Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar bana mı oyle gelıyor bılmıyorum ama nike logosu avrupadaki takımlarda ne bıleyım manchester da barca da yada en basıtınden bızım mıllı takımın formasında daha buyuk bizim formalarda ıse kucuk ben mı yanılıyorum acaba

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaslar bana mı oyle gelıyor bılmıyorum ama nike logosu avrupadaki takımlarda ne bıleyım manchester da barca da yada en basıtınden bızım mıllı takımın formasında daha buyuk bizim formalarda ıse kucuk ben mı yanılıyorum acaba
      Antipatikliğin böylesi
      DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arkadaşın taktığı şapkadaki ayrıntıyı gören var mı
        Neymiş o ayrıntı ?

Yorum

• " Bir forma her sene değiştirilmez klasik formamız olsun " diye yakınanlar şimdi " Her sene aynı formayı mı giyeceğiz ? " diye yakınıyor.

Kaldı ki aynı bile değil.

Ne istediğimizi bilmiyoruz ki..

Çok bile..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Neymiş o ayrıntı ?
            Resmi sitede 2.54. saniyeden sonra izliyin
            DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              " Bir forma her sene değiştirilmez klasik formamız olsun " diye yakınanlar şimdi " Her sene aynı formayı mı giyeceğiz ? " diye yakınıyor.

Kaldı ki aynı bile değil.

Ne istediğimizi bilmiyoruz ki..

Çok bile..
              - Doğru söylüyosun...

- Bu formaların nesini beğenmiyoruz anlamıyorum..

- Kaldıki herkes burda bu formalara yakın formalar istediğini söylüyordu..
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• led ışıklı
                DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  - Doğru söylüyosun...

- Bu formaların nesini beğenmiyoruz anlamıyorum..

- Kaldıki herkes burda bu formalara yakın formalar istediğini söylüyordu..
                  beyaz forma cubuklu forma ve parcali formanin gecen sezonkinden ne farki var???? 1-2 cizgisi az diye yeni forma mi oluyor????

bende bu üc forma var gecen sezonden bu sezon bunlari almam icin hic bir neden yok... diger taraftarda böyle düsünüyor..

bu kulübte hersey düsünmeden yapiliyor
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• - Eşofmanlarda her yerde ülker yazıyor sırtta mesela çok kötü olmuş , Trabzonspor yazması gerekmezmi of be...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• keske forma arkasinida görebilseydik yazi ve nr lar nasil diye

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyaz forma cubuklu forma ve parcali formanin gecen sezonkinden ne farki var???? 1-2 cizgisi az diye yeni forma mi oluyor????

bende bu üc forma var gecen sezonden bu sezon bunlari almam icin hic bir neden yok... diger taraftarda böyle düsünüyor..

- O farkı sırf önyargılarından göremiyorsan yapabileceğim bişey yok , kusura bakma...

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çubuklu forma klasiktir Fenerbahçe'nin yıllardır çubuklu forması neredeyse aynı ve hep yok satar.

Beyaz formanın kumaşı da çizgileri de geçen senekinden farklı tek benzer yönü beyaz olması.

Parçalı konusunda haklısınız. Parçalının sadece yakaları değişti ve kumaşı. Ama bunlar klasik forma ne kadar değişebilir ?

Nike zaten dizayna değil kaliteye önem veren bir firma.

Çubuklu formanın hem çubuk sayıları farklı hem kumaş kalitesi hemde kesimleri. artık yakaları. Ve hala aynı diye tutturuyorsunuz. Olumlu bakarsanız görürsünüz. Çubuklu formada ne gibi bir değişiklik olur ki ?

Yorum

• Ben gri formayı beğendim yani omuzlardaki mavi çizgiler güzel durmuş bordo üstüne ama gri düz tasarım yani biraz daha farklı tasarım olabilirdi desenli vs.

Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Her sene olduğu gibi bu senede bütün formaları alacağım
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arkadaşın taktığı şapkadaki ayrıntıyı gören var mı
                                Resimde gördügümde bi tane alacam dedim.
                                Videoda gördüm vazgectim. O ne öyle? Lambali sapkami olur
                                Almanyada sokakta yürüsen dangalak derler adama xD
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X