Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Orjinal Logomuzda ki TS amblemi ile Nike forması üzerindeki TS amblemi arasında ki fark!
    Bu denli bir deforme için baya çaba harcamışlar

En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 20.09.2009, 00:01.
    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Bence de yanlış ayarda falan yıkıyorsunuz. Bende de hiç armada problem olmadı.

Yorum

• Armada problem olmasından değil yanlış yapılmış. Bende baya sinirlendim bu olaya. Yamuk yapılmış armalar tek tük düzgün arma var. Forma daha almadım uzun kolluları bekliyorum. Ama aldığımda logoyu söküp eski Ts Club eşofmanımdaki logoyu diktirecem.

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rezilik!

Ame benim kafami soru takiliyor!

Ama su Arma sökülmesi bende hic olmuyor! Hani Formayi yikamiyorum desem, haftada en az 2 kere (antrenmanda giyiyorum) yikaniyor Forma. Ama taaa ince cubuklu Puma Formanin Aramsi duruyor! Ama Renki baya gitdi orasi baska. Ama kopma hic olmadi bende su ana kadar. Ne Pumada ne gecen sezon turuncu Formada, nede simdiki Cubukluda!
          aynen bendede simdiye kadar arma problemi olmadi
          25# Alan Carlos Gomez da Costa
          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
          / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak hamsi3461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar bir sorum olacak: futbolcularin giydigi cizgili formalarin kumasi bu nike fit denilen ozel kumastan mi? Yoksa sadece beyaz formalarin kumasi mi oyle? Yeni forma almayi dusunuyorum. Bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim.
            evet nike fit ben begendim kumasini bazilari begenkior ama bence spoer bisey
            / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Orjinal Logomuzda ki TS amblemi ile Nike forması üzerindeki TS amblemi arasında ki fark!
              Bu denli bir deforme için baya çaba harcamışlar

evet malesef bende sikayetciyim armalarimizdan. yanilmiyorsam 2 sezondur armamizin sahte

Yorum

• "Yeni sezonda armalar dikisli olmassa forma almiyoruz kampanyasina" ne dersiniz ?
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Yeni sezonda armalar dikisli olmassa forma almiyoruz kampanyasina" ne dersiniz ?
                  bize bi faydasi var mi hayir
                  külübe bi faydasdi var mi hayir
                  sonuc ne zarar
                  ben yokum
                  / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bize bi faydasi var mi hayir
                    külübe bi faydasdi var mi hayir
                    sonuc ne zarar
                    ben yokum
                    sen dedigimi iyi anlayamamissin. bidahaki sezon armalar yine rezil bi sekilde cikmadan önce bunu engelleme kampanyasida diyebiliriz buna
                    yani bu armalar artik baydi. biraz baski yapsak seneye dikisli olmasi icin hicde fena olmaz.
                    ben acik konusim bu senede aldim ama seneye böyle arma olursa kesin almicam.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Açıkcası arma dikişli olmadan forma almıycam ben mesela 2 sezon önce beyaz puma forma aldım okadar dikkat ettim yine çıktı arma yine çıktı zaten forma beyaz armada çıkınca Trabzonspor formasıyla alakası kalmadı dümdüz tişört gibi oldu
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

bencede 8 formayi 32 tl dikdirdim yani tanesi 3.5
                        4 olmasın sakın o

Yorum

• ben antraman tshirti aldım nakışlı bir soru yok şimdilik

Yorum

• İlk olarak TSForever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            4 olmasın sakın o
                            bana ait 3 formam var ve sort arti 2 kardesim daha var yani kimsenin gözünü boyamaya niyetli degilim
                            / Rize Ardesenli

Yorum

bana ait 3 formam var ve sort arti 2 kardesim daha var yani kimsenin gözünü boyamaya niyetli degilim
                              32tl yi 8 e bölünce 4tl çıkıyor onu demeye çalışmış arkadar
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ilk ters yikama sonucu

Eyvahh, Formayi en iyisi hic yikamamak lazim, baksana yaa
                                Cok yazik bence ve rezillik...
                                #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                                Sürmene'li Prenhalar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X