Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 20.09.2009, 00:01."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
-
Armada problem olmasından değil yanlış yapılmış. Bende baya sinirlendim bu olaya. Yamuk yapılmış armalar tek tük düzgün arma var. Forma daha almadım uzun kolluları bekliyorum. Ama aldığımda logoyu söküp eski Ts Club eşofmanımdaki logoyu diktirecem.
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRezilik!
Ame benim kafami soru takiliyor!
Ama su Arma sökülmesi bende hic olmuyor! Hani Formayi yikamiyorum desem, haftada en az 2 kere (antrenmanda giyiyorum) yikaniyor Forma. Ama taaa ince cubuklu Puma Formanin Aramsi duruyor! Ama Renki baya gitdi orasi baska. Ama kopma hic olmadi bende su ana kadar. Ne Pumada ne gecen sezon turuncu Formada, nede simdiki Cubukluda!25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak hamsi3461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar bir sorum olacak: futbolcularin giydigi cizgili formalarin kumasi bu nike fit denilen ozel kumastan mi? Yoksa sadece beyaz formalarin kumasi mi oyle? Yeni forma almayi dusunuyorum. Bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim.25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Yeni sezonda armalar dikisli olmassa forma almiyoruz kampanyasina" ne dersiniz ?
külübe bi faydasdi var mi hayir
sonuc ne zarar
ben yokum25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize bi faydasi var mi hayir
külübe bi faydasdi var mi hayir
sonuc ne zarar
ben yokum
yani bu armalar artik baydi. biraz baski yapsak seneye dikisli olmasi icin hicde fena olmaz.
ben acik konusim bu senede aldim ama seneye böyle arma olursa kesin almicam.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Açıkcası arma dikişli olmadan forma almıycam ben mesela 2 sezon önce beyaz puma forma aldım okadar dikkat ettim yine çıktı arma yine çıktı zaten forma beyaz armada çıkınca Trabzonspor formasıyla alakası kalmadı dümdüz tişört gibi olduMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebencede 8 formayi 32 tl dikdirdim yani tanesi 3.5
Yorum
-
İlk olarak TSForever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 olmasın sakın oyani kimsenin gözünü boyamaya niyetli degilim
25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana ait 3 formam var ve sort arti 2 kardesim daha varyani kimsenin gözünü boyamaya niyetli degilim
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk ters yikama sonucu
Cok yazik bence ve rezillik...#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum