Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor büyük takımsa avrupa kupalarına katılamasa dahi 3. sınıf forma veremezsin. Geçen sene katılmadı bu sene katılıyor da ne değişti ?
    ,formalar 3. sınıf değil, ısrar etmenize gerek yok, 1. sınıf ta değil, sadece 2. sınıf, ayrıca tasarım belli firma nike,

ya ben çok merak ediyorum sizler bu kulübün yaptığı anlaşmayı gördünüz mü, yani ne şartlarda nike ile anlaştık, yani gidip gidip nike a sataşıyorsunuz, yok yani ben nike avukatı veya bu işten kar eden biri değilim, ama bilende yazıyor bilmeyende, bende bilmiyorum anlaşmayı ama geçen seneye göre bu yıl daha iyi,

ha şu var size göre 2. ligde kocaeli bizim giydiğimiz çubukluyu giyiyor, ona bakarsanız manu ile 2. ligdeki nike anlaşmalı takım aynı model düz renk forma giyiyor,

neyse laf yetiştirme derdim yok, sen beğenmedin ben beğendim hatta gayet güzel, keşke geçen seneki aston villa tarzı formalar bu yıl olsaydı beyaz yerine
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• nıke ile başımız belaya girmeese bari...

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ha şu var size göre 2. ligde kocaeli bizim giydiğimiz çubukluyu giyiyor, ona bakarsanız manu ile 2. ligdeki nike anlaşmalı takım aynı model düz renk forma giyiyor,

Hangi takım giyiyor gösterir misin acaba?

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abicim son uefa şampıyonu için kullanılmaması gerekmezmi
          Yani biz de UEFA kupasını mı alalım doğru dürüst forma giymek için

Yok yok bu nike bizi harbiden sallamıyor.Trabzonspor'a yönelik tek tasarımı yok.
          Depo boşaltıyor bize..

Seneye Kappa olma durumu varmış.İnşallah olur.
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bedenler S.

Boylarımız ortalama 175.

sağolasın bende sizin gibiyim işte ortalama boy...biraz ince...tam olur heralde banada s beden
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Bu ürünün hangi bedenleri mevcut?

Lütfen bilen arkadaslarim cevap versin, acil siparis vermem lazim
              .

Yorum

• formaların karşılaştırıldığı resim çalışması güzel olmuş..

Parçalı formalarda en güzel puma dururken, çubuklularda en güzeli nike gibi ama çubuklularda tsclub forması konmamış bence normalde en güzeli o

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  formaların karşılaştırıldığı resim çalışması güzel olmuş..

Parçalı formalarda en güzel puma dururken, çubuklularda en güzeli nike gibi ama çubuklularda tsclub forması konmamış bence normalde en güzeli o
                  puma mı dediniz renklere dikkat !!!!
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yok yok bu nike bizi harbiden sallamıyor.Trabzonspor'a yönelik tek tasarımı yok.
                    Depo boşaltıyor bize..

hayır abicim tabiki kupa almadan doğru dürüst forma giyelim de shakhtar bile dediğin için demiştim

Yorum

• Tek başıma da kalsam bu rezil kumaşı olan ve nerdeyse 404 ile arması yapışmış formaları almayacağım.Protesto etmeye devaaam...
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• trabzona gittimde 2 forma daha alacagim
                        25# Alan Carlos Gomez da Costa
                        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                        / Rize Ardesenli

Yorum

• Bence Trabzona gittiğinizde 2 değil 10 forma alın...
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tek başıma da kalsam bu rezil kumaşı olan ve nerdeyse 404 ile arması yapışmış formaları almayacağım.Protesto etmeye devaaam...
                            Bende protesto ediyorum ama sadece 1 forma alarak gösterecegim protestomu,bu sezon cikan bütün formalari alacaktim halbuki !! sende öyle yap en azindan bitane al kardes.
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Depo boşaltıyor bize..

Kardesim, Nike'in hangi kulup icin tasarimi var?

Adidas'in hangi kulup icin tasarimi var?

Bu sacmaligi birakin artik! Nike ne Arsenal, ne Barcelona icin, Adidas ne Real Madrid, ne Liverpool icin ozel tasarim yapiyor.

Ozel tasarim diye bir sey yok. Yillik kataloglar var. Bunu anlayin artik. Nike'in Adidas'in her yil cikardigi bir katalog var, ve butun kuluplere bu katalog'daki modellerden forma dagitiyor.
                              Bazi modeller daha uzun soluklu oluyor ve kataloglarda 2-3 yil kalabiliyorlar. Yani eski senenin modellerini kullanma gibi bir sacma kavram yok. Nike'in katalogunda ne varsa bize de onu sunuyor. Adidas'in katalogunda ne varsa bize de onu sunuyor.

AMAN TANRIM! ADIDAS NE KADAR ADI BIR SIRKET! REAL MADRID VE LIVERPOOL'A AYNI FORMANIN RENGINI DEGISTIRIP KAKALAMIS!

AMAN TANRIM! KOSKOCA ADIDAS AC MILAN'A KUME DUSEN NEWCASTLE FORMASININ AYNISINI VERMIS! TEK YAPTIKLARI BI YAKA EKLEMISLER!

AMAN TANRIM! KOSKOCA NIKE DUNYANIN EN BUYUK KULUBUNDEN OLAN MANCHESTER UNITED'A MEKSIKANIN 3 SENE ONCEKI FORMASININ YAKASINI DEGISTIRIP KAKALAMIS!!

Nerde ozel tasarim? Gercekci ve bilgili olmamiz gerekiyor.

Yorum

• Tskara61

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X