Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor versiyonu olsa süper olurdu diyenler yeni kolleksiyonu görünce epey mutlu olacak
Arsenal'in forması arka sayfada kaldı yine.
iyi isler yapmaya basliyoruz gibime geliyor forma ve giyim bazinda
Ali Fuat Abimin´de katkisi bayagi bir büyük sanirim*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike bizim armamızı ne zaman doğru oranlarda kullanacak?
Yorum
-
iyi günler arkadaşlar,
çubuklu formamızı sipariş etmek istiyorum internetten ama sitedeki fotolar çok yetersiz.Kollarda hangi reklam var,sırtta reklam var mı ,isim yazdırırsak bunu alta mı üste mi yazıyorlar ,hangi yazı fontunu kullanıyorlar bilgisi olan vaya yakında sipariş vermiş olan var mı?Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler...
Yorum
-
- Bizimkiler her sene nostalji ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Dünkü maçta giydiğimiz formadaki armalar bu sezon kullanılan armalar. Mavi formada ise yeni sezondaki armalar kullanıldı. ( Kaynak Trabzon TS Club )
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi maç ile alakalı bir tişört yapılacakmı bir bilgin varmı acaba?
Allah izin verir alırsak 8. kupamız ile ilgili çalışmalar var.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç geçti bitti. Sanmıyorum.
Allah izin verir alırsak 8. kupamız ile ilgili çalışmalar var.Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
' Kupa bizim Ligi size bıraktık -Şimdilik- ! '
8JK'nin ' Kupa bizim Lig bizim ' sloganından esinlendimEn son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 22.03.2010, 18:00.
Yorum
-
İlk olarak mkmsas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer maç kale arkasında 3-5 kişiye Gese forması giydirmek lazım..
Colman kırmızıyı görünce azıyor,resmen..Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum