İşte son forma!
Galatasaray'da bu sezonun 4. forması, Ali Sami Yen'de çıkılan ilk maçta giyilenin aynısı olacak. Cim Bom, ASY'deki son Beypazarıspor maçına bu formayla çıkacak.
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
yahu armalar anında çıkıyor.ne zaman düzelecekler?
formalarıda halı sahada biri çekmeyegörsün.formanın ayakları olsa kendini anında yere atar.çok dandik aga.formanın en kaliteli kısmı nike arması.o kadar...
bazı arkadaşların arma ve forma kalitesinde söyledikleri sözleri anlamakta zorlanıyorum belkide bunun nedeni aldığım tüm nike formalarını makinada normal bir şekilde yıkamama ve halı sağda arkadaşlarımın çekiştirmelerine rağmen hiç bir deformasyona uğramamış olmamasından da kaynaklanıyor olabilir ...
yeni formaların diğer iki sezondan daha kaliteli olduğunu söyleyen varsa bu işi bıraksın gitsin. işi bıraksın gitsin diyorum milleti kandırmayalım. bu sene gri ve uzun kollu çubuklu olmak üzere İki forma aldım.Gri formanın her iki tarafında, Çubuklu formanın da sadece arka tarafında ip çıkmaları aldı başını gidiyor.
Bir kaç da not düşeyim belki lazım olur
1) Gri forma iki kez yıkanmıştır. leğenin içinde ki ılık suda bekletilerek devamında sıkılıp asılarak kurutulmuştur
2) çubuklu forma daha yıkanma bile yıkanmamıştır. hala kat yerleri bile belli olmaktadır.
3) bu formalar hiç bir halı saha maçında giyilmemiştir.
4) gri forma yazın alındığı için t-shirt olarak kullanılmış ve havanın sıcak olduğu maçlarda giyilmiştir.
5) çubuklu forma son 4 iç saha maçında giyilmiştir. ve bu formanın üzerinde her zaman bir mont olmuştur.
6) Armalar da hiç bir sorun olmamıştır. Arma sorunu tamamen ilk maddeyle ilgilidir. yıkama şekli ilk madde de anlattığım gibi olsa daha iyi olur.
7) Nike'ın ilk senesinde ki düz mavi forma hala giyilmektedir. hiç bir sorun bulunmamaktadır.
8) Nike'ın ikinci senesinde ki çubuklu forma ve beyaz forma hala giyilmektedir. hiç bir sorun bulunmamaktadır.
9) 7. ve 8. maddedeki formalar haftada en az 1 maçta olmak üzere halı sahalarda giyilmekte ve haftadan haftaya yıkanmaktadır.
Kappanın ilk senesi hariç 2000den itibaren en az 1 forma olmak üzere kolleksiyonuma eklemekteyim. Pumanın son senesinde ki acayip renkli bir çubuklu formamız vardı. bordo mavi demeye bin şahit ister. o formada da ip çıkma sorunları olmuştu. Ama öyle böyle bir ip çıkması değil yani. bunlar hariç herhangi bir formamda ne arma ne de mal olmak üzere hiç bir sıkıntı yaşamadım. Başta da dediğim gibi Nike'ın bu son senesi hariç !!!
Anlamıyorum ki forması deforme olan arkadaslar nasıl kullanıyor.. Ben şimdiye kadar en az 20 kere maç yaptım yıkattırdım.. Ayrıca günlük kullanımdada en bi 10-15 kere yıkattırmıslıgım var ama gri formaya hiç bişey olmadı.. parcalı formamda 2 yıldır sapa sağlam sadece arkada ki fontlarda bozulma var..
"Turist" Okur Yazar..
Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..
Yorum