Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor versiyonu olsa süper olurdu diyenler yeni kolleksiyonu görünce epey mutlu olacak

Arsenal'in forması arka sayfada kaldı yine.
        bu haber beni cok ama cok sevindirdi...
        iyi isler yapmaya basliyoruz gibime geliyor forma ve giyim bazinda
        Ali Fuat Abimin´de katkisi bayagi bir büyük sanirim
        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Nike bizim armamızı ne zaman doğru oranlarda kullanacak?
          ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nike bizim armamızı ne zaman doğru oranlarda kullanacak?
            Tabii ki kendi yaptığı zaman veya biz nasıl istersek o zaman. Trabzonspor armaları formaları kulüp tarafından uygulanıyor.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• iyi günler arkadaşlar,
              çubuklu formamızı sipariş etmek istiyorum internetten ama sitedeki fotolar çok yetersiz.Kollarda hangi reklam var,sırtta reklam var mı ,isim yazdırırsak bunu alta mı üste mi yazıyorlar ,hangi yazı fontunu kullanıyorlar bilgisi olan vaya yakında sipariş vermiş olan var mı?Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
              Teşekkürler...

Yorum

• Dünkü formalarımız da armalarımız değiş miydi?
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• - Bizimkiler her sene nostalji ...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Dünkü maçta giydiğimiz formadaki armalar bu sezon kullanılan armalar. Mavi formada ise yeni sezondaki armalar kullanıldı. ( Kaynak Trabzon TS Club )

Yorum

• Ali Fuat abi maç ile alakalı bir tişört yapılacakmı bir bilgin varmı acaba?
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali Fuat abi maç ile alakalı bir tişört yapılacakmı bir bilgin varmı acaba?
                        Maç geçti bitti. Sanmıyorum.

Allah izin verir alırsak 8. kupamız ile ilgili çalışmalar var.

Yorum

• Bayrakların sapları biraz daha sağlam yapılabilirdi.Engin aldı bayrağı dikmeye çalıştı ama ayakta duramadı plastikti galiba.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maç geçti bitti. Sanmıyorum.

Allah izin verir alırsak 8. kupamız ile ilgili çalışmalar var.
                            Yazın kupa tişörtlerimizle gezeriz artık
                            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• ' Kupa bizim Ligi size bıraktık -Şimdilik- ! '

8JK'nin ' Kupa bizim Lig bizim ' sloganından esinlendim
                              En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 22.03.2010, 18:00.

Yorum

• İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Her maç kale arkasında 3-5 kişiye Gese forması giydirmek lazım..

Colman kırmızıyı görünce azıyor,resmen..
                                Ali Fuat abi böyle bir konu hakkındaki çalışmalar güzel olurdu diye düşünüyorum
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X