tersi,
parçalı var,kolları çizgili a.villa modeli olan yok
zaten bizde ona isyan ediyoruz ya
senin o bahsettiğin forma nike katoloğunda var bize has ta değil ama yollasa bize klasiklerimiz arasında yerini alacak ve çok ta güzel forma
ona kalırsa porto nun nike çubuklu formasıda süper ötesi ama bize gelecek çubuklu antalyanın çubuklusu
anlaşılmaz bir ihmal var yani...En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 14.06.2009, 12:58.YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
ayın ortasıda geldi heralde hoca tranferi gerçekleştikten sonra çıkarıcaklar formaları şu anda kimse forma almaz ama futbolcu ve teknik direktör le anlaşıldıktan sonra formalara rabet artıcakır heralde yönetim bunu düşünüyodur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum