Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ...Dünkü maçta giydiğimiz formadaki armalar bu sezon kullanılan armalar. Mavi formada ise yeni sezondaki armalar kullanıldı. ( Kaynak Trabzon TS Club )
    a f s Hocam bilgilendirme için teşekkürler.

Bana da öyle geldiydi gibi ama artık bizle olan hiç bir şeye şaşırmadığım için acaba mı diye sormadan da geçemedim
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maç geçti bitti. Sanmıyorum.

Allah izin verir alırsak 8. kupamız ile ilgili çalışmalar var.
      Aman Ali Fuat abi. Fatih Tekke ürünleri hazırdı, Fatih'i elden kaçırdık. Şimdi kupa ürünleri hazırlatıp da kupayı kaybetmeyelim.. Kupa bizim olmalı.
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aman Ali Fuat abi. Fatih Tekke ürünleri hazırdı, Fatih'i elden kaçırdık. Şimdi kupa ürünleri hazırlatıp da kupayı kaybetmeyelim.. Kupa bizim olmalı.
        Her şeyin hayırlısını dilemek lazım. Sen çalış çaba sarfet önce, sahada kazanmadıktan, sonra kupaların transferlerin ürünlerle bir ilgisi olabilir mi?

Yapmazlar kızarız, yaparlar kızarız. Espri yaptığını biliyorum ama her şeyi de olumsuz yorumlamamak lazım.

En son a f s tarafından düzenlendi; 22.03.2010, 19:39.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Abi yok, dediğin gibi sadece espriydi. Tabi ki de hazırlanmalı.
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• nike ile sözleşmemiz 3 senemiydi yoksa 5 senemi??
            181' PARS Squadron

Yorum

• Trabzonspor Forma Sponsoru Nike

İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nike ile sözleşmemiz 3 senemiydi yoksa 5 senemi??

Yeni forma sponsoru Nike, Aston Villa’nın formasını Trabzonspor’a getiriyor. İmzalanan sözleşmeyle Nike kulübümüzün 3 artı 2 yıllığına sponsoru oldu. Buna göre söz konusu firma firması A takım haricinde PAF takımı ve Bayan Futbol takımımızın da malzemelerini verecek. Yapılan sözleşme gereğince kulübümüze ait ürünler Ts Club mağazaları ve Nike satış mağazalarında taraftarlarımıza ulaşacak. Ayrıca sözleşme gereğince tüm lisanslı ürünlerin yurt içi ve yurt dışındaki pazarlama hakları da kulübümüze ait olacak. 5 Model Forma Var
              Nike firması hazırlayacağı kreasyonla 5 model formayı kulübün kullanımına verecek. Trabzonspor’un kuruluşunda forma örneğini aldığı Aston Villa’nın gerçek bordo-mavili forması da Trabzonspor’a getirilecek. Aston Villa’nın forma sponsorluğunu da Nike yapıyor.
              "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• En son onur-61 tarafından düzenlendi; 23.03.2010, 23:57.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

uffff süper olmus

kücük olmus ama resimler, ben büyük hâlinde yükliyim:

BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        uffff süper olmus

kücük olmus ama resimler, ben büyük hâlinde yükliyim:

Birde Gümüs Forma gelsin ücünüde alirdim... =) güzel olmus... =)
                        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Basketbol takımımızın final serisi başlıyor...

Türkiye kupasında final maçları yaklaşıyor...

Colman orda Alanzinyo orda....

Bizim Ts Club'ın yekilileri nerde Ali fuat...

Şu colman,alanzinyo bir başka kulüpte olsa her ay başka bir tişört tasarımı çıkarılır...

Bizimkiler çay içip bacak bacak üstüne atıp sigara tüttürüyorlar...

Bu arada Nike denen telmaşa firmadan Maçlarda Tribünde açılmak üzere dev bir forma şeklinde bayrak taleb etmiştik...

3 sene oldu...!!

Nike bu zamana kadar Taraftar için yani müşterisi için ne yapmış allah aşkına...!!
                          En son Atalay tarafından düzenlendi; 24.03.2010, 10:35.
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• eski bir foto ama hata yine ayni

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• - Bizim her ürünümüzde neden her yazı beyaz branda üzerine yazılıyor sırf ondan hiç bişey almak istemiyorum , hataları dikişleri geçtim...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X